Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας 

έχω το κουτί ASUS VENTO TA-822 και επειδή είναι μικρο γίνεται σόμπα, στην περιγραφή κουτιού λέει ότι μπαίνει ένας fan. Γίνετε να βάλω κάνα 2 παραπάνω μπας πέσει η θερμοκρασία ;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Δημοσ.

Δειξε 3 φωτογραφιες απο το κουτι σου.

μια απο το πλαι χωρις το πλαινο για να βλεπουμε μεσα,μια απο το πλαι παλι αλλα να εστιασεις στο κατω μπροστινο μερος του κουτιου,απο μεσα και μια που θα εστιασεις οπου θελεις εσυ να βαλεις ανεμιστηρα.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή δεν έχω όρεξη να βάζω και να βγάζω συγνώμη κιόλας!

εδώ είναι φοτος από google!

32679c.jpg

50702d1ecfe255d968d50695bf110b5d-640x480

PER.911052_1.jpg

και κάτι άλλο που παρατήρησα στο eshop λέει -> Ανεμιστήρες: Θέσεις για 1 x 80 mm (πίσω) (δεν περιέχεται)

και στο pc1 -> Θέσεις για 2 x 8cm (εμπρός) ή 1 x 12cm και 2 x 80 (πίσω) (δεν περιέχονται).

​κάτι δεν πάει καλά εδώ ;/

Δημοσ.

Λαθος περιγραφη.

ετσι οπως το βλεπω δεχεται 2 80αριδες πισω και 1 80αρι μπροστα.

120αρι δεν τον βλεπω να χωραει.

αρα ξερεις απο εδω και περα τι πρεπει να παρεις.

Δημοσ.

ρε μπας και περνει 120αρι μπροστα?εσεν απου εχει τωρα ανεμιστηρα?

επισης μπορεις να βαλεις και εναν 80αρι στο πλαινο του κουτιου που εχει εκεινο το πλαστικο για να πηγαινει στην ψυχτρα του επεξεργαστη.

Δημοσ.

Δεν παίρνει κανεναν μπροστα

Στην φωτο εκει που μπαίνουν οι δίσκοι φαίνεται να έχει κενο, στην πραγματικότητα δεν χωραει κανενας γιατι η όλη κατασκευή εκεί που φιλοξενούνται οι δίσκοι είναι πολύ πιο μπροστα στην πραγματικότητα. Δεν χωραει ουτε ενας 80αρης ειτε μπρος ειτε πισω απο το πλέγμα. το κενό είναι 9 χιλιοστά, ούτε οι λεπτοί skythe δεν χωράνε.

Μόνο ένας ακόμα στο πλάι μπορεί να μπει.

Μπροστα η το ξεχνας η ξεπριτσινώνεις το rack των δίσκων και το πας πιο πίσω.

Καμια σχεση η φωτο με την πραγματικότητα. Το μεταλο του πλαινού που πιάνουν οι δίσκοι απέχει απο το μέταλο της πρόσοψης λιγότερο απο εκατοστό και όχι τουλάχιστον 4 που φαίνεται στην φωτο.

Δημοσ.

νομίζω παίρνει.το εσωτερικό του πρέπει να είναι ίδιο σαν το vento 863.παίρνει έναν 120mm ή 2x80mm μπροστά,2x80mm πίσω,και 1x80mm και ίσως αν μπορείς με τέσσερις βίδες να βάλεις αλλόν έναν 80mm στις κάτω τρύπες του πλαινού....

προσοχή ο 120mm θέλει μικρό πάχος για να μπει αλλιώς κόψιμο μπροστά και τον σφινώνεις....

Δημοσ.

το ειχα το κουτι και δεν παιρνει τιποτα μπροστα... Μονο με ξεπριτσινωμα του cage των σκληρων και πονταρισμα του 3 εκατοστα πιο πισω..

Δημοσ.

προσοχή ο 120mm θέλει μικρό πάχος για να μπει αλλιώς κόψιμο μπροστά και τον σφινώνεις....

ένας coolermaster μπροστά νομίζω οτι τον παίρνει άνετα...δεν θυμάμαι ποιος...αλλά εγώ σαν "πονηρός" το έκοψα με λαμαρινοψάλιδο και τον σφήνωσα(xilence 120mm)....

το κουτί το έχω ακόμα....συγκεκριμένα το ta863, το οποίο έχει το ίδιο εσωτερικό με του ts...

Δημοσ.

λιπών σαν χαζός πήρα και πήρα άλλους 3 ανεμιστήρες, από πίσω τα κατάφερα όλα κομπλέ... τώρα το μπροστα είναι παλούκι, για να βάλω τους φαν έπρεπε να βγάλω εκείνο το πράγμα που έχει τους δίσκους.... που δεν έκανα! μετά από 1 ώρα τους έβαλα βιδώνοντας στο ένα τις τέσσερις και στον δεύτερο που είναι ακριβός δίπλα τις 2.Και εκει που χάρηκα και τους συνέδεσα ΔΕΝ ΕΚΛΙΝΕ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΌ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥΥΥΥ OMGGGGGGG

αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι η ιδέα του Thanos1972 να βάλω έναν στο πλάι... επειδή το κάνω πρώτη φορά πείτε πως για να μην προκληθεί καμιά ζημιά

αυτούς εδώ έχω - http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808851

επίσης εάν έχετε καμιά ιδέα πείτε την ;)

σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Γιατι δεν πηρες τους Artic;

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650106

Ειναι καλυτερη αγορα σε αυτα τα λεφτα.

εγώ εψαξα για φανσ που δεν κάνουν πολύ θόρυβο, το θέμα τώρα είναι να βάλω από μπροστα

κάτι άσχετο μπορώ να τους βάλω χωρίς να τους βιδώσω δηλαδή να βάλω καμιά κόλα στιγμής ή κάτι άλλο :P ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...