Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

μια βοηθεια γιατι εχω χασει τη μπαλα, προκειται να αγορασω ενα laptop με χρηση internet, παιχνιδια flash (του facebook πχ) αντε και κανενα τυπου hidden object, και για προβολη ταινιων μεχρι 720p. Η απορια μου αφορα στην καρτα γραφικων που πρεπει να εχει καθως διαβαζω οτι καποιες δεν υποστηριζουν καθολου games. Οσο για το budget ιδανικα θα ηθελα να μεινει κατω απο 400 ευρω (αν γινεται).

Ευχαριστω και συγνωμη αν κουραζω (εχουν ανοιχτει πολλαααα θεματα για αγορα laptop απ' οτι βλέπω)

Δημοσ.

Θα βγω offtopic και θα σου προτείνω σε αυτά τα χρήματα να ξανασκεφτείς την επιλογή desktop αντί για laptop,ειδικά αν θες και games(έστω και παλιά). Στα χρήματα αυτά το desktop θα είναι 2-3 φορές πιο δυνατό από ένα αντίστοιχο λάπτοπ.

Επίσης αν σε ενδιαφέρει ψάξεικαι στις αγγελίες για μεταχειρισμένα desktop,θα βρεις πάρα πολύ καλά μηχάνηματα σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Δεν σκεφτομαι για desktop γιατι ειμαι καλυμενος απο αυτο το θεμα, το laptop θα χρησιμοποιηθει απο τη γυναικα κατα κυριο λογο....

Xristoforos89 αν δεν κανω λαθος προτεινες αυτο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/hp-pavilion-g6-2301sv-d2h54ea/prod4490050pp/ σε καποιο αλλο topic και μου γυαλισε να σου πω την αληθεια, Απο τα αλλα το Dell χαλαει που δεν εχει windows γιατι εγω εχω μονο xp original....To HP πιστευεις ειναι οκ ή να κοιταξω τα 2 αλλα που μου προτεινες?

Δημοσ.

Το ειχα ξεχασει τελειως το hp γιατι κοιταζα για i3 λογω της hd4000 που μπορεις να παιζεις και κανενα παιχνιδακι.

Μεχρι τα 400ευρω, η καλυτερη, και πιο ολοκληρωμενη, προσφορα ειναι.

Δημοσ.

Οχι. Η 7670m ειναι σαφως καλυτερη. Απλα δεν θυμομουν πως μεχρι 400ευρω βρισκεις λαπτοπ με ανεξαρτητα γραφικα μιας και το 95% των λαπτοπ στην τιμη αυτη εχουν την Hd3000/4000 κλπ.

Με την 7670m παιζεις και πιο βαρια παιχνιδια:

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7670M.69483.0.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...