Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οι μεγάλοι κατασκευαστές ημιαγωγών TSMC και GlobalFoundries θα υψώσουν τον πήχη των επιδόσεων καθώς ετοιμάζουν τσιπ που θα καταρρίψουν ρεκόρ για την επόμενη γενιά των φορητών ARM επεξεργαστών που αναμένεται μέχρι το 2014. Αυτή τη στιγμή οι Snapdragon 800 και Tegra 4i κατασκευασμένοι στα 28 νανόμετρα φτάνουν τη συχνότητα των 2.3GHz ενώ η επόμενη γενιά εκμεταλλευόμενη τη μικρότερη μέθοδο κατασκευής στα είκοσι νανόμετρα θα επιτρέψει συχνότητες των 3 GHz, περισσότερα τρανζίστορ για επεξεργασία γραφικών και κατανάλωση κατά 25% μειωμένη σε σχέση με τωρινά τσιπ παρέχοντας θεωρητικά μεγαλύτερη αυτονομία στις συσκευές που θα τα ενσωματώσουν. Site: gsmarena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
kosmasgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά αντί να δούμε μικρότερα κινητά θα δούμε κάτι περιποιημένες παντοφλάρες και θα πέφτει το γέλιο της αρκούδας οταν ο άλλος το βάζει στο αυτί του να μιλήσει. 16
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τετραπύρηνοι στα 3GHz, 3 GB RAM (σύντομα) και γραφικά επιπέδου PC entry level κάθε άλλο παρά "κινητά" είναι. 5
didakos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ναι αλλά αντί να δούμε μικρότερα κινητά θα δούμε κάτι περιποιημένες παντοφλάρες και θα πέφτει το γέλιο της αρκούδας οταν ο άλλος το βάζει στο αυτί του να μιλήσει. Έλα σύντομα θα βγούνε και τα αναδιπλούμενα smartphones με τις ευλύγιστες οθόνες 4
z@xos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Άντε και watercooling accessories για smartphones! 8
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι για ποιό λόγο μπορεί να χρειαζόμαστε 3GHz επεξεργαστές σε κινητά, δεν θα τρέχουμε δα και κανα matlab. 7
papahlamidas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ένα πράγμα έχω να πω εγώ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! 23
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ολα καλα και ωράια αν και δεν ξέρω που θα χρησιμοποιηθεί αυτη η δύναμη αλλα να κανουν και κατι με τις μπαταρίες γιατι οσο και μικρή κατανάλωση να εχουν αν δεν αντέχει η μπαταρία .....
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ε θα βγει η γαμω μπαταρια καποτε. Μετα θα σου λεει Galaxy S10 with superbattery 1week .Μετα σιγα σιγα ισως αυξανεται και βγαινουν καλυτερες .Θα το χρυσοπληρώνεις λογικα ομως... +600eur
Black Demis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ένα πράγμα έχω να πω εγώ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! την μπαταριά ξέχνα την παίζουν πολύ μεγάλα συμφέροντα πίσω από ενέργεια και οποιαδήποτε εξέλιξη στην παραγωγή και αποθήκευση θα εξαφανίζεται απλός 4
kallair Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το κομμάτι "25% μικρότερη κατανάλωση σε σχέση με τωρινά chips" δεν το πρόσεξε κανένας σας και κλαψουρίζετε; Επίσης σε άλλο site λέει ότι ταυτόχρονα έχει και 30% καλύτερη απόδοση. Όσο πιο αποδοτικοί γίνονται οι επεξεργαστές, τόσο μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας θα έχουμε. Αν μεγάλωνε η χωρητικότητα της μπαταρίας και δεν είχαμε εξίσου εξοικονόμηση πόρων από την απόδοση του επεξεργαστή/οθόνη/κλπ, θα ήταν δώρο άδωρον γιατί η αυτονομία θα έμενε στα ίδια επίπεδα. 6
jason88 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 την μπαταριά ξέχνα την παίζουν πολύ μεγάλα συμφέροντα πίσω από ενέργεια και οποιαδήποτε εξέλιξη στην παραγωγή και αποθήκευση θα εξαφανίζεται απλός στο ιδιο συμπερασμα τεινω να καταληξω και εγω. παρακολουθω το θεμα ενεργεια λογω επαγγελματος. ολο νεες τεχνολογιες βγαινουν για μπαταριες και τπτ στην παραγωγη... τελευταια ειδα μια απο ξυλο δεντρου σε ερευνα στο stanford. αναρωτιεμαι ποτε θα δουμε ουσιαστικη εξελιξη ομως... καθε μερα το κινητο θελει φορτιση εν ετει 2013. αν ειναι δυνατον...
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδιά οι συσκευές που θα ενσωματώσουν τέτοια τσιπ δεν είναι κινητά πλεον, δηλαδή τηλέφωνα+SMS αν και ως τέτοια προωθούνται και προωθήθηκαν για λόγους κέρδους δημιουργώντας ανάγκες και τελικά αλλάζοντας τη ζωή μας.
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ολα καλα και ωράια αν και δεν ξέρω που δε θα χρησιμοποιηθεί αυτη η δύναμη fixed. Προς τα πού πάει το πράγμα με τα smart"phone" είναι κάτι για το οποίο σε ένα τεχνολογικό φόρουμ λογικά θα έπρεπε να υπήρχαν πολλές απόψεις και όχι μόνο τα παράπονα για τις μικρές τσέπες. Γενικά αναφέρομαι όχι προσωπικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα