Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να αλλαξω μπαταριες στο ups ποια μαρκα απο τις 2 να προτιμησω? η yuasa ειναι 5 ευρω πιο ακριβη

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από που αν επιτρέπεται? Εγώ πάντως έχω Link.png Site: http://www.csb-battery.com/english/01_product/02_detail.php?fid=7&pid=28">αυτή

η οποία μόλις ψόφησε μετά από 2 χρόνια και συνεχείς διακοπές ρεύματος τις τελευταίες μέρες , και ψάχνομαι για αντικαταστάτη και εγώ

Δημοσ.

παιδια θελω να αλλαξω μπαταριες στο ups ποια μαρκα απο τις 2 να προτιμησω? η yuasa ειναι 5 ευρω πιο ακριβη

Ειναι σαν να λεμε να παρω merchedes ή fiat?

Η yuasa μπορει να συγκριθει μονο με την csb που παραθετει ο φιλος πιο πανω ή ακομα και με τις sunlight του Γερμανου.

Αν θελετε καλη μπαταρια με αντοχη στον χρονο και στις καταπονησεις ειναι αυτες οι τρεις.

Δημοσ.

Οι sunlight ελληνικές δεν είναι; (just curious)

Παντως εμένα ένα UPS είχε Yuasa από τη μάνα του και δε μπορώ να πω ότι άντεξε και ιδιαίτερα ζόρια. (ίσως γιατί δεν είχε φάει πολλές διακοπές ρεύματος και έμενε συνέχεια φορτισμένη φουλ να χάλασε δε ξέρω πως χαλάνε αυτές :P ) Ακόμα δεν την έχω αντικαταστήσει αλλά εγώ προσωπικά θα δοκίμαζα και κάποια άλλη μάρκα. (και οι Yuasa είναι λίγο τσιμπημένες) 

Δημοσ.

Έχω βάλει σε ups και yuasa και της csb που είπε ο φίλος παραπάνω και οι δυο είναι πολύ καλές, όποιες βρεις ποιο φτηνές αγόρασε τες .Ποιο ups έχεις ;

Δημοσ.

Αρα Yuasa. απο cosmomarket.gr τις πηρα 20 ευρω η μια 6-8 ευρω πιο ακριβη απο ultracell το ups ειναι της kebo γνωμη μου ειναι οτι ειναι μια χαρα αλλα οι εργοστασιακες μπαταριες ειναι για τα μπαζα θελουν αλλαγμα αμεσως ειναι το τριτο ups της συγκεκριμμενης εταιριας

Δημοσ.

Χμμ... Εμένα ρε παιδιά τί μου προτείνεται . Να ξαναπάω στην 9Ah csb ή να δοκιμάσω την 7Ah Yuasa?

Για τις αρχικές μπαταρίες των κέβο τί να πώ? Είχα αλλάξει καμιά δεκαριά από το κουτί νεκρές! Βεβαίως μου είχαν πετύχει και 3-4 που τις έκαιγαν σε 1 βδομάδα , όσες και ότι να τους έβαζα. Ένα είχε λιώσει τελείως

Από τις csb υπάρχει και Link.png Site: http://www.csb-battery.com/english/01_product/02_detail.php?fid=17&pid=113">αυτή , αλλά ούτε την έχω δοκιμάσει ούτε την βρίσκω Ελλάδα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

σταματηστε να ειστε θυματα μεγαλοεταιρειων και να πληρωνετε τις φιρμες τους....βρηκα αξιολογες γερμανικες μπαταριες σε πολυ καλες τιμες...αν σεβεστε την τσεπη σας  επισκεφθητε το site αυτο...σε τετοιους καιρους ας κοιταμε και τ συμφερον μας . www.allbatteries.gr

Δημοσ.

σταματηστε να ειστε θυματα μεγαλοεταιρειων και να πληρωνετε τις φιρμες τους....βρηκα αξιολογες γερμανικες μπαταριες σε πολυ καλες τιμες...αν σεβεστε την τσεπη σας  επισκεφθητε το site αυτο...σε τετοιους καιρους ας κοιταμε και τ συμφερον μας . www.allbatteries.gr

ευχαριστώ δε θα παρω

http://www.allbatteries.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=368

βαζεις αλλα 3,5 ευρω και παιρνεις 2η......

http://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?from=catspan&keyphrase=12v+7ah

Δημοσ.

Εισαι ο αντιπροσωπος?

Τις ειχα δοκιμασει και αυτες σε ενα μεγαλο ups και μαπα το καρπουζι

Προς deno

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βλέπω τίποτα ενδιαφέρον. Και οι τιμές είναι πολύ κοντά στις επώνυμες και δοκιμασμένες μπαταρίες που έχουν αναφερθεί , και οι φθηνότερες δεν συγκρίνονται καν στα AH με αυτές που λέμε

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω αυτό το θέμα μετά από δυο χρόνια.  :P

Χρειάζομαι μπαταρία 6v 12Ah. Τι έχετε να μου προτείνετε? Οι Yuasa είναι ψιλοακριβές. Κάτι πιο οικονομικό υπάρχει?

Δημοσ.

Yuasa τις βάζουμε και σε μηχανάκια, μηχανές και μικρά οχήματα, όταν έχουν μίζα ;)

Απο εκεί καταλαβαίνεις ότι αξίζουν κάθε ευρώ!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...