giorgolavos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εχω ενα Samsung Galaxy S3 με Android 4.1.2 . Εχω περασει μεσω bluetooth τις επαφες που ειχα στο Nokia μου. Στο Nokia ειχα βαλει σε αρκετες επαφες φωτογραφια, τωρα στο S3 εχω συγχρονισει με το gmail και το facebook. Σε οσες επαφες δεν ειχα φωτογραφια, μου εμφανιζει την φωτογραφια που εχουν στο facebook, στις επαφες που ειχα φωτογραφια, εμφανιζει αυτη που ειχα βαλει εγω και δεν μπορω να βρω απο που μπορω να την σβησω αυτη για να δειχνει και σε αυτες τις επαφες την φωτογραφια του facebook. Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω αυτο?
giorgolavos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 στην συσκευη ειναι αποθηκευμενες; εννοεις αν ειναι αποθηκευμενες οι φωτογραφιες των επαφων στην συσκευη? Οχι, ηταν απευθειας στις επαφες στο νοκια, και μεταφερθηκαν οπως ηταν στο samsung Edit: ok, το βρηκα
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 E πες και πως ντε. Ολο και καποιον θα βοηθησει στο μελλον.
giorgolavos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 E πες και πως ντε. Ολο και καποιον θα βοηθησει στο μελλον. Μπαινεις στην επαφη, πατας επεξεργασια, πατας πανω στην φωτογραφια και επιλεγεις διαγραφη φωτογραφιας. Εγω εμπαινα στην επαφη, παταγα πανω στην φωτογραφια και ειχε μονο επιλογη προβολη φωτογραφιας.
panos- Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εννοουσα οταν μπηκαν στο samsung ηταν στην sim η στην μνημη τηλεφωνου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα