tyf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 καλημερα σε ολους. ηθελα να ρωτησω αν το τροφοδοτικο μου ειναι αρκετο για το συστημα μου. εχω εναν AMD8120 στα 3700 με 1,28v 16gb ram 4x4 μια msi 6950 2gb 5 hd και 5 120μμ fans. το τροφοδοτικο μου ειναι το coolermaster m620 realpower 80+ +3.3V - 20A/ +5V - 25A/ +12V - 50A/ -12V - 0.3A/ +5VSB - 2.5A http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806790 φανταζομαι οτι ειναι αρκετο για το συστημα μου. το θεμα ειναι θα μπορουσα να βαλω αλλη μια ιδια καρτα σε crossfire? αν οχι θα μπορουσα να βαλω την δευτερη καρτα σε ξεχωριστο τροφοδοτικο το οποιο θα το εβαζα να ξεκιναει αυτοματα με το κανονικο? αλλα θα τροφοδοτει μονο την δευτερη καρτα. ολα αυτα τα ρωταω γιατι ειναι καινουργιο το τροφοδοτικο μου και δεν θελω να μπαινω στην διαδικασια να το αλλαζω και αυτο. ευχαριστω.
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αυτήν την στιγμή με όλα αυτά επάνω είσαι καλά δηλαδή το τροφοδοτικό σου αντέχει. Εάν θέλεις να βάλεις και άλλη μια κάρτα γραφικών θα πρέπει δυστυχώς να αναβαθμιστείς όχι σε πολυ μεγάλο με ένα 750W θα είσαι καλυμμένος Τώρα όσον αναφορά την άλλη σου ερώτηση μπορεί να γίνει αλλά καλό είναι να μην μπλέξεις με τέτοια . 1
trek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 το θεμα ειναι θα μπορουσα να βαλω αλλη μια ιδια καρτα σε crossfire? αν οχι θα μπορουσα να βαλω την δευτερη καρτα σε ξεχωριστο τροφοδοτικο το οποιο θα το εβαζα να ξεκιναει αυτοματα με το κανονικο? αλλα θα τροφοδοτει μονο την δευτερη καρτα. Όπως σωστά είπε ο rafail1994, παίζεις με την τύχη σου αν βάλεις αλλη μια 6950 πάνω. Μπορεί και να τις σηκώσει, αλλά μπορεί να σου κάνει και στραβή σε άκυρο χρόνο. Απο κει και πέρα, το mod με τα δυο τροφοδοτικά, γίνεται άνετα αν συνδέσεις δυο συγκεκριμένα καλώδια του ενός, πάνω στο άλλο. Eίτε με "χειρουργείο", είτε με Site: http://www.frozencpu.com/products/5637/">αυτό . Μια άλλη λύση, είναι κάτι τροφοδοτικά που μπαίνουν σε 5.25" φατνείο, αλλά δυστηχώς είναι δυσευρετα.
ninos30 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι λέω πως θα τις σηκώσει χαλαρά το PSU σου. Δεν ξέρω από που βρήκες αυτά τα specs που έβαλες αλλά δεν είναι σωστά. Αν έδινε 50Α στην +12 τότε δεν θα το συζητούσαμε καν. Το δικό σου έχει 3 sub-rails με 19Α η κάθε μία, αλλά combined δίνει 516W -> 43A (LINK) τα οποία είναι πέραν του δεοντως αρκετά για CF. Με 50 θα ήσουν και για Tri-Fire. Προσωπικά το έχω πει χιλιάδες φορές, ας το πω άλλη μία. Μην κοιτάτε τα Watt γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σας πούνε ψέμματα. Τα A λένε πάντα την αλήθεια Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από ninos30 1
rafail1994 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Όντως ο ninos έχει δίκαιο και εγώ αρκέστηκα μονο στα specs που έβαλες και δεν το έψαξα παραπάνω .Πάντως να ξέρεις ότι το τροφοδοτικό σου θα είναι ζορισμένο !
tyf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παιδια τοσο ειναι το τροφοδοτικο. το γραφει και επανω 50Α ΣΤΑ 12V. αλλα απο οτι καταβαλα σας ειπα βλακεια. ειναι το silent pro οχι το real power και τελικα εχει διαφορα. οριστε και το λινκ απο το site. δινει 600watt στα 12 volt. http://www.coolermaster.co.uk/product.php?product_id=6799 συγκεκριμενα λεει, It features a powerful single 12V rail capable of powering a HighEnd PC with 8 Core CPUs and several VGAs running in SLI or X-Fire. οποτε λετε οτι τις σηκωνει ανετα?
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Η σειρά αυτή m2 "σπέρνει" τις coolermaster τα συγκαταλέγω στα κορυφαία τροφοδοτικά 1
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παιδια τοσο ειναι το τροφοδοτικο. το γραφει και επανω 50Α ΣΤΑ 12V. αλλα απο οτι καταβαλα σας ειπα βλακεια. ειναι το silent pro οχι το real power και τελικα εχει διαφορα. Δεν μπορείς να φανταστείς όμως πόση διαφορά... Βάλε ότι θες στο εν λόγω. Χαλλλαρά που λέμε και στο Σαλόνικα 3
tyf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 κοιτα δεν το πηρα τυχαια το τροφοδοτικο το ειχα ψαξει πολυ. απλα με τα silent/real/m2 κτλ οταν εψαξα να το βρω μπερδευτηκα. ειναι παρα πολυ καλη κατασκευη και σε χαρακτηριστικα. 5χρονια εγγυηση κτλ. ενα φιλαρακι πηρε το ιδιο σε 850 με 150 ευρω και μιλαμε για θηριο. απλα λιγο με τις καρτες κολλησα γιατι δεν ηξερα ποσο πολυ τραβανε. μαλιστα με μια 6870 εβγαλα νοκαουτ ενα ups 600va και οσο νανε ειπα να ρωτησω για σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα