Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα μια χαρά είναι και 2 χρόνια τι λες;

Όπως είπαν και οι από πάνω υπάρχει τεράστια βιβλιοθήκη! Γιατί να θέλει κάποιος να παίζει μόνο τα καινούρια και να αφήνει τα παλιά (παλιά που λέει ο λόγος) διαμάντια; 

Δημοσ.

Καλημέρα. Φίλε που ρωτάς. ..εγω χτες αγόρασα ps3 για δεύτερη φορά. Το ειχα πάρει πριν 3 χρόνια αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Τώρα λεω να μπω στο psplus γιατί οπως λένε είναι καλη φάση με προσφορές κτλ. Πιστεύω ότι το μηχάνημα εχει σίγουρα 2 χρόνια άνετα.

Μετα παίρνουμε ps4 στα 300 ευρώ και τέλος για 5 χρόνια.

Δημοσ.

Και εγω αγόρασα πρόσφατα ps3 και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Στην αρχη  σκεφτομουν  να φτιάξω  pc  αλλά επειδη ήθελα πολύ να παίξω την αποκληστικοτητες που ειχαν οι κονσόλες σε αυτη της γενιά προτίμησα ps3.

Tωρα εχω μια λίστα με καμία 30ρια παιχνίδια  που άνετα θα με βγάλει μεχρι το επόμενο καλοκαίρι,μετά βλέπουμε. 

Δημοσ.

Παιδιά μια άσχετη λιγο ερώτηση. ..

Έχω πάρει δεύτερο χέρι ps3 250GB..Υπάρχει περίπτωση να καεί αν το εχω ανοιχτό με τις ώρες να κατεβάζει ; πως τσεκάρω την θερμοκρασία του; αν ζεσταθεί θα σβήσει αυτόματα ;

Δημοσ.

πες οτι εχει 2 χρονια ακομα το PS3. Τι παιχνιδια θα βγουν? Στα σιγουρα PES και ΦΙΦΑ (οπως και στο PS2,οταν ηταν στα τελευταια)

Δημοσ.

Πολλά μεγάλα ονόματα που θα βγουν στο PS4 θα βγουν και στο PS3. Τα exclusives που έχει ως τώρα το PS3 τα έχεις παίξει όλα; Τα multiplatforms; 

Οπως βλέπεις, ξανακάνω την ίδια ερώτηση, με διαφορετική διατύπωση, τρίτη φορά. Αν θες σοβαρή απάντηση καλό θα ήταν να συμμετείχες στη συζήτηση. Αν θες μια τυχαία απάντηση, έχω ένα ζάρι εδώ δίπλα, να το ρίξω και να σου πω :P

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω ακουσα στην Ε3 οτι για το PS3 θα βγουν 300 τιτλοι στο ετος 2014!!!!

ελπιζω να πηρες μια μικρη δοση ελπιδας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγω ακουσα στην Ε3 οτι για το PS3 θα βγουν 300 τιτλοι στο ετος 2014!!!!

ελπιζω να πηρες μια μικρη δοση ελπιδας.

Sent from my iPhone using Insomnia

Iσχυει, γιατι αν ισχυει τοτε να μην κλαιω τα λεφτα μου..αλλιως...

Δημοσ.

Iσχυει, γιατι αν ισχυει τοτε να μην κλαιω τα λεφτα μου..αλλιως...

Ο Kostas Matzik προφανώς και κάνει πλακίτσα....!!! :P

Απο εκεί και πέρα,δεν "κλαις" τα λεφτά σου σε καμία περίπτωση με ένα σκασμό games που έχει το ps3 και υποθέτω δεν έχεις παίξει ακόμα....!!!! 

Δημοσ.

Ο Kostas Matzik προφανώς και κάνει πλακίτσα....!!! :P

Απο εκεί και πέρα,δεν "κλαις" τα λεφτά σου σε καμία περίπτωση με ένα σκασμό games που έχει το ps3 και υποθέτω δεν έχεις παίξει ακόμα....!!!! 

Nαι, εχω δοκιμασει ελαχιστα ( Uncharted 3 & Κillzonone 3 & Last of us)<---- παιχνιδαρες

Μεχρι το τελος του 2014 θα εχει παιχνιδια,οχι πολλα αποκλειστικα, και μετα το 2014 θα οδευσω για PS4, μαλλον

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οχι δεν κανω πλακιτσα.

Οσο για να πας στο PS4 η γνώμη μου είναι μετά απο 2 χρόνια περίπου να το πάρεις για να δεις τι <<ασθένειες>> θα βγουν,ποια μοντέλα,τι πακετα,....για να μην κλαις ΤΟΤΕ σίγουρα τα λευτά σου σε αυτή την κονσόλα.

(ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...