Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω αγορασει ενα μεταχειρισμενο PC  απο internet cafe  ( 5 χρονων ) και το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παιζω dota 2 σε καλη αναλυση. Δοκιμασα ολους τους τροπους για να βελτιωσω το fps μου αλλα δεν παει πανω απο 25 ( 19-25max) και επισης εχει και αρεκτο spike. Τι αναβαθμιση μου προτινεται με μεγιστο κοστος 200euro ?  το PC το θελω μονο για dota 2 δν με νοιαζει τπτ αλλο οποτε ψαχνω κατι οικονομικο. ευχαριστω  :)

Οθονη LG 21.5'    1920x1080 

καρτα γραφικων   NVIDA GeForce 9600 GT

2GB ram 

επεξεργαστης AMD Athlon 64 Processor 3700+

Δημοσ.
Δημοσ.

Ζητω συγγνωμη για το spam . Μια πιο ολοκληρωμενη αποψη τωρα που ανεβασα και τα χαρακτηριστικα του PC.  πειτε μου σας παρακαλω ολες τις αλλαγες που προτινετε.

post-270194-0-58347100-1373460524_thumb.png

Δημοσ.

Για την εποχή του το σύστημα αυτό έσπερνε ... Αλλά πλέον είναι παλαιό.

Αυτό που πρέπει να μας πεις είναι τι τροφοδοτικό , οπτικές συσκευές έχεις (αν είναι sata / ide κ.λ.π.) , τι σκληρούς δίσκους έχεις (sata ή ide) !

Από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορείς να πάρεις !

Αν έχεις sata DVD-RW , sata σκληρούς , και αξιοπρεπές τροφοδοτικό τότε θα κοιτάξεις στο

AMD ATHLON II X4 750K

ASROCK FM2 A75 PRO4 M

KINGSTON 4GB DDR3 1600Mhz

XFX 7770 1GB DDR5

---------------------------------------------

265€  κοστίζει το παραπάνω και έχει τα πάντα !

Δημοσ.

επειδη ειμαι λιγο ασχετος.. υπαρχει προγραμμα που τα βρισκει αυτα ή πρεπει να τα βρω μονος μου ?

Δημοσ.

Πρέπει να ανοίξεις το καπάκι το πλαινό του κουτιού και να δεις τα παρακάτω

Αν το dvd-rom, dvd-rw είναι συνδεδεμένο με αυτή την σύνδεση

images?q=tbn:ANd9GcRMLeGSssiJNNu3TgfuWfp

ή με αυτή

dvd_ide.jpg

το ίδιο και για τον σκληρό δίσκο

image.axd?picture=2012%2F1%2Fsata-ide_lg

sata-and-ide-hard-drives-1.jpg

Σε ότι αφορά το τροφοδοτικό να δεις την μάρκα  και το μοντέλο  και δες και τι γράφει στο 12V στο ταμπελάκι  δηλαδή πόσα Aμπέρ .

images?q=tbn:ANd9GcR2wzKMY4N2c7wC22kS2r_

Επίσης δες και τον κωδικό του σκληρού δίσκου. Από εκεί θα καταλάβουμε χωρητικότητα, στροφές, αν είναι sata I ή SATA II κ.λ.π.

• Like 1
Δημοσ.

το dvd  μου ειναι ide ( εχει αυτη τη μεγαλη ταινια )  και ο σκλιρος μου ειναι ( 2 σκληροι ) ετσι https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRI9Kvt4l5oduiODZQIbaDOC6ps2bXA1H_k7xhsRNYclFW_l94K

για το τροφοδοτικο γραφει : TR2-420 και απο κατω ATX 12V 2.0 για το μοντελο τωρα γραφει TR2-420PP

Δημοσ.

λιγο μικρό είναι το τροφοδοτικό το οποίο δίνει σε 2 rail 10+15A αλλά δεν νομίζω ταυτόχρονα...

Πάντως καμιά 230watt  πρέπει να τα δίνει .

Αρα κοίταξε τα παρακάτω

s0lp.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...