Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά μέσα στη νύστα μου για κάποιο λόγο διάβασα το Kaspersky ως Avast. :eek:

Avast έχω ως το 2050.  Πάω να αλλάξω το αρχικό μήνυμα. :shock:

Ωχ, αυτο το avast εως το 2050 το ειχα βαλει σε καποιο μηχανημα, ειναι μολυσμενο, τσεκαρε το pc σου με αλλο εργαλειο καλυτερα με boot rescue disk.

Μπέρδεμα μου φαίνεται, καλύτερα avast free edition. :blink:

βαλε το avg internet security απο το αλλο νημα! εχει πολλα περισσοτερα απο την δωρεαν εκδοση.

Δημοσ.

Τωρα αν ερθει κανας κινεζος της asus ή κανας ρωσος της kaspersky και σου ζητησει να ανοιξεις το PC, να δει τι motherboard εχει στον Η/Υ, θα σε τσακωσει σιγουρα   :devil:

Το ότι δεν θα σε πιάσουν δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Από ότι φαίνεται να καταλαβαίνεις μόνος σου με την παραπάνω πρόταση κάποιοι έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο walk around. Αν το γνώριζαν νωρίτερα πιθανώς θα το είχαν μπαλώσει

Προσφορά θεωρείται πχ  αυτό που είχε γίνει προ κάποιων μηνών με το bitdefender όπου η ίδια η εταιρεία μοίραζε τις άδειες σε όλους με την πλήρη συγκατάθεση και τις ευχές της

2yuynuh.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το έβαλα σε εικονική μηχανή άνετα απλά ακολουθώντας τις οδηγίες. Σε όσους δεν δουλεύει σιγουρευτείτε ότι όλα τα extract τα κάνετε από το αρχείο που κατεβάζετε από την ASUS. Την εγκατάσταση μετά την κάνετε με το αρχείο που κατεβάζετε από εκεί που σας λέει ο fagura. 

Τώρα δοκιμάζω αν μπορώ να μεταφέρω το κλειδί σε άλλη εγκατάσταση Windows :P (πχ τι γίνεται αν κάνουμε format μέσα σε αυτόν τον 1 χρόνο που το έχουμε ενεργοποιήσει; ).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έβαλα σε εικονική μηχανή άνετα απλά ακολουθώντας τις οδηγίες. Σε όσους δεν δουλεύει σιγουρευτείτε ότι όλα τα extract τα κάνετε από το αρχείο που κατεβάζετε από την ASUS. Την εγκατάσταση μετά την κάνετε με το αρχείο που κατεβάζετε από εκεί που σας λέει ο fagura. 

Επιβεβαιώνω τα γραφόμενα του lexmark. Το δοκίμασα σε εικονική με xp και τα πέρασε κανονικά.

Επισης το δοκίμασα με την ελληνική έκδοση αλλά δεν έπιασε. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ip ή απλώς δεν υποστηρίζει τα ελληνικά αλλά βαριέμαι να αλλάζω Ip και να κάνω περαιτέρω δοκιμές.

Παιζει και με το ελληνικό av 2013

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

ntinana δεν ειναι το Internet secutiry που ειναι οντως βαρυ. Με βάση τα τεστ Μαϊου του av-comparatives το Kas Antivirus είναι στην κορυφή «ελαφρότητας» μαζί με F-secure και Sophos. Το Avast που είναι δωρεάν και αξιόλογο είναι στην 5-6 θέση μαζί με το norton.

Πήγαινε http://chart.av-comparatives.org/chart1.php#

και διάλεξε Perfomance Test

2013

May

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ κατέβασα μια και καλή την ελληνική και δούλεψε μια χαρά. Επίσης update για την μεταφορά άδειας -> δεν γίνεται (ή τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο για να το κάνω). 

Απλό interface και λιτό. Ότι πρέπει για τον αρχάριο - αν είχα κανονικό laptop και όχι το mini που έχω για τη γυναίκα (netbook) ενδεχομένως να το έβαζα εκεί. 

Το AV είναι όντως βαρύ (πολύ βαρύ για το γούστο μου :P ) αλλά εμπορικό AV και δωρεάν δεν τα βρίσκετε συχνά* οπότε, όποιος δεν έχει ή έχει κάποιο free, ας το βάλει. Δεν έχει τίποτα να χάσει :)

*δεν μιλάω για σπασμένα γιατί θα σας παραπέμψω σε αυτά που έγραψε ο isay πριν. 

Edit:

Το AVG δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε υπολογιστές μου ή υπολογιστές δικών μου ανθρώπων ακόμα και αν είναι το τελευταίο AV που θα έχει μείνει :P :D

Edit 2:

@isay

Δεν ξέρω αλλά πάντως το είδα αρκετά βαρύ το Kasrp. σε σχέση με το emsisoft που έχω στο φυσικό μηχάνημα. :)  - και το δοκίμασα σε δύο εικονικά (windows 7 & 8 :P)

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου βγαζει

error has occured

Application was not installed

Digital signature of installation file is missing

καμια ιδεα;

Δημοσ.

Το ότι δεν θα σε πιάσουν δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Από ότι φαίνεται να καταλαβαίνεις μόνος σου με την παραπάνω πρόταση κάποιοι έχουν πρόβλημα με το συγκεκριμένο walk around. Αν το γνώριζαν νωρίτερα πιθανώς θα το είχαν μπαλώσει

Δεν διαφωνω, ασφαλως δεν ειναι σωστο, ομως αν ηθελαν θα εκλειναν την τρυπα, ειναι πολυ καιρο γνωστη σε ξενα site (στο link που αναφερει ο iostefo, εχει δημοσιευθει εδω και 2 μηνες), περισσοτερο για εσκεμμενο το κοβω.

Θα διαφωνησω ομως στο αν θεωρειται προσφορα, καθως δεν πρεπει να κρινουμε απο τους ευατους μας για τους αλλους, για πολυ κοσμο ειναι μια καλη προσφορα, δες πχ την ανταποκριση εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...