efo355 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδιά αυτός ο οδηγός είναι σωστός ακολουθήστε τον http://www.raymond.cc/blog/activate-free-kaspersky-antivirus-2013-rog-1-year-license/ 1
apostolispk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω τον TS. Το περασα σε υπολογιστη με windows 8 Pro 64 Bit Ελληνικα και περασα την Ελληνικη εκδοση του Kaspersky, 1
skoulas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Την ενεργοποιηση για 365 ημερες την κανει αμεσως; ή μετα το update; ακομα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη αν και ακολουθω τις οδηγιες... :mad: edit: Αν αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις, δουλεια 10 λεπτων σου παιρνει 1-2 ωρες...επιτελους δουλεψε... Ευχαριστω κ εγω τον TS... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από skoulas 1
fagoura Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Σωστός ο TS, αλλά κι ο θείος καλά ξηγιέται... Θειος και καθαρο, χλωμοτατο να βρεις, τα av ειναι η καλυτερη κλασσικη παγιδα Νομιζεις οτι προστατευεσαι και εχεις ανοιξει μονος σου ενα σωρο κερκοπορτες, τουλαχιστον μην κανεις οικονομικες συναλλαγες, ειναι θεμα χρονου να σου κατσει στραβη 2
Razor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Θειος και καθαρο, χλωμοτατο να βρεις, τα av ειναι η καλυτερη κλασσικη παγιδα Νομιζεις οτι προστατευεσαι και εχεις ανοιξει μονος σου ενα σωρο κερκοπορτες, τουλαχιστον μην κανεις οικονομικες συναλλαγες, ειναι θεμα χρονου να σου κατσει στραβη ο θείος μου, δινει μόνο νούμερα, δεν του χω ζητήσει κάτι παραπάνω
salonika91 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια επειδη μπερδευτικα.Τι κανω εγω που δεν εχω rog mobo? Προς το παρον εχω το bit defender απο την προηγουμενη προσφορα αλλα θα το τσιμπησω για οταν ληξει ο θείος μου, δινει μόνο νούμερα, δεν του χω ζητήσει κάτι παραπάνω και δεν στα μπλοκαρει? edit: θα ακολουθησω τις οδηγιες το efo "Παιδιά αυτός ο οδηγός είναι σωστός ακολουθήστε τον http://www.raymond.cc/blog/activate-free-kaspersky-antivirus-2013-rog-1-year-license/" για να δουμε... edit2: ενταξει ευκολο φενεται.στην αρχη με το winrar δεν εβρισκα το kavkis.msi κατεβασα το 7-zip και μου το εμφανισε.Δεν το δοκιμασα παραπανο αλλα λογικα πιανει Ευχαριστω TS Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από salonika91 2
Razor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 και δεν στα μπλοκαρει? όχι, κι είμαι στα μισά (έχω ακόμα μισό χρόνο ) Όσοι θέλετε να το βάλετε μετράει κατά τη γνώμη μου Έχοντας δοκιμάσει Panda,Norton,Avira, Avg και φυσικά το Bitdefender νομίζω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο kaspersky 13, αντιθέτως το bitdefender μου φάνηκε πολύ πατάτα σε σχέση με του 12 που είχα...
nikgl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ τον topic starter. Ακολούθησα τη διαδικασία και δούλεψε άψογα με ενεργοποίηση για 1 χρόνο. 1
thomasG4 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ευχαριστούμε πολύ fagoura για το θέμα και την ενημέρωση. Το kaspersky είναι από τα καλύτερα anti-virus αποδεδειγμένα. 1
runner69 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ και εγω τον fagoura! Δουλεψε μια χαρα. 1
Screamer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 όχι, κι είμαι στα μισά (έχω ακόμα μισό χρόνο ) Όσοι θέλετε να το βάλετε μετράει κατά τη γνώμη μου Έχοντας δοκιμάσει Panda,Norton,Avira, Avg και φυσικά το Bitdefender νομίζω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο kaspersky 13, αντιθέτως το bitdefender μου φάνηκε πολύ πατάτα σε σχέση με του 12 που είχα... Ερωτηση Κρίσεως !!! Εχεις Το Kaspersky Ιnet Security & Θα Βάλεις Η Μπορεις Να Βάλεις & Το Kaspersky Antivirus ?? Χρειάζετε ???
fagoura Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Να ΄στε καλα ολοι, χαιρομαι πραγματικα που αυτη η "ανορθοδοξη" προσφορα, φανηκε χρησιμη σε πολλους! ο θείος μου, δινει μόνο νούμερα, δεν του χω ζητήσει κάτι παραπάνω Καποτε, πριν πολλα χρονια που ακομη επαιζα με τα σπασμενα, επαιρνα και 'γω νουμερα για το eset. Καθε τρεις κ λιγο, κλειδωναν τα νουμερα κ ξανα το ιδιο σεναριο. Εκτος αυτου, συνηθως οι σχετικες σελιδες ειναι μολυσμενες, θα προτεινα να τις τσεκαρεις στο wot. Σε καθε περιπτωση φιλε, βαζεις οτι νομιζεις καλυτερο για σενα, πιστευω, αν εχεις γνωσεις μπορεις να χρησιμοποιησεις σπασμενα με σχετικη "ασφαλεια" (πχ συστηνεται ο χειροκινητος ελεγχος ξεχωριστου firewall), ομως θεωρω οτι εδω θα πρεπει να ενημερωνουμε τους υπολοιπους χρηστες για τους κινδυνους των σπασμενων, ωστε τελικα να τους αποτρεπουμε απο αυτες τις λυσεις, που ενδεχεται να οδηγησουν σε μοιραια λαθη. 1
lexmark Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καποτε, πριν πολλα χρονια που ακομη επαιζα με τα σπασμενα, επαιρνα και 'γω νουμερα για το eset. Καθε τρεις κ λιγο, κλειδωναν τα νουμερα κ ξανα το ιδιο σεναριο. Εκτος αυτου, συνηθως οι σχετικες σελιδες ειναι μολυσμενες, θα προτεινα να τις τσεκαρεις στο wot. Σε καθε περιπτωση φιλε, βαζεις οτι νομιζεις καλυτερο για σενα, πιστευω, αν εχεις γνωσεις μπορεις να χρησιμοποιησεις σπασμενα με σχετικη "ασφαλεια" (πχ συστηνεται ο χειροκινητος ελεγχος ξεχωριστου firewall), ομως θεωρω οτι εδω θα πρεπει να ενημερωνουμε τους υπολοιπους χρηστες για τους κινδυνους των σπασμενων, ωστε τελικα να τους αποτρεπουμε απο αυτες τις λυσεις, που ενδεχεται να οδηγησουν σε μοιραια λαθη. Και μόνο το κυνήγι για νέα νούμερα, μου είχε βγει και σε εμένα πολύ κουραστικό. Από εκεί και έπειτα το γύρισα σε freeware και τον τελευταίο καιρό λέω να πάω μόνιμα σε paid. 1
skoulas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Εβαλα το AV πρωτα στο desktop και μετα στο laptop...εχουν περασει 5-6 ωρες και μου εβγαλε προβλημα στην αδεια του AV του laptop...ειχε κανενας παρομοιο προβλημα; Εκανα ξανα εγκατασταση και περιμενω να δω αν ξαναπαρουσιαστει προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα