Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρατάω micra-yaris και προσθέτω και corsaki.και γνώμη μου απο ΧΕΡΙ/ΙΔΙΩΤΗ όχι μαντρά.

αν έχεις δεί τπτ που σου αρέσει "ρίχτο"

Δημοσ.

o ιδιωτης ενδεχεται να το χει προσεξει περισσοτερο απο τον μαντρα ή απο αυτον που του βγαλε τα ματια και το δωσε στον μαντρα.

Ειδικα αν ειναι το αυτοκινητο που χρησιμοποιει ο ιδιωτης κατα την χρονικη στιγμη της πωλησης ενδεχεται τα προβληματα που θα χει ναναι αμελητεα ή μηδαμηνα...

Ολα αυτα...ειναι...πιθανοτητες :)

Δημοσ.

Το κακο είναι οτι δεν βρισκω yaris ιδιωτη στα 3 χιλ αντε και λιγο παραπανω που να μου κανει το κλικ.. τωρα θα μου πεις απο φωτογραφια δεν καταλαβαινεις και πολλα..

Δημοσ.

Επισης ξερω οτι δεν ειναι καιρος για εξοδα , αλλα μην παρεις κατω απο 1.300/1.400. Εκτος και αν παρεις κατι στα κιλα ενος Smart.

Σε αλλη περιπτωση σε δυσκολες συνθηκες ( φουλ ατομα μεσα , a/c ανοιχτο , βαλιτσες κλπ) το αμαξι θα ζοριζεται.

Το βιωσα με το corsa 1.2 .Για αυτο απο 1300 και ανω...

• Like 1
Δημοσ.

με 3000 χιλιάρικα, λέω να χτυπήσεις μία Veyron που θα κάνεις και το κομμάτι σου ;)

Με 3 χιλιάρικα, δες κανένα Saxo 1,1 κανένα Πουντακι 1,25 κλπ :)

Δημοσ.

σε μαντράδες πηγαίνεις;;

**ο 1ος ιδιώτης μαθαίνεις την "ιστορία" του αμαξιού,αν είναι 2ο-3ο χέρι δεν έχει σημασία(ο προηγούμενος μπορεί να του έχει βγάλει τα μάτια)

καλό είναι βέβαια ΟΤΑΝ έχεις εντοπίσει κάποιο να πας με κάποιον φανοποιό(πολύ γνωστό) να το ελένξει,μην πάρεις κανένα κομμένο/χιλιοτρακαρισμένο.

προσωπικά δεν θα κοίταγα σε κάτι ιταλικό,αλλά γούστα είναι αυτά :)

Δημοσ.

Κοιτας αποκλειστικα για 1.3 μοντελα. Οχι λιγοτερο και οχι περισσοτερο. Λιγοτερο το αμαξι σου θα ειναι ψοφιμι και περισσοτερο θα πληρωνεις τα κερατα σου σε γαμησιατικα ασφαλειες, τελη και λοιπα. Το 1.3 ειναι ιδανικη λυση για ισσοροπια δυναμης και εξοδων. Δεν θα κομπαζει το αυτοκινητο σου αν εχεις αναμμενο A/C και αλλα 2 ατομα μεσα παραδειγμα. 

Κοιτας σχεδον οτιδηποτε απο Toyota, Honda, Mazda και Mitsubishi. Η προσωπικη μου αποψη ειναι Yaris γιατι τα αυτοκινητα αυτα εχουν αποδεδειγμενη αντοχη, αξιοπιστια και οικονομια χωρις να ειναι κουβαδες με ροδες. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...