Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες θελω να μου ξεκαθαρισετε κατι. Ισως  σας φανει γελοιο αλλα με εχουν μπερδεψει οι αγγελιες στο ιντερνετ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Το 2αρι εχει δυο υπνοδωματια ενα μπανιο ενα σαλονι και μια κουζινα          ?? Γιατι πολλες αγγελιες λενε για 2αρι αλλα εχουν ενα υπνοδωματιο. Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξέρω ότι όταν λέει δυάρι εννοούν τα υπνοδωμάτια.Τα άλλα τα γράφουν έξτρα(σαλόνι-κουζίνα-μπάνιο).

Τουλάχιστον έτσι ήταν την τελευταία φορά που το έψαξα,τώρα μπορεί να το πήγαν ευρωπαϊκά και να γράφουν ως δωμάτια το μπάνιο-σαλόνι.

Δημοσ.

Οταν λες 2 κυριως χωροι τι εννοεις ? Κουζινα-σαλονι ή σαλονι-υπνοδωματιο ?

Ότι απλά το υπνοδωμάτιο είναι χωρισμένο από το υπόλοιπο διαμέρισμα. Δηλαδή στον ένα χώρο κουζίνα + σαλόνι και στον άλλο υπνοδωμάτιο.

Δημοσ.

Στην Αθήνα τουλάχιστον, όταν λέμε 2άρι αναφερόμαστε στα υπνοδωμάτια. Τον τελευταίο χρόνο έχω δει ~20 σπίτια και σε όλα ίσχυε αυτό. Έτσι το ξερα κι εγώ. Θεσσαλονίκη μου χουν πει ότι υπολογίζουν και το σαλόνι σ αυτά.

edit: Ανάποδα τα γραψα πριν :Ρ

Στην Αθήνα τουλάχιστον, όταν λέμε 2άρι αναφερόμαστε στα υπνοδωμάτια+σαλόνι. Τον τελευταίο χρόνο έχω δει ~20 σπίτια και σε όλα ίσχυε αυτό. Έτσι το ξερα κι εγώ. Θεσσαλονίκη μου χουν πει ότι δεν υπολογίζουν το σαλόνι σ αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύς κόσμος συγχέει τους χώρους/δωμάτια με τα υπνοδωμάτια. Με αποτέλεσμα ο ένας να αναφέρεται σε δυάρι και να εννοεί διαμέρισμα με 2 κυρίως χώρους, και άλλος να εννοεί 2 υπνοδωμάτια. Για αυτό και στις περισσότερες αγγελίες διευκρινίζουν το δυάρι-τριάρι-τεσσάρι πόσα υπνοδωμάτια έχει.

Το σωστό πάντως(κατά τη γνώμη μου έστω) είναι πως το δυάρι αναφέρεται σε κυρίως χώρους.

Δημοσ.

2άρι= 1 υπνοδωμάτιο+ 1 σαλόνι

2 1/2 = 1 υπνοδωμάτιο 1 σαλόνι που μπορεί να απομονωθεί το μισό και να γίνει έξτρα δωμάτιο

3άρι= 2 υπνοδ. + 1 σαλόνι

• Like 5
Δημοσ.

2άρι= 1 υπνοδωμάτιο+ 1 σαλόνι

2 1/2 = 1 υπνοδωμάτιο 1 σαλόνι που μπορεί να απομονωθεί το μισό και να γίνει έξτρα δωμάτιο

3άρι= 2 υπνοδ. + 1 σαλόνι

+1

Γιατι διαβάζοντας τα φορουμ καμια φορα τρελαίνεσαι, το διαρι μπορει να γινει και μεζονέτα δηλαδή 2 όροφοι

• Like 1
Δημοσ.

+1

Γιατι διαβάζοντας τα φορουμ καμια φορα τρελαίνεσαι, το διαρι μπορει να γινει και μεζονέτα δηλαδή 2 όροφοι

+1 για εσενα, +1 για αυτο που εκανες παρεθεση

+2 Το θεμα απαντηθηκε ΤS.

Δημοσ.

+2 Το θεμα απαντηθηκε ΤS.

Ωραία, αλλά μήπως στην τελική έχει σημασία και τι εννοεί ο καθένας που καταχωρεί αγγελία;

Γιατί αν είναι αυτός ο καθένας που ψάχνει για ενοικιαστή/αγοραστή, να τα έχει αλλιώς στο μυαλό του και να τα παρουσιάζει διαφορετικά απ' την christiana78, δώρον άδωρον που λέμε.

Τι θα του πεις, «η christiana και τα 5 likes της έτσι έγραψαν στο insomnia»;

Δημοσ.

Ωραία, αλλά μήπως στην τελική έχει σημασία και τι εννοεί ο καθένας που καταχωρεί αγγελία;

Γιατί αν είναι αυτός ο καθένας που ψάχνει για ενοικιαστή/αγοραστή, να τα έχει αλλιώς στο μυαλό του και να τα παρουσιάζει διαφορετικά απ' την christiana78, δώρον άδωρον που λέμε.

Τι θα του πεις, «η christiana και τα 5 likes της έτσι έγραψαν στο insomnia»;

Ζω στην Αθηνα 17 χρονια, εχω αλλαξει 6 σπιτι συνολικα και εχω ψαξει παρα πολλες φορες. Το 99% των αγγελιων ακολουθουν την λογικη που περιγραφει η christiana. 

Γκαρσονιερα---> Ενα χωρο μονο

Δυαρι--->Σαλωνι, Υπνοδωματιο

Τριαρι--->Σαλωνι, 2 Υπνοδωματια

Τεσσαρι--->Σαλωνι,3 Υπνοδωματια

Δημοσ.

Έχει, μόνο που δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό κάποιου απλά και μόνο διαβάζοντας την αγγελία που έγραψε.

Δημοσ.

Ζω στην Αθηνα 17 χρονια, εχω αλλαξει 6 σπιτι συνολικα και εχω ψαξει παρα πολλες φορες. Το 99% των αγγελιων ακολουθουν την λογικη που περιγραφει η christiana. 

Γκαρσονιερα---> Ενα χωρο μονο

Δυαρι--->Σαλωνι, Υπνοδωματιο

Τριαρι--->Σαλωνι, 2 Υπνοδωματια

Τεσσαρι--->Σαλωνι,3 Υπνοδωματια

και τα studio?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...