DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τωρα ετσι οπως ειναι και επαιξα σχετικα βαρυ παιχνιδι
Hawk7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τωρα ετσι οπως ειναι και επαιξα σχετικα βαρυ παιχνιδι Τωρα που επαιξες αυτο το παιχνιδι,σου το εκανε ξανα;Διοτι τωρα εισαι 17 βαθμους κατω. Υπολογιζε,οτι ειναι και καλοκαιρι.Εαν εχεις καμια βαση να δροσιζεται καλυτερα,θα δεις κι αλλο βελτιωση. Ελπιζω οταν τον καθαρισες,να φυσηξες με δυναμη μεσα στους αεραγωγους.Με πιστολακι και τετοια δεν γινεται τιποτε. Γνωμη μου,ριξε ενα καλο φυσημα σε κανα βενζιναδικο,ΟΧΙ πολυ ωρα,τοσο ωστε να ξεμπουκωσει λιγο.Μην χαλασεις και το φανακι.
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 και ο σκληρός σου είναι σε πολύ ζεστά επίπεδα για σκληρό (πριν στους 58 ήταν στα όρια του επικίνδυνου) πάρε να βάλεις και μία βάση για ανεμιστήρα , βοηθάει αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα
DjBl3nd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 το ξερω αλλα δεν βρησκω καμια καλη βαση ολες ειναι μικρες εγω θελω μεγαλη βαση αν εχετε καμια να μου προτεινετε δειξτε την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα