Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κατάλαβα αυτό όταν ήταν πλέον πολύ αργά δυστυχώς!!! Έπαθα και έμαθα όμως.

Το tablet που πήρες από το merimobiles ήρθε κλειστό στην συσκευασία του??

Δημοσ.

εγω ακομα δεν τα χω πιασει στα χερια μου γιατι ειμαι εξωτερικο, φαντασου...

οι δικοι μου που τα παρελαβαν μου λενε οτι ηρθαν μεσα στα αυθεντικα τους κουτια (tablet, gps, κινητο)

Δημοσ.

Έστειλα την παραγγελία στο Banggood τελικά.

Την έστειλα χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα μου στείλανε τον κωδικό για την παρακολούθηση του δέματος.

Από ότι είδα είναι τα σουηδικά ταχυδρομεία.

Με το Registered Air Parcel έχει κανείς εμπειρία σε πόσες μέρες έρχεται το δέμα?

Το δήλωσαν σαν κάτι άλλο και με χαμηλότερη τιμή οπότε περιμένω να δω τι θα γίνει και με το τελωνείο.

Δημοσ.

8a sou protina na dis kai to Samsung Tab 2 10.1 ,exi kalo epe3ergasti ,wifi etc..sta katastimata boris na to vris me kana 400-500 euro alla an to psa3is apo internet kana 300(toso to pira ego dld prp na epesan kai i times)

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά καταλαβαίνεις ότι μιλάς για κάτι τελείως διαφορετικό. Η τιμή του Samsung είναι υπερδιπλάσια από αυτά που έγραψα και σίγουρα είναι έξω από τις δυνατότητες μου.

λογικα δεν θα εχεις προβλημα.

μεγεια.

Μακάρι!!!

Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!

Μία ερώτηση γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν αγοράσω από Κίνα ένα PIPO (θα πάω ταξίδι) χρειάζεται να περάσω νέο  λειτουργικό ή κάτι τέτοιο για την αλλαγή της γλώσσας; Το 3G θα παίζει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

8a sou protina na dis kai to Samsung Tab 2 10.1 ,exi kalo epe3ergasti ,wifi etc..sta katastimata boris na to vris me kana 400-500 euro alla an to psa3is apo internet kana 300(toso to pira ego dld prp na epesan kai i times)

Στο 500αρι νόμιζω η καλύτερη επιλογή είναι tablet z που είναι πολύ δυνατό και λεπτό 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το tracking number που δίνει το Banggood (Swedish post) και μετά από πόσες μέρες μπορούμε να βλέπουμε το δέμα?

Ήδη έχει 4 μέρες το δικό μου και ακόμα δεν εμφανίζεται πουθενά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, κάποιος που έχει πάρει από Banggood, μπορεί να μου πει πόσες μέρες έκανε το δέμα να φτάσει Ελλάδα από όταν έφυγε από Σουηδία? Μου βγάζει ότι έφυγε στις 31/7 από εκεί και θέλω να υπολογίσω πότε περίπου θα το έχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...