Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την εξης απορια, γιατι πηρα προσφατα PS3 και μου φιανεται οτι εκανα μεγαλη πατατα.

Ποσα χρονια θα υποστηριζεται απο τιτλους ( first and third parties) το PS3?

1...2 το πολυ μαλλον, εε?

'Η μηπως παραπανω, με καιει που εκανα τετοια πατατα, καλα και εχω το PC..

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι πρέπει να σε ανησυχεί αυτο αφου αν δεις ακομα και για το ps2 βγαίνουν ακομα παιχνίδια και καινούργια οποτε ....

Δημοσ.

Εχω την εξης απορια, γιατι πηρα προσφατα ΠΣ3 και μου φιανεται οτι εκανα μεγαλη πατατα.

Ποσα χρονια θα υποστηριζεται απο τιτλους ( first and third parties) το ΠΣ3?

'Η μηπως παραπανω, με καιει που εκανα τετοια πατατα, καλα και εχω το πισι..

Μια πενταετία υπολόγιζε αλλά exclusives απο το '14 και έπειτα μην περιμένεις πολλά πράγματα αφού προτεραιότητα θα είναι το ps4 πλέον,όπως αντίστοιχα για την MS(φαντάζομαι) το X1.Η MS πάντως λίγο πριν την φετινή E3 είχε ανακοίνωσε και επισήμως ότι το 360 θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα.

Δημοσ.

Το αν έκανες πατάτα που πήρες πρόσφατα PS3 εξαρτάται πολύ από το λόγο που το πήρες. 

ηθελα αναγκαστηκα να παρω κονσολα...

Δεν νομίζω οτι πρέπει να σε ανυσηχεί αυτο αφου αν δεις ακομα και για το ps2 βγαίνουν ακομα παιχνίδια και καινούργια οποτε ....

δεν εχω δει τα τελευταια 2 χρονια παιχνιδια στο ΠΣ2 αν εξαιρεσεις ΠΡΟ και ΦΙΦΑ

Μια πενταετία υπολόγιζε αλλά exclusives απο το '14 και έπειτα μην περιμένεις πολλά πράγματα αφού προτεραιότητα θα είναι το ps4 πλέον,όπως αντίστοιχα για την MS(φαντάζομαι) το X1.Η MS πάντως λίγο πριν την φετινή E3 είχε ανακοίνωσε και επισήμως ότι το 360 θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα.

Βάλε μια 10ετία ακομα. Το PS3

Πενταετια ή δεκαετια, εχει κατι χρονια διαφορα, και εκτος αφτου θα σου θεσω και την εξης ερωτησή:

Τι παιχνιδια θα βγουν σ'αυτα τα 5~10 χρονια

Δημοσ.

Ζωηρά κανα 2 χρόνια ακόμα υπολόγισε, μετά λιγότεροι τίτλοι ειδικά με την ανταγωνιστική τιμή του Ps4 . Αλλά άμα βάλεις κάτω όσα δεν έχεις παίξει για Ps3 δε θα σου βγάλει την αξία της η κονσόλα;

• Like 2
Δημοσ.

Στην τελική αν θέλεις τόσο πολύ πάρε ps3 απλά εν όψει ps4 plus απο το '14 θα υπάρχει και μέσω του gaikai streaming σε ps1,2,3 games στο play4....δεν ξέρω είναι λίγο δύσκολη απόφαση,κατ'εμέ πάντα ειδικά αν αγοράσεις το play4 τελικά! 

Δημοσ.

Καλά, το Gaikai μην το περιμένετε Ελλάδα any time soon. Ούτε στις ΗΠΑ δεν ξέρουν ακόμα πότε θα λειτουργήσει έτσι όπως φιλοδοξούν. Αν κάποιος δεν έχει παίξει τα παιχνίδια του PS3 και θέλει να τα παίξει παίρνει PS3, δεν περιμένει να πάρει PS4, αυτή είναι η άποψή μου. Η κονσόλα τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω πλέον.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, ρε συ, αλλά παίζει ρόλο στο αν έκανες πατάτα ή όχι, γι' αυτό επιμένω στην ερώτηση. 

Αλλη απάντηση θα πάρεις αν πήρες PS3 νομίζοντας ότι θα βγαίνουν όλα τα ΑΑΑ παιχνίδια και σε αυτό για μια 5ετία ακόμα ενώ έχεις παίξει ήδη ό,τι υπάρχει κι άλλη απάντηση θα πάρεις αν το πήρες για ό,τι exclusive έχει βγει ως τώρα κι ό,τι λίγα βγουν στο μέλλον συν τα multiplatforms, άλλη απάντηση για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Ζητάς, δηλαδή, απάντηση σε κάτι που δεν μπορεί αν απαντηθεί ικανοποιητικά με τις πληροφορίες ("Γιατί;" "Επειδή") που δίνεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Εχω την εξης απορια, γιατι πηρα προσφατα ΠΣ3 και μου φιανεται οτι εκανα μεγαλη πατατα.

Ποσα χρονια θα υποστηριζεται απο τιτλους ( first and third parties) το ΠΣ3?

'Η μηπως παραπανω, με καιει που εκανα τετοια πατατα, καλα και εχω το πισι..

Γνωμη μου ειναι οτι δεν εχεις κανει πατατα...Αν σκεφτεις το ποσα πολλα χρονια πηγε το ps2 οταν βγηκε το ps3 τοτε σκεψουμε οτι το 3 με πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες θα παει επισης τοσα και παραπανω! Κοιτα παιχνιδια οπως το pro και το fifa το μπασκετ και τετοιου ειδους θα βγαινουν και για το ps3 μεχρι να αποσυρθει αλλα αν πχ θελεις να παιξεις τα αποκλειστηκα για plastation 4 αυτο οπως καταλαβαινεις δεν γινεται ενα uncharted 4 η ενα killzone 4 δεν νομιζω οτι θα το βγαλου για το ps3 αλλα με κλασικους τιτλους δεν θα εχεις προβλημα....Βασικα αν η κονσολα που πηρες συνοδευοταν απο καποια παιχνιδια καποια προσφορα ε τοτε σιγουρα δεν εκανες πατατα....Θα μετραει το ps3 φιλε ακομα και οταν βγει το ps4 εδω μετρουσε το ps2 τοτε φαντασου το 3 με τις πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες του....

Βαλε και ενα ps plus και εισαι αρχοντας μην ακους κανεναν

Δημοσ.

Πατατα που πηρες το Ps3???Απλα πηγαινε σε ενα seven και δες ολη την βιβλιοθηκη των games να παθεις την πλακα σου.......

Δημοσ.

Πατατα που πηρες το Ps3???Απλα πηγαινε σε ενα seven και δες ολη την βιβλιοθηκη των games να παθεις την πλακα σου.......

καλα αυτο ειναι αληθεια k στο seven της περιοχης μου υπαρχουν 3 μεγαλες ραφιερες για τα παιχνιδια του PS3 και μια αντιστιχα γι αυτα του xbox 360

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...