Dark_Sage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Hello παιδιά, Θέλω να πάρω ενα json απο μία σελίδα και να το επεξεργαστώ αναλόγως. Το πρόβλημα μου είναι πως το η σελίδα επιστρέφει το json μέσα στο body της - δλδ δεν είναι σελίδα www.blablabla.com/file.json Αυτό που παίρνω είναι της μορφής [{"id":"hello","num":87},{"id":"hello2","num":5},{"description":hello3","num":16"}] Το πρόβλημα μου ειναι πως δεν εχω καταφέρει να βρω τρόπο να παρω το json απο το url Προσπάθησα με αυτό αλλά δεν πήρα κάτι var test; $.getJSON(URL_HERE,function(json){ test = json; check(); }); function check() { alert(test); } έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορεί να γίνει με JQuery? thankssss!
Dark_Sage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 πάλι δεν έπαιξε... Υπάρχει άλλος τρόπος να τραβήξω το json?
booZe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτό που παίρνω είναι της μορφής [{"id":"hello","num":87},{"id":"hello2","num":5},{"description":hello3","num":16"}] Είναι invalid αυτό το json, αν είναι αυτό που παίρνεις από το server και δεν το έγραψες με το χέρι. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από booZe
Dark_Sage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Είναι invalid αυτό το json, αν είναι αυτό που παίρνεις από το server και δεν το έγραψες με το χέρι. έτσι το παίρνω. γιατι το λες invalid? δεν ειναι ενα array json?
theodoros8 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 "description":hello3" δεν θα επρεπε να ειναι "description":"hello3" και αυτο "num":16" σε "num":16 ?
parser Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Φροντισε το json που παιρνεις απο το php να ειναι στο σωστό format, δοκίμασε και με $.get
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα