fagoura Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ενα απο τα καλυτερα antivirus, δωρεαν για ενα ετος. Κανονικα ισχυει για τους κατοχους μητρικων Asus ROG, αλλα κανοντας την διαδικασια που περιγραφεται παρακατω, παιζει παντου! Site: http://www.tiploot.com/kaspersky-antivirus-2013-with-365-days-license-key/">Kaspersky Antivirus 2013 - 365 days license key Σημ. 1) Για οσους βγαινει 30 μερες ειναι γιατι εκαναν εγκατασταση την trial εκδοση.Θελει την product update εκδοση.Κατεβαστε την απο εδω (3η επιλογη στο αριστερο μενου): http://www.kaspersky.com/anti-virus-latest-versions Tip: Αν το βαλετε σε πολλους Η/Υ, αλλαξτε την ip πριν καθε εγκατασταση, η kaspersky επιτρεπει να μπει η αδεια σε 1 Η/Υ και ελεγχει ip. 2) Λενε οτι η προσφορα ισχυει εως 31/Δεκ/2015, οποτε μπορει κανεις να κανει την διαδιακσια αργοτερα και να ξεκινησει το 1 ετος απο τοτε (αρκει να μην θελησουν να κλεισουν την "τρυπα"). 3) Ανοιγω και θεμα για το AVG Internet Security ή AVG Antivirus, δωρεαν για 1 ετος, για οποιον ενδιαφερεται. Σε αντιθεση με την διαδικασια του kaspersky, κατεβαινει και εγκαθισταται επιτοπου. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από fagoura 27
john_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αν και προτιμώ να κάτσω όμορφα και ωραία με το free Avira ένα like στον thread starter. 3
zodiak bam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Για μας που δε ξερουμε καλα εγγλεζικα θα μας εξηγησει καποιος τι κανουμε?
ca6mio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Για 30 ημέρες μου το βγάζει παρόλο που έκανα όλη τη διαδικασία σωστά. Θα το δοκιμάσω και αλλού αύριο.
chiderboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και σε εμένα 30 μέρες βγαζει Επίσης δεν είναι προσφορά. Συγνώμη που το χαλάω αλλά όλη η διαδικασία είναι παράνομη και γίνεται χωρίς την συγκατάθεση της Kaspersky ή της Asus
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από Grey Warden 1
Passionate Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το κατάφερα τελικά λίγο διαφορετικά βέβαια. 1000 tnx στον topic starter έληγαν οι 3 μήνες του norton και χρειαζόμουνα ένα καλό antivirus!
Kenny McCormick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πες και σε μας πως το έκανες Passionate.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Υπάρχουμε κι αυτοί που έχουμε συνδρομή μέχρι το 2050! Σε windows και antivirus θέλει ΠΑΡΑ πολύ προσοχή με τα cracks/patches γιατι συνήθως κουβαλάνε ένα μάτσο γιους, κόρες και δουρειους ίππους. Για άλλα προγράμματα είμαι λιγο πιο διαλακτικός (αλλα πάντα προσεκτικός), αλλά για windows και antivirus είμαι πολύ προσεκτικός. Καλύτερα το δωρεάν avast ή το δωρεάν avira παρα ένα kaspersky με μολυσμένο crack. ontopic Πολύ καλή η πατέντα για ενα γνωστό antivirus. Το ερώτημα μου είναι αν μετά απο ένα χρόνο μπορώ να ανανεώσω με κάποιο τρόπο την άδεια. 5
Kenny McCormick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ιsay το συγκεκριμένο πάντως (των 365ημερών) δεν έχει να κάνει με crack . 1
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ιsay το συγκεκριμένο πάντως (των 365ημερών) δεν έχει να κάνει με crack . Το ξέρω. Αν πρόσεξες έκανα quote το μύνημα του Grey Warden
Kenny McCormick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Επίσης από ότι κατάλαβα τα κατάφερες και το εγκατέστησες σωστά ; Ο τρόπος ποιος είναι ; εμένα μου ζητάει activation key μετά ... τον trial installer κατέβασες από το official site ;
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το ξέρω. Αν πρόσεξες έκανα quote το μύνημα του Grey Warden Βασικά μέσα στη νύστα μου για κάποιο λόγο διάβασα το Kaspersky ως Avast. Avast έχω ως το 2050. Πάω να αλλάξω το αρχικό μήνυμα.
chiderboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ιsay το συγκεκριμένο πάντως (των 365ημερών) δεν έχει να κάνει με crack . Έχει να κάνει με κλεμμένη άδεια χρήσης η οποία προοριζόταν μόνο για κατόχους συγκεκριμένης μητρικής... Τέσπα δεν είναι προσφορά. Το παίρνεις παρά τη θέλησή τους
fagoura Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Για 30 ημέρες μου το βγάζει παρόλο που έκανα όλη τη διαδικασία σωστά. Θα το δοκιμάσω και αλλού αύριο. Για οσους βγαινει 30 μερες ειναι γιατι εκαναν εγκατασταση την trial εκδοση. Θελει την product update εκδοση. Κατεβαστε την απο εδω (3η επιλογη στο αριστερο μενου): http://www.kaspersky.com/anti-virus-latest-versions Tip: Αν το βαλετε σε πολλους Η/Υ, αλλαξτε την ip πριν καθε εγκατασταση, η kaspersky επιτρεπει να μπει η αδεια σε 1 Η/Υ και ελεγχει ip. Επίσης δεν είναι προσφορά. Συγνώμη που το χαλάω αλλά όλη η διαδικασία είναι παράνομη και γίνεται χωρίς την συγκατάθεση της Kaspersky ή της Asus Μπααα, δεν νομιζω, αν μπεις στο site της Asus θα βρεις ολες τις πληροφοριες για την προσφορα. http://www.asus.com/event/2013/mb/KL_ASUS_ROG/ Σαφως και εχουν κανει συμφωνια. Τωρα αν ερθει κανας κινεζος της asus ή κανας ρωσος της kaspersky και σου ζητησει να ανοιξεις το PC, να δει τι motherboard εχει στον Η/Υ, θα σε τσακωσει σιγουρα (Μπορεις παντα να προσπερασεις την προσφορα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα