alexis97droso Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Η ειρωνια ειναι το λιγότερο,γιατι καταντησατε πολυ πιο κουραστικοι απο το ίδιο το κουβάλημα ενως 5+" κινητου! Αν δε γουστάρεις 5" κινητα κοιτας αλλου και αδειάζει τη γωνιά σ'αυτους που τα θελουν,τα γουσταρουν κ δε τα βλεπουν σαν παντόφλες!Φυσικα δεν ειναι πολλοι θα μου πεις,μονο 500+ εκατομοιρια,γι'αυτο να κοψουν το λαιμό τους να βολευτουν με 3.5" για 20%κλησεις και 80% pc use,γιατι αυτη ειναι η αναλογία χρησης ενως SMARTPHONE!!! Γενικα υπαρχουν και αλλα θεματα στο φορουμ,που μπορείς να παρακολουθησεις! Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου,αν και είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω το μέγεθος ενός κινητού σε αυτό το site. Και ξαναλέω "κινητο" ή τάμπλετ; Γιατί πιο πολύ σε τάμπλετ φέρνει παρά σε κινητό. Καλό βράδυ. 2
Nvidiaman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγω εχω καταλαβει οτι οσοι γκρινιαζουν για τις "παντοφλες" κινητα ειναι επειδη γινεται εις βαρος τους που θελουν τουμπανο hardware σε μικροτερες ιντσες. Ας βγαλουν λοιπον το G2 με το ΙΔΙΟ hardware ας πουμε στις 4.5'' ιντσες για να δουμε τι θα προτιμησει ο κοσμος.
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και τις 4,5 ίντσες παντόφλες τα θεωρούν. Τι να το κάνουν το τουμπανο hardware σε οθόνη 3,5 ιντσών; Να παίξουν φιδάκι; Όσοι δεν μπορούν να αποδεχτούν οτι η τεχνολογία προχωράει, αξίζουν τον χλευασμό μας. Δικαίωμα τους να βολεύονται με το 3210 αλλά μην μας πρήζουν σε κάθε θέμα για το μέγεθος ενός κινητού. Εκτός κι αν υπάρχει άλλος λόγος που τους ενοχλεί το μέγεθος αλλά εκεί μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια. 3
Nvidiaman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και τις 4,5 ίντσες παντόφλες τα θεωρούν. Τι να το κάνουν το τουμπανο hardware σε οθόνη 3,5 ιντσών; Να παίξουν φιδάκι; Όσοι δεν μπορούν να αποδεχτούν οτι η τεχνολογία προχωράει, αξίζουν τον χλευασμό μας. Δικαίωμα τους να βολεύονται με το 3210 αλλά μην μας πρήζουν σε κάθε θέμα για το μέγεθος ενός κινητού. Εκτός κι αν υπάρχει άλλος λόγος που τους ενοχλεί το μέγεθος αλλά εκεί μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια. Δεν ειπαμε και 3.5 εισαι λιγο υπερβολικος. Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα πιστευω οτι αν υπηρχε καλυτερη επιλογη στις ιντσες θα ειχαμε σιγουρα λιγοτερη γκρινια. Εγω ειμαι καπου στη μεση. Δε με νοιαζει αν καποιος φτιαχνεται με 7ιντσο κινητο στη τσεπη του. Αλλα ας σκεφτουν και τους αλλους που θελουν κατι πιο compact. Το δικο μου οριο ειναι μεχρι τις 5'' για "κινητο" ενας απο τους λογους που πηγα για πρωτη φορα σε HTC (ONE).
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Τα s4 και HTC One που έχουν κορυφαία specs και χωράνε ανετότατα σε τσέπες είναι ένα εκατοστό μακρύτερα και ένα εκατοστό φαρδύτερα από το iphone 5, γεγονός που πρέπει να προβληματίζει τους παντοφλολόγους. Είναι και το iphone 5 παντόφλα; Ποια είναι τα όρια της παντόφλας; To Lumia 920 με οθόνη 4.5 ινστών είναι λίγο μεγαλύτερο και πολύ βαρύτερο! 1
ninos30 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγώ απλά θα πω, ρόδα είναι και γυρίζει. Και όταν πλέον δεν θα μπορούν να ανέβουν άλλο σε ίντσες γιατί θα θέλεις και τσαντάκι για να τα κουβαλήσεις (τα "τούμπανα" τα κινητά) κάτι θα σκαρφιστεί το marketing για να μας πείσει πως τα "μικρότερα" είναι και καλύτερα Ας βγάζαν το ίδιο HW σε 4.0-4.3" και 50-70 ευρώ κάτω στην τιμή (λόγω μικρότερης οθόνης) και θα σας έλεγα εγώ ποιο θα πουλούσε περισσότερο (αν θα πουλούσαν καθόλου τα 5αρια)... Αλλά είπαμε το marketing αυτών των εταιριών μόνο χαζό δεν είναι. Κρατάνε τις καβάτζες τους για αργότερα... Γιατί μην μου πει κάποιος πως δεν είναι τουλάχιστον αστείος κάποιος με ένα Note ΙΙ στο αυτί να μιλάει. Ας δώσουν ευρέως 720p στις 4.3 ίντσες (όπως το XPeria V) και μια χαρά κάνεις τα πάντα. Γιατί το 99.9% των ανθρώπων που γίνονται υποστηρικτές του πιστεύω "Δεν είναι απλά ένα κινητό", η κύρια χρήση τους είναι για να κάνουν Like στο Facebook. Like κάνεις και με 3.5" (τόσες δεν έχει και το 4s ή κάνω λάθος?). Ontopic τώρα, μου αρέσει ιδιαίτερα η τάση του edge-to-edge screen. Πάει εκείνη η άχρηστη πλαστικούρα γύρω-γύρω. Οπότε σε αυτόν τον τομέα +1 5
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Aγαπητέ Ninos30 τo S4 είναι 8 χιλιοστά μακρύτερο και 5 χιλιοστά φαρδύτερο από το XPeria V και ζυγίζει 10 γραμμάρια περισσότερο. Με άλλα λόγια διαφέρουν ελάχιστα σε μέγεθος. Είναι δυνατό το ένα να είναι παντόφλα και το άλλο μικρό;
ninos30 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Φίλε μου, εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ την λέξη παντόφλα. Όλα τα παραπάνω είναι απλά το πιστεύω μου, ότι μας έχουν κάνει όλους φανατικούς υποστηρικτές του ότι το μεγαλύτερο είναι και καλύτερο (ξέρω, μην πεταχτείς σε μια συγκεκριμένη πράξη μετράει! ), και μάλιστα τεχνηέντως αφού δεν μας "δίνουν" τα ίδια και σε μικρότερα μεγέθη ώστε να έχουμε το δικαίωμα επιλογής. Και ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να μας τα "μικραίνουν" και πάλι θα μας αρέσει τους μαζόχες. Και το παντόφλα είναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικό. Για άλλον μπορεί να είναι οι 3.5" , ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι με τις 7" να είναι ΟΚ. Απλά από ένα σημείο και πάνω, ένα smartphone χάνει και την πρακτικότητά του, που είναι η εύκολη μετακίνησή του από το σημείο Α στο σημείο Β μέσα σε μία τσέπη ή στο χέρι μας στην χειρότερη των περιπτώσεων. Εγώ έχω τσαντάκι ούτως ή άλλως οπότε τα χώνω εκεί μέσα. Απλά αν το βγάλω στο τραπέζι όταν κάτσω στο μπαράκι, δεν χωράνε μετά οι καφέδες Ας με πείσει κάποιος τι μπορείς να κάνεις καλύτερα στα 1080p σε 5" σε ένα κινητό,που δεν μπορείς να το κάνεις στα 720p σε 4" και θα του πω ένα μεγάλο μπράβο. Εδώ σε 42" βλέπεις BR 720/1080 και αν δεν έχεις εκπαιδευμένο μάτι, δεν παίρνεις χαμπάρι. Όχι τίποτε άλλο, για να πάψω να περιμένω και ο καψερός να έρθει προς τα μέρη μας το HTC One mini και να πάρω ένα κινητάκι από τα πόσα που πωλούνται εδώ στις αγγελίες σε καλές τιμές. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Είναι δυνατό το ένα να είναι παντόφλα και το άλλο μικρό; προφανώς, είναι λετπή η γραμμή ανάμεσα στην παντόφλα και στη γόβα στιλέτο...
alexis97droso Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ακριβώς! Από ένα σημείο και μετά χάνει την πρακτικότητά του ένα κινητό 5 ιντσών
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 ε ναι, αυτό το 1cm, μου χτυπάει στο μάτι...
deceit Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Προς όλους όσους διαμαρτύρονται για το μέγεθος των κινητών, λέγοντας μάλιστα ότι αυτά δεν είναι κινητά εξ'αιτίας του μεγέθους τους. Τα πρώτα κινητά τηλέφωνα ήταν πολύ μεγαλύτερα και βαρύτερα από τα 5'' smartphones. Σίγουρα υπάρχουν και μικρότερα κινητά, όμως σχόλια του τύπου "αυτά δεν είναι κινητά, είναι κάτι άλλο", είναι μάλλον άστοχα. 1
alexis97droso Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Τα πρώτα κινητά ήταν έτσι. Πλέον ζούμε απ'όσο ξέρω στο 2013 και όχι στο 1975. Και θεωρώ πως θα ξέρεις ότι δεν ήταν πρακτικά εκείνα τα κινητά και γιαυτό βρήκαν τρόπους να τα μικρύνουν και τώρα τα μεγαλώνουν πάλι, οπότε το σχόλιο το δικό σου είναι μάλλον άστοχο. Και αν διάβασες τα σχόλια θα είδες πως έδωσα ένα παράδειγμα μιας συσκευής της samsung η οποία βγήκε το 2011 και ονομαζόταν tablet καθώς επίσης και εκείνη η συσκευή ήταν 5.0 ίντσες και τώρα μια συσκευή 5.2 ίντσες την ονομάζουν κινητό. Εγώ δεν είμαι αντίθετος με μια συσκευή 5 ιντσών είμαι αντίθετος με την ονομασία που της έχουν δώσει γιατί πολύ απλά κατά τη γνώμη μου ξαναλέω είναι λάθος. Το κινητό από τη λιγοστή εμπειρία που έχω καθώς είμαι μόλις 16 ετών υποτίθεται πως πρέπει να είναι εύκολο στη μεταφορά και εμένα http://www.sizeall.com/compare/Samsung-I9500-Galaxy-S4/966 αυτό δε μου φαίνεται και τόσο εύκολο στη μεταφορά εκτός αν έχεις τσαντάκι. Οπότε φίλε μου θα επιμείνω όχι αυτά δεν είναι κινητά. Ταμπλετάκια ναι μέσα αλλά όχι κινητά.
21century Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τα κινητά είναι πλέον πολύ ακριβότερα από τους φορητούς μας...
rikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ας με πείσει κάποιος τι μπορείς να κάνεις καλύτερα στα 1080p σε 5" σε ένα κινητό,που δεν μπορείς να το κάνεις στα 720p σε 4" και θα του πω ένα μεγάλο μπράβο. Εδώ σε 42" βλέπεις BR 720/1080 και αν δεν έχεις εκπαιδευμένο μάτι, δεν παίρνεις χαμπάρι. Όχι τίποτε άλλο, για να πάψω να περιμένω και ο καψερός να έρθει προς τα μέρη μας το HTC One mini και να πάρω ένα κινητάκι από τα πόσα που πωλούνται εδώ στις αγγελίες σε καλές τιμές. Κοιτα, στις 5,5 ιντσες οριακα μπορεις και να διαβασεις ενα pdf πραγμα εξαιρετικα χρησιμο....Για μενα ο μονος λογος που θα σκεφτομουν να αγορασω ενα τετοιο θηριο + εχω παντα ευρυχωρο τσαντακι μεσης οποτε δεν καιγομαι για φορητοτητα + μιλαω παντα με hands free.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα