Bspus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι για ποιό λόγο μπορεί να χρειαζόμαστε 3GHz επεξεργαστές σε κινητά, δεν θα τρέχουμε δα και κανα matlab. Δεν θα πρεπει να λεγονται κινητα πλεον. Προκειται για προσωπικους υπολογιστες τσεπης που εκτος των αλλων κανουν και τηλεφωνικες κλησεις. Στο μελλον, θα εχεις αυτη τη συσκευη μονο. Στο σπιτι θα τη βαζεις σε ενα docking station με οθονη και πληκτρολογιο και θα γινεται το desktop σου. Θα την παιρνεις στη δουλεια και θα τη βαζεις και εκει σε docking station. Αλλα απεχουμε ακομα καποια χρονια απο κατι τετοιο 4
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί ζούμε σε σπίτια. Και στις σπηλιές μια χαρά βολευόμασταν. Το σπίτι έχει χάσει το αρχικό του νόημα γιατί σε αυτό πλέον δεν κοιμάσαι μόνο αλλά κάνεις και άλλα πράγματα. 12
Plug Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Έλα σύντομα θα βγούνε και τα αναδιπλούμενα smartphones με τις ευλύγιστες οθόνες τραπεζομάντιλο; 2
Destination_Jaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οκ.. Θα συμφωνήσω απόλυτος με καποια ποστ. Σε λιγο θα κουβαλάμε ενα λάπτοπ ή καλητερα να πούμε ενα PC στη τσέπη μας.. Δεν παν καλα οι τύποι.. Κινητά παντόφλες (π.χ. όπως το galaxy S4 ή note). Ας πάρουμε καλυτερα κανένα tablet που να πέρνει και κάρτα sim και να τελειώνουμε.. Sent from my iPhone using Insomnia <p>Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω γιατί ζούμε σε σπίτια. Και στις σπηλιές μια χαρά βολευόμασταν. Το σπίτι έχει χάσει το αρχικό του νόημα γιατί σε αυτό πλέον δεν κοιμάσαι μόνο αλλά κάνεις και άλλα πράγματα.</p>Σε λιγο τα σπίτι θα ειναι όπως το Dragonball. Θα τα κουβαλάμε σε κάψουλες.. Sent from my iPhone using Insomnia 4
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τόσα dumb phones κυκλοφορούν. Δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να αγοράσει μεγάλη οθόνη. Επίσης υπάρχουν και smartphones με μικρή οθόνη. Οπότε προς τι ο παροξυσμός; 3
atropa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ρε σα δε ντρέπονται και εξελισουν την τεχνολογία, να την κάνουν καλύτερη και πιο αποδοτική και συνάμα να μας λύνουν τα χέρια.. Αίσχος σας λέω αίσχος!! Που παμε σας ρωτώ? Που?? 4
JohnyFire Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αντε και φραπεδιερα σε λιγο με συστημα μασαζ στα δαχτυλα...τι λενε τωρα ρε! δλδ σε λιγο θα παιζουμε κρισις στο σμαρτ! χαχα 1
Tewton Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τόσα dumb phones κυκλοφορούν. Δεν υποχρεώνει κανένας κανέναν να αγοράσει μεγάλη οθόνη. Επίσης υπάρχουν και smartphones με μικρή οθόνη. Οπότε προς τι ο παροξυσμός; Απλά ο καθένας μάλλον δεν έχει με τι να ασχοληθεί στη ζωή του ή με τι να γκρινιάξει και έρχεται να πετάξει το τσιτάτο του/ την εξυπνάδα του λες και ενδιαφέρει κανέναν η άποψη τους για τα 3Ghz. Δε σου αρέσει; Μην ασχολείσαι. Δε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις παντόφλα, ή 3Ghz κινητό. Και η γιαγιά μου αν το πάμε έτσι με το σταθερό μια χαρά βολεύεται.
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Απλά ο καθένας μάλλον δεν έχει με τι να ασχοληθεί στη ζωή του ή με τι να γκρινιάξει και έρχεται να πετάξει το τσιτάτο του/ την εξυπνάδα του λες και ενδιαφέρει κανέναν η άποψη τους για τα 3Ghz. Δε σου αρέσει; Μην ασχολείσαι. Δε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις παντόφλα, ή 3Ghz κινητό. Και η γιαγιά μου αν το πάμε έτσι με το σταθερό μια χαρά βολεύεται. Εδώ τολμήσανε να φτιάξουν αναπτήρα την στιγμή που μια χαρά βολευόμασταν με τις τσακμακόπετρες και με το τρίψιμο των ξύλων. Και όταν καταφέρανε να βάλουν ύδρευση σε όλα τα σπίτια ξεπεράσανε κάθε όριο. Μια χαρά θα στέλναμε τις γυναίκες του σπιτιού στη βρύση της πλατείας. 4
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Στο μελλον, θα εχεις αυτη τη συσκευη μονο. Στο σπιτι θα τη βαζεις σε ενα docking station με οθονη και πληκτρολογιο και θα γινεται το desktop σου. Θα την παιρνεις στη δουλεια και θα τη βαζεις και εκει σε docking station. Αλλα απεχουμε ακομα καποια χρονια απο κατι τετοιο υπαρχει ηδη και λεγεται ubuntu phone os. συμβατο με galaxy nexus, nexus 4, nexus 7 και nexus 10. 1
baskon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Προσωπικά τα ghz δε μου λενε κατι.. Μεγαλυτερο ρολο παιζει η αρχιτεκτονική.. Το εαν θα ειναι 2.4 ή 3 ή 3.5 δε λεει κατι.. Για αρχή ας βγει καμια εφαρμογή (εκτος απο παιχνιδακια) που να εκμεταλλευεται τα κινητα που εχουμε ηδη και βλεπουμε.. 3
username-taken Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ένα πράγμα έχω να πω εγώ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! Έλα ρε συ... θα βάλουνε κουρδιστήρι. 2
Andreas48 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 ποιος χρειάζεται τόση πολύ δύναμη σε ένα κινητό? 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Βρε παίδες.. Επειδή βλέπω πολλά παράπονα για θέματα μπαταρίας όπως είμαι και γω μέσα σε αυτούς... Οι εταιρίες δεν θα κοιτάξουν πότε δευτερεύοντα ή έστω δευτερεύοντα πράγματα για τους καταναλωτές στα προιόντα τους διότι δεν συμφέρει. Μόλις πας στο κατάστημα να αγοράσεις κινητό το 1ο που θα κοιτάξεις θα είναι η εμφάνιση του και μετά το σύστημα του... Έτσι οι εταιρίες ποντάρουν σε αυτά δηλαδή να έχει ένα ωραίο στήλ και στο διαφημιστικό του να έχει 6πυρήνο επεξεργαστή των 42ghz με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αγγίζοντας το 1φλόπ, 1τερά ράμ και καμία 200 ακόμα μπιχλιμπίδια λογικό να πει ο πελάτης ναι αυτό θα πάρω να το δείχνω και να με καμάρωνουν και χαλάλι στο 800άρι. Γιατί λίγοι θα αρχίσουν να ψάχνουν μπαταρίες και τέτοια μόλις έχουν μια υπέρσυσκευή μπροστά τους... Και μετά είναι με έναν φόρτιστη στο χέρι όλη μέρα... Γιατί έτσι είμαστε έχουμε κινητά που κοστίζουν 2 μισθούς κάνοντας μόνο αναπάντητες γιατί δεν έχουμε λεφτά για κάρτα... Λίγο οφ τοπικ μα σκεφτείτε το λίγο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα