Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι κατά του c/f - SLi δεν αξίζει το συγκεκριμένο c/f αυτή την στιγμή. Το γεγονός ότι πιάνει σε επιδόσεις την 580 δεν λέει και κάτι αφού αυτή την στιγμή μια 580 απλά στέκεται αξιοπρεπώς.

Καλύτερα πουλα την 6870 και πάρε μια μεταχειρισμένη

7950 ή αν σε παίρνει καινούρια.

Δημοσ.

Ναι από amazon εν τέλει δε συμφέρει αυτές τις μέρες, τα ίδια είναι με Ελλάδα. Έριξα μια ματιά πριν λίγο.

Στη περίπτωσή μου πριν κανα μήνα πήρα την Sapphire 7950 Vapor X Boost με 263€, ενώ Ελλάδα έπαιζε από 315€ και άνω. Μόνο σε ανάλογες περιπτώσεις συμφέρει αγορά απ' έξω κι όχι για 10-20€. ;)

Οπότε με το budget σου κοιτάς για 7870 Tahiti LE και συγκεκριμένα: 

https://www.skroutz.gr/s/2838652/PowerColor-Radeon-HD7870-2GB-PCS-Myst-Edition.html

Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω τόσο καιρό που εννοείς, για να παίξω και να γουστάρω. Για μεταχειρισμένη είμαι κάθετα αρνητικός και έτσι συμβουλεύω, εκτός αν πρόκειται για πραγματικό κελεπούρι με μεγάλο υπόλοιπο εγγύησης κτλ.

Δική σου επιλογή φυσικά! 

ναι 7870 στα 215-225 είναι πολύ καλή περίπτωση , από άποψη θορύβου δε ξέρω τι λέει, αλλά αν είσαι πιο σφιχτός δε νομίζω ότι παίζει τόσο ρόλο

Γενικά δε παίζει ρόλο ρε σεις, μη συνεχίζετε να το λέτε αυτό. Βαρέθηκα να διαβάζω συνέχεια για σύγκριση με τη Sapphire 7870XT. Αμάν πια!!! :P

Μια χαρά είναι η κάρτα και με άρωμα από 7950 στις επιδόσεις.......... Για 214-226€ είναι top vfm._

Δημοσ.

Γενικά δε παίζει ρόλο ρε σεις, μη συνεχίζετε να το λέτε αυτό. Βαρέθηκα να διαβάζω συνέχεια για σύγκριση με τη Sapphire 7870XT. Αμάν πια!!! :P

δεν έχω sapphire έγω gb

επειδή όμως είχα powercolor παλιά μπορώ να πώ ότι δεν είναι και πολύ φίλοι της ησυχίας

μπορεί βέβαια αυτό να μην ισχύει για τη συγκεκριμένη 

Δημοσ.

Πως ειναι top kai vfm η 7870 με η χωρις tahiti αφου τρωει σκονη απο την gtx 760 ?

H gtx 760 einai η top και vfm της εποχης (εκτος αν ειστε σε αλλη διασταση :P)

Δημοσ.

σε τι λεφτά ρε μεγάλε; είδες πόσο έχουν οι 760; είδες το budget του ts?  

και μη μου πεις για τις φανταστικές 760 στα 220 , γιατί αυτές προς το παρόν τελείωσαν 

• Like 1
Δημοσ.

Η πιο ενδιαφερουσα προσφορα μεχρι τωρα ειναι η 7870 ... Και ναιι το ποσο που διαθετω ειναι 100+πωληση της 6870 ... Τωρα το αν θα περιμενω η οχι ... Θα δειξει :-P ... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας :-)

Αποστολή από το GT-S7500 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...