free05 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω το πρώτο μου tablet και μιας και δεν έχω πολλές γνώσεις θα ήθελα την βοήθειά σας. Διαθέτω έως 200 ευρώ για την αγορά ενός tablet με οθόνη 9-10 ίντσες. Η βασική του χρήση θα είναι για είσοδο στο internet, μουσική και βίντεο από youtube, διάβασμα ebook καθώς και κάποια μικρά αρχεία excel και word. Ουσιαστικά θα το έχω σαν αντικαταστάτη του laptop όταν δεν είμαι σπίτι. Πολύ βασικό για μένα είναι να έχει πολύ καλό wifi και οθόνη. Έχω καταλήξει στα παρακάτω Ainol Novo 9 Onda V972 Pipo M9 Pipo M8 Όλα τα βρήκα στο ebay γύρω στα 200 ευρώ, από μαγαζιά στην Αγγλία ώστε να μην έχω πρόβλημα με τελωνεία κτλ. Θα ήθελα να πείτε ποία είναι η άποψή σας για αυτά και αν έχετε κάποιο άλλο, αντίστοιχο ή καλύτερο να προτείνετε. Επίσης αν κάποιος έχει κάποιο από τα συγκεκριμένα μοντέλα την εμπειρία του με τα θετικά και αρνητικά. Σας ευχαριστώ.
evmenis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για το νοβο ξερω οτι εχει θεματακια για τα αλλα δεν εχω αποψη.
free05 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Κάποιος που να έχει κάποιο από τα παραπάνω και να μπορεί να μοιραστεί εντυπώσεις??
ergidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Απο τα αναφερομενα το pjpo 9max ειναι η κορυφη το πηρα χωρις να ξερω τιποτα μονο ακουγοντας τη συμβουλη του φιλου evmeni απο δω περα ο εχωνν ωτα ακουειν ακουετο και δεν θα χσσει
free05 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Απο τα αναφερομενα το pjpo 9max ειναι η κορυφη το πηρα χωρις να ξερω τιποτα μονο ακουγοντας τη συμβουλη του φιλου evmeni απο δω περα ο εχωνν ωτα ακουειν ακουετο και δεν θα χσσει Ευχαριστώ για την απάντηση, μπορείς να μου πείς πώς είναι από wi-fi? Έχει καλή εμβέλεια? Η οθόνη του πως είναι? Κάποιος άλλος που να έχει άποψη για κάποιο από τα υπόλοιπα?
ergidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ευχαριστως. απο το πρωτο λιγο παραπανω απο μετριο δηλαδη καλο 60 70 στα 100 Για να καταλαβεις. 1η2 σημεια εκει που το σαμσουν εχει 2. Αλλα το σημα δεν το χανει. Προχωρα η οθονη πολυ καλη 80 στα100 υλικα προς το φτηνο το samsung εχει παρα πολυ καληοθονη και wi fi range Αλλα παει στα 700 περιπου παντως δες και συ τα χαρακτηριστικα του και θα δεις οτι απολλα ταλλα ειναι κορυφη το πιπο
ergidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν το,ω ψαξει πολυ αλλα το λιγο που ειδα οκ καθαρο ηχο
free05 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα κατέληξα τελικά στο Pipo m8pro, το βρήκα από Κίνα με 175 ευρώ. Ποιο μαγαζί από τα γνωστά είναι πιο αξιόπιστο για να το παραγγείλω?? Μπορείτε να μου πείτε τί ζητάτε να γράψουν στο δέμα για να γλυτώσει το τελωνείο?? Το βρήκα και στο Ricardo γύρω στα 210 ευρώ. Έχει κανείς σας άποψη αν είναι αξιόπιστο??
sattack Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 εγω το m8prο το πηρα απο merimobiles. δεν τους ειπα τιποτα να γραψουν. οπως το εστειλαν, περασε χωρις προβλημα. για την ακριβεια 3 δεματακια ξεχωριστα ηρθαν (πηρα κι αλλα πραγματα), χωρις τελωνειο. ειχα βαλει το απλο δωρεαν ταχ. (china post) και εκανε σχεδον μηνα να ερθει. καποιος μου ειπε οτι με λιγα εξτρα χρηματα μπορεις να επιλεξεις singapour post και να ερθει σε 15 μερες. σε καθε περιπτωση μακρια απο courier (ups κλπ) γιατι εκει θα περασει σιγουρα τελωνειο.
free05 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, γενικώς το merimobiles είναι αξιόπιστο? Την έχω πατήσει στο παρελθόν με το τελωνείο για αυτό ρωτάω μήπως να ζητήσω να γράψουν κάτι στο δέμα (gift, repaired, κτλ). Καλά εννοείται ότι δεν πλησιάζω courier...
sattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 πρωτη φορα πηρα απο εκει. πηρα 3 διαφορετικα πραγματα, σε 3 διαφορετικα δεματα, ολα περασαν χωρις τελωνειο, το tablet ηταν το 3ο και τελευταιο που ηρθε γιατι αργησε πολυ να φυγει (ισως δεν ειχαν διαθεσιμοτητα στο tablet, ισως σε μια θηκη που ειχα παραγγειλει επισης μαζι, ή ποιος ξερει γιατι) εντωμεταξυ το 2ο δεμα εβλεπα απο το tracking οτι πηγε Σουηδια! παντως ηρθε και αυτο κανονικα 5-6 μερες μετα απο το 1ο δεμα. απο αλλα παιδια εχω δει οτι το θεωρουν αξιοπιστο, οποτε απο αυτη την αποψη δεν νομιζω να εχεις προβλημα. τωρα για το τελωνειο δεν ξερω τι να σου πω. συνηθως μικροπραγματα απο το ebay αγοραζα απο Κινα, δεν ειχα ξαναπαρει κατι πιο μεγαλης αξιας. Νομιζω ειναι τι θα σου τυχει τελικα. Εσυ τι ειχες παθει στο παρελθον με το τελωνειο?
Tzimaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Επισης δες το banggood.com, πηρα το Pipo S3 και σε 12 μερουλες ηταν στα χερια μου μεσω Σουηδιας παρακαλω! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2013 από Tzimaras
free05 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εσυ τι ειχες παθει στο παρελθον με το τελωνειο? Παρήγγειλα για πρώτη φορά από κίνα κάτι σχετικά μεγάλης αξίας (150 ευρώ) αλλά δεν ήξερα και διάλεξα επιλογή αποστολής την DHL η οποία ήταν πιο φτηνή από την EMS!!! E, όπως καταλαβαίνεις αυτά που γλίτωσα από εκεί τα πλήρωσα δεκαπλάσια στο τελωνείο. Συνολικά (εκτελωνιστής 50ευρώ, φπα 40 κτλ) έδωσα άλλα 100 ευρώ περίπου. Για αυτό το φοβάμαι πολύ να ξαναπαραγγείλω. Προτιμώ να το πάρω από Ελλάδα ή Ευρώπη και ας δώσω και 30 ευρώ παραπάνω. Επισης δες το banggood.com, πηρα το Pipo S3 και σε 12 μερουλες ηταν στα χερια μου μεσω Σουηδιας παρακαλω! Σου το έστειλαν στο κουτί του? Κάπου είχα διαβάσει ότι το βγάζουν από το κουτί και το στέλνουν μέσα σε υλικό συσκευασίας. Ισχύει?? Με τι στο στείλανε? EMS ή κάτι άλλο?? Ζήτησες να γράψουν κάτι πάνω ή να βάλουνε άλλη τιμή??
sattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παρήγγειλα για πρώτη φορά από κίνα κάτι σχετικά μεγάλης αξίας (150 ευρώ) αλλά δεν ήξερα και διάλεξα επιλογή αποστολής την DHL η οποία ήταν πιο φτηνή από την EMS!!! E, όπως καταλαβαίνεις αυτά που γλίτωσα από εκεί τα πλήρωσα δεκαπλάσια στο τελωνείο. Συνολικά (εκτελωνιστής 50ευρώ, φπα 40 κτλ) έδωσα άλλα 100 ευρώ περίπου. Για αυτό το φοβάμαι πολύ να ξαναπαραγγείλω. Προτιμώ να το πάρω από Ελλάδα ή Ευρώπη και ας δώσω και 30 ευρώ παραπάνω. μα το ειπες και μονος σου πιο πριν, φταιει που επελεξες κουριερ (DHL) αν ηταν με οποιοδηποτε απλο ταχυδρομειο 99,9% δεν θα ειχε περασει απο τελωνειο ολα γινονται για να παρει το 50αρι ο εκτελωνιστης της DHL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα