Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, κανω φορματ σ'ενα Lenovo 3000 n200 ενος φιλου και εχω το εξης προβλημα. Ουτε σε Win7 ουτε σε Ubuntu ουτε σε Linux Mint μπορει να ενεργοποιηθει το WiFi.. προσοχη δεν ειναι ανυπαρκτο, σε καμια των περιπτωσεων, για παραδειγμα στα windows εχει εγκατασταθε ο οδηγος αλλα παρ'ολα αυτα το βλεπει διαρκως κλειστο (δηλ. το εικονιδιο εχει 0 μπαρες και ενα κοκκινο Χ απο πανω του σαν να απενεργοποιησα εγω ο ιδιος το WiFi).. παταω fn+f5 που ειναι για τις συνδεσεις το shortcut αλλα δεν γινεται και παλι τιποτα. 

Το λαπτοπακι φοραει αυτη εδω την καρτα wifi ---> Intel® PRO/Wireless 3945ABG

Εχει χαλασει η καρτα ή υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να προσπαθησω?

Δημοσ.

μου το φερε γιατι χαλασε ο δισκος (dead) και δεν φορτωνε τιποτα. 

του παρηγγειλα καινουργιο δισκο, περαστηκαν τα windows comple..αλλα υπαρχει

αυτο το θεματακι με το wifi. η καρτα wifi ειναι βιδωμενη στη θεση της οποτε δυσκολο

να εχει χασει την επαφη της με για καποιο λογο... στην τελικη παιρνει ενα wifi dongle..

αλλα ελεγα μηπως γινεται κατι?...να την ξηβιδωσω και να την ξαναβιδωσω στη θεση της μηπως?

Δημοσ.

Για ρώτησε τον ομως πριν το wifi δούλευε η ειχε πρόβλημα ....

Για να μην λειτουργεί ομως σε κανενα λειτουργικό ειτε για καποιο λόγο δεν πιάνει το κουμπί που το ανοίγει και κλείνει ειτε τα έφτυσε η κάρτα δικτύου

Δημοσ.

Για ρώτησε τον ομως πριν το wifi δούλευε η ειχε πρόβλημα ....

Για να μην λειτουργεί ομως σε κανενα λειτουργικό ειτε για καποιο λόγο δεν πιάνει το κουμπί που το ανοίγει και κλείνει ειτε τα έφτυσε η κάρτα δικτύου

λεει δουλευε κανονικα.. ειναι δυνατον ταυτοχρονα να τα φτυσε και σκληρος και καρτα δικτυου? λες να του πεσε πουθενα? χα... θα του πω να παρει ενα dongle με 10€ να κανει τη δουλεια του. 

Δημοσ.

Καλα μπορει απλα να έτυχε αλλα ναι μπορει να του έπεσε πουθενά η να του έπεσε και κανα υγρό / νερό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...