kallge Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εχω vdsl γραμμη οτε 30 αρα.το router μου λεει οτι η ταχυτητα μου ειναι Actual Rate (Up/Down) 2495/29999 kbps.οταν κανω ομως κανω speed test η τιμη που μου βγαζει ειναι (Up/Down) 1,51/3,53 Mbps. μπορει να μου εξηγησει καποιος τι γινεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 υποθέτω ότι δεν κατέβαζες κάτι ταυτόχρονα κι ότι η γραμμή ήταν αδρανής... ενσύρματα με το router ή ασύρματα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 από direct downloads ή torrents με πόσο κατεβάζες? με ποιον ISP έισαι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 MByte/sec εννοείς? αν ναι τότε έιναι μια χαρά... τώρα γιατι βγάζει χαμηλό αποτέλεσμα το speedtest μπορεί να είναι είτε θέμα server είτε θέμα ISP σου και peering με τον provider του server από τον οποίο testάρεις την γραμμή σου...
kallge Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 ναι.εγω εκανα λαθος.στα τεστ γιατι μου δινει χαμηλες τιμες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 έκανα edit στο προηγούμενο post... δεν μου απάντησες, με ποιον provider είσαι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δοκίμασες επανειλλημένα ή μια φορά? σε διαφορετικές ώρες/μέρες?
kallge Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 την γραμμη την εχω 5-6 μερες.στο συνολο εχω κανει 3-4 τεστ και ολα κυμαινονται σε αυτες τις τιμες πανω κατω.συνηθως λιγο πανω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 με server στην Αθήνα υποθέτω... τι να σου πω, δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει, αλλά από την στιγμή που η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις αρχεία είναι η σωστή δεν πρέπει να σε απασχολεί τι βγάζει ένα τέτοιο test...
kallge Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αργυρουπολη και το καφαο ειναι 40 μετρα απο το σπιτι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα