Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να απενεργοποιηθει η καμερα που εχει pre-installed το λαπτοπ μου (Fujitsu Lifebook A series AH530)  απο το εργοστασιο.. Ειναι εφικτο κατι τετοιο? 

Δημοσ.

Νομίζω αν πας στην διαχείρηση συσκευών που βλέπεις ολες τις συσκευές και βρεις την κάμερα μπορεις να την κανεις uninstall η disable, τσέκαρε το.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να απενεργοποιηθει η καμερα που εχει pre-installed το λαπτοπ μου (Fujitsu Lifebook A series AH530)  απο το εργοστασιο.. Ειναι εφικτο κατι τετοιο? 

στείλε ενα π.μ στο συμφουρίτη antwni έχει το ίδιο,ρωτησέ τον και θα σου λυθούν η απορίες.

Δημοσ.

στείλε ενα π.μ στο συμφουρίτη antwni έχει το ίδιο,ρωτησέ τον και θα σου λυθούν η απορίες.

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ! Στελνω πμ αμεσως! Φιλε Spank, θα το κσεκαρω κ αυτο, σε ευχαριστω κ σενα! :)

Δημοσ.

Ναι παιδια σας ευχαριστω πολυ, την εκανα οντως απενεργοποιηση απο τη διαχειρηση! :) Ευχαριστω κ παλι!!!

Δημοσ.

Αν και συνήθως τα λάπτοπ εχουν καποιο συνδιασμο πληκτρων με το Fn + καποιο κουμπι F που την απενεργοποιεί.

Δημοσ.

Σωστο και αυτο, εγω εχω ενα μαυρο αυτοκολλητακι κολλημενο οταν δεν την χρησιμοποιω και την απενεργοποιω και απο το κουμπακι :P υπερβολη αλλα δεν εμπιστευομαι τιποτα

Και μια ερωτηση απο περιεργια. Γινεται με οποιοδηποτε τροπο να λειτουργει η κάμερα χωρις ομως να εχει ενεργοποιηθει το ενδεικτικο ledaki που συνηθως υπαρχει διπλα της;

Δημοσ.

Αν πιστέψουμε αυτά που βλέπουμε στα CSI/ 24 κτλ μπορεί θεωρητικά κάποιος να ενεργοποιήσει την κάμερα σε επίπεδο συστήματος, άρα βάλε και ταινία ή post-it για να είσαι σίγουρος!!

Δημοσ.

Αν πιστέψουμε αυτά που βλέπουμε στα CSI κτλ το post-it δεν θα τον σώσει.Θα τον δούνε από την κάμερα του smartphone του χασάπη από κάτω η οποία θα "πιάσει" την αντανάκλαση της κατσαρόλας του ts στο τζάμι της μπαλκονόπορτας της απέναντι γειτόνισσας.Απο εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο.Με ένα 10000Χ (ψηφιακό παρακαλώ) ζουμ στην κατσαρόλα θα δούνε με απίστευτη ευκρίνεια το πρόσωπο του ts και ότι αυτός κάνει εκείνη την ώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος θα κατσει να ασχοληθει με την καμερά σου? Αν ηταν ετσι θα ειχε γεμισει το ιντερνετ με βιντεακια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...