Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,έχω μια τηλεόραση lcd η οποία υποστηρίζει σημα HD!

Τι αποκωδικοποιητή πρέπει να πάρω για να δω ψηφιακα κανάλια!!

HD Η SD??

Αν μπορείτε πείτε μου ένα καλό!!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Εναν αποκωδικοποιητή mpeg4 θέλεις για να δεις τα ψηφιακά και δεν χρειάζεται τιποτα ακριβό με ενα απλο των 30 euro κανεις την δουλειά σου

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

παρε mpeg4 HD ετσι και αλλιωςσε δυο χρονακια θα εκπεμπουν ολα τα καναλια HD και δεν θα δουλευει  πλεον ο αποκωδικοποιητης mpeg4 SD

Δημοσ.

Συνεχίζετε και του προτείνετε αποκωδικοποιητές HD όταν στον τίτλο λέει ότι έχει τηλεόραση που δεν υποστηρίζει HD σήμα.

'Η έχει κάνει λάθος μεταξύ τίτλου και post ή δεν γνωρίζει, αλλά ας τον αφήσουμε να το διευκρινίσει (... όταν το αποφασίσει...)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παντως απο αυτα που γράφει καταλαβαίνω οτι απλα η τηλέοραση του δεν εχει ψηφιακό δέκτη ενσωματωμένο και και θέλει ενα αποκωδικοποιητή για να βλέπει τα ψηφιακά

Άβυσσος η ψυχή του post του topic starter :P

Δημοσ.

Συνεχίζετε και του προτείνετε αποκωδικοποιητές HD όταν στον τίτλο λέει ότι έχει τηλεόραση που δεν υποστηρίζει HD σήμα.

'Η έχει κάνει λάθος μεταξύ τίτλου και post ή δεν γνωρίζει, αλλά ας τον αφήσουμε να το διευκρινίσει (... όταν το αποφασίσει...)

φανταζομαι οτι εχει μια HD ready με mpeg2 και απλα ξεχασε να βαλει ενα δεν στο post του, αρα παιρνει HD αποκωδικοποιητη, ακομα και παλια crt να ειχε παλι HD εγω θα προτεινα με συνδεση scart ωστε να καλυφθει και η μελλοντικη ισως περιπτωση που θα υπαρχει ενα HD καναλι που θα δειχνει ενα προγραμμα το οποιο δε θα προβάλλεται σε αλλο καναλι και μπορει να θελει να το δει, θα βλεπει υποβαθμισμενη σαφως αναλυση αλλα τουλαχιστον θα μπορει να το βλεπει. Εκτος βεβαια και αν εχει η TV mpeg4 και δεν το ξερει

• Like 1
Δημοσ.

φανταζομαι οτι εχει μια HD ready με mpeg2 και απλα ξεχασε να βαλει ενα δεν στο post του,

Και εγώ αυτό κατάλαβα.

Είμαστε εν αναμονή διευκρινιστικής εγκυκλίου! kaffeetrinker_2.gif

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα για λόγους διευκρινήσεως αν και

καθυστερημένα σας λέω ότι δεν υποστηρίζει HD σήμα

η τηλεόραση!!

απο βιασύνη δεν το έγραψα στο post!!

Συγγνώμη και πάλι!!

Δημοσ.

και παλι..εννοεις οτι δεν ειναι Full high definition η τηλεοραση η απλα οτι δεν μπορεις να δεις καναλια ψηφιακα με αυτη;

σε περιπτωση που ειναι να αγορασεις δεκτη παντως, ακομα κι αν δεν ειναι η τηλεοραση σου full high definition, εγω προτεινω επισης την επιλογη δεκτη HD γιατι με αυτον θα μπορεις να δεις τα καναλια που εκπεμπουν (ηδη τωρα αλλα και περισσοτερα μελλοντικα) σε high definition. ενω αν παρεις απλο SD δεκτη, δεν θα μπορεις και  θα αναρωτιεσαι γιατι δεν βλεπεις το ERT HD (ακομα εκπεμπει) και τα αλλα που ειναι να εκπεμψουν αργοτερα. με 5-7 ευρω παραπανω τωρα, εξασφαλιζεσαι μελλοντικα.

Δημοσ.

Ακούω τη μετάδοση αλλά δεν βλέπω καθόλου την εικόνα!!

όπως και να χει ευχαριστώ πολύ!! :-)

αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση σου εχει δεκτη mpeg2. Δεν εχει να κάνει με HD σήμα. Παρε ένα δεκτη mpeg4 HD
Δημοσ.

Ακούω τη μετάδοση αλλά δεν βλέπω καθόλου την εικόνα!!

όπως και να χει ευχαριστώ πολύ!! :-)

vahman τα εχεις μπερδέψει και δεν ξέρεις και τι ισχύει.

Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ κανάλι απο το μπουλέτο της digea που να εκπέμπει σε high definition (hd). Ολα εκπέμπουν σε standard definition (sd) που είναι κατώτερο από το hd.

Επίσης εκπέμπουν με τη «μεθοδολογία mpeg4» και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα σου. Η τηλεόραση σου μπορεί να καταλάβει μόνο τη μεθοδολογία mpeg2 και για αυτό εχεις μόνο ήχο. Το πρόβλημα δεν εχει καμία σχέση με το θέμα hd.

ΛΥΣΗ: Πήγαινε σε οποιο κατάστημα θες και αγόρασε ένα αποκωδικοποιητή mpeg4 hd και ένα καλώδιο hdmi

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ: Δες αν η τηλεόραση σου έχει είσοδο hdmi αλλιώς αγόρασε ένα καλωδιο scart

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...