Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι μνήμες και η μητρική υποστηρίζουν XMP. Οι μεν το γράφουν πάνω τους, η δε το γράφει στο σάιτ της. Πως αλλιώς θα εμφανιζόταν στο BIOS;

Δημοσ.

Δυστηχώς με το xmp και τα 2 να το υποστηρίζουν δεν εχει σημασία οτι θα λειτουργήσει κιολας , σε εμενα πχ που έτυχα και παντα ειχαν οι μνήμες που έβαζα και η motherboard xmp support ποτε δεν ειχε παίξει απο μονη της η συχνότητα που ήθελα παντα τα έβαζα manual η ορισμένα απο αυτα οπως το ρεύμα στις μνήμες

• Like 1
Δημοσ.

Και οι μνήμες και η μητρική υποστηρίζουν XMP. Οι μεν το γράφουν πάνω τους, η δε το γράφει στο σάιτ της. Πως αλλιώς θα εμφανιζόταν στο BIOS;

Τις μνήμες εγω δεν τις εxω στα χέρια μου, αλλά στο site δεν αναφέρει πουθενά οτι υποστηρίζουν XMP. Απο την άλλη ομως δεν θα στο εμφάνιζε και στο bios !

Δημοσ.

Oi kingston και g.skill δουλευουν απροβληματιστα σε XMP spank να ξερεις.

Αν και οι kingston ηταν καποτε οι αγαπημένες μου απο οταν αρχίσανε και μου κανανε νερά και με διαφορετικά dimms τις μίσησα , τωρα βέβαια μπορει να εχουν στρώσει τα πράγματα οποτε δεν θα διαφωνήσω τωρα για τις gskill δεν τις εχω δουλέψει για να εχω άποψη.

Γενικά παντως απο την μέρα που εχω παει σε corsair βρήκα την μέκκα μου :P το xmp πάντως δεν εχει καταφέρει να δουλέψει ποτε σε εμένα σε φάση plug and play

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...