Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι χρόνια συνδρομητής της Cosmote και απόλυτα ευχαριστημένος με το σήμα και το Internet.
Σκέφτομαι λόγω προσφοράς του Vodafone RED να πάω στην Vodafone.
Βρίσκομαι Αθήνα και κινούμαι κέντρο (Νέος Κόσμος, Σύνταγμα, Ομόνοια, Γκάζι κλπ) και φυσικά ταξιδεύω και σε άλλες πόλεις.

Να πάω στην vodafone ή θα το μετανιώσω από άποψη σήματος/internet; 

Δημοσ.

Εγω λεω αφου εισαι ευχαριστημένος εκει που εισαι να μην φύγεις.

Μια χαρα ειναι η vodafone και εγω δεν ειχα ποτέ προβλήματα αλλα το 3g της οφείλω να πω οτι σε αρκετές περιοχές ειναι απο τραγικό εως ανύπαρκτο και μιλάω για αττική πάντα.

Δημοσ.

<div>Είμαι χρόνια συνδρομητής της Cosmote και απόλυτα ευχαριστημένος με το σήμα και το Internet.</div>

<div>Σκέφτομαι λόγω προσφοράς του Vodafone RED να πάω στην Vodafone.</div>

<div>Βρίσκομαι Αθήνα και κινούμαι κέντρο (Νέος Κόσμος, Σύνταγμα, Ομόνοια, Γκάζι κλπ) και φυσικά ταξιδεύω και σε άλλες πόλεις.</div>

<div> </div>

<div>Να πάω στην vodafone ή θα το μετανιώσω από άποψη σήματος/internet; </div>

<div> </div>

<p> </p>

<p>Εγω λεω αφου εισαι ευχαριστημένος εκει που εισαι να μην φύγεις.</p>

<p>Μια χαρα ειναι η vodafone και εγω δεν ειχα ποτέ προβλήματα αλλα το 3g της οφείλω να πω οτι σε αρκετές περιοχές ειναι απο τραγικό εως ανύπαρκτο και μιλάω για αττική πάντα.</p>

Στην Αττική και ειδικά στις περιοχές που ανέφερε ο ts κανένας από τους 3 δεν έχει κακό 3G πόσο μάλλον η Vodafone.

Εφόσον η τιμή σε καλύπτει, θα επέλεγα Vodafone:

για το μη κορεσμένο δίκτυό της

για την ποιότητα του δικτύου

για την εξυπηρέτηση πελατών

και θα επέλεγα RED

για το Vodafone Protect

για το Vodafone Cloud.

Sent from my iPhone

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην εισαι και σίγουρος για το 3g γιατι προχτές σε φίλο που πήγα στον κορυδαλλό τελευταίο όροφο δεν έπιασε καθόλου το 3g με wind και στο μοσχάτο κέντρο με vodafone ειχα άθλιο 3g.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Καλά μην εισαι και σίγουρος για το 3g γιατι προχτές σε φίλο που πήγα στον κορυδαλλό τελευταίο όροφο δεν έπιασε καθόλου το 3g με wind και στο μοσχάτο κέντρο με vodafone ειχα άθλιο 3g.</p>

Νεκρά σημεία υπάρχουν παντού.

Το ίδιο ισχύει και για "παράνομες" κεραίες.

Το ειδικό να το κάνουμε γενικό όμως, δε λέει.

Sent from my iPhone

Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
Δημοσ.

παντα καπου θα πιανει η μια καπου θα πιανει η αλλη καπου θα πιανουν και οι 2.λογω της δουλειας μου που ειμαι καθε λιγο και λιγακι σε αλλο σημειο και ειμαι με 2 κινητα διαφορετικων εταιρειων και χρειαζεται να κανω καποιες κλησεις ποτε παιζει το ενα και δεν παιζει το αλλο κτλ κτλ.παντου υπαρχουν προβληματα οποτε οποια εταιρεια πιστευω και να βαλει δεν θα μπορει να εινα ποτε καλυμμενος 100 τις 100.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...