Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καινούργιο υπολογιστή παρουσιάζεται το εξής περίεργο :

Μπουταρει κανονικά, τα ρεσταρτ είναι και αυτά χωρίς πρόβλημα, αλλά μόλις τον κλείσω και τον ξανανοιξω αμέσως δεν δίνει σήμα στην οθόνη και ρεύμα σε ποντίκι, πληκτρολόγιο :dizzy:

Υποπτευθηκα την μητρική- την έστειλα στο σέρβις της you όπου δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα. Ξανα πίσω και στήσιμο από φίλο τεχνικό. Όλα καλά στο μαγαζί, κλείσιμο και ακαριαία επανεκκίνηση άψογα. Πάω σπίτι, ξεκιναω να δουλέψω, πάλι τα ίδια. Επιστροφή στον τεχνικό - guess what - κανένα πρόβλημα. (δεν χρειάστηκε καν να ανοιχθεί κουτί για. clear cmos). Τώρα τον έχω να δουλεύει σε ξεχωριστή μπριζα ο πυργος από την οθόνη και η μόνη περίπτωση να εκκινεί κανονικά μετά από κλείσιμο είναι να περιμένω κανα δεκάλεπτο. :thumbsdown:

Να υποψιαστώ τάση ρεύματος? :hmmm:

Αν. ναι πάω για σταθερόποιητή ή για Ups?

Σημειώνω ότι το τροφοδοτικό (corsair tx 650) δουλεψε σε άλλο πισί , ότι όταν πρωτοεμφανιστηκε το θέμα ήμουν στο πατρικό μου (με ιστορικό χαμηλών τάσεων), και έχουν αποκλειστεί όλοι οι άλλοι πιθανοι παράγοντες (cpu, ram, σκληροί δίσκοι.)

Μια βοήθεια παρακαλώ - μόνο και μόνο γιατί όλα αυτά τα έγραψα από το κινητό και ψήθηκε το χέρι μου. :-))

Δημοσ.

Αν και αποκλείεται μηπως οθόνη mouse και keyboard τα παίξανε απο τις αλλαγές τάσεις που ειχαν .... ? αν και ειναι σχεδόν απίθανο

Έτσι οπως τα περιγράφεις ομως μονο το ρεύμα φαίνεται υπεύθυνο μιας και τα εχεις τσεκάρει ολα , αν εχεις πάντως πρόβλημα με το ρεύμα καλύτερα να παρεις ενα ups

Δημοσ.

spank το pc δοκιμάστηκε σε 2 διαφορετικά σετ οθόνης πληκτρολογιου και ποντικιού και παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα Τώρα το άφησα σε τεχνικό να το κοιταξει και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...