poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 εγώ έχω ΟΤΕ και είμαι 2506 μέτρα εάν πάω σε cyta θα έχω καλύτερο από ότι έχω;; στην αρχή είχα 8 και τώρα 5-6 ιδια Margin εχουν και θα παρεις και τον ιδιο χαλκο οποτε θεωρητικα θα εχεις την ιδια ταχυτητα.η ταχυτητα που εχεις χασει μπορει να ειναι λογω Profile αν σου εχουν αλλαξει το 9 margin μπορει να ειναι λογω καλωδιου του οτε που επαθε κατι,μπορει να ειναι λογω crosstalk απο αλλες γραμμες.μπορει να ειναι καποιο προβλημα πχ σε σενα ειτε λεγεται splitter ειτε καποιο τηλεφωνο ειτε καποια οξειδωση στην χωνευτη κατανεμητη κτλ.θελει ελεγχο σε χωνευτη η κατανεμητη για να δεις αν ειναι σε σενα η προς τα εξω το θεμα.αν θες γραψε μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου να δουμε αν ειναι φυσιολογικα οπως και τι Margin εχεις.αν εχεις 9 τοτε και η cyta 9 θα σου βαλει οποτε ιδια ταχυτητα πανω κατω.αν εχεις 11 η παραπανω λογω connex tv τοτε θα κερδισεις με cyta αν και θα μπορουσες και απο τον οτε να ζητησεις να σε χαμηλωσει profile.το κακο της cyta για μενα ειναι οτι δινει voip Τηλεφωνια οποτε σε δεσμευει με το ρουτερ της αν θες να εχεις και τηλεφωνο.αν δεν θες να εχεις τοτε οκ το αλλαζεις.μετα παιζει και forthnet Με 6 margin αλλα αμα εισαι πολυ μακρια απο το κεντρο(επειδη ειχες 8mbit) τοτε δεν θα δεις μεγαλη διαφορα ακομα και με 6 Margin.ολα αυτα τα νουμερα που λες ελπιζω να εειναι μεσα απο το ρουτερ που τα εχεις δει οτι ηταν 8 και εγινε 5-6 και οχι απο speedtests. αν τωρα τα χαρακτηριστικα δεν δικαιολογουν την ταχυτητα εκει μπορεις α.να δηλωσεις βλαβη στον οτε να το φτιαξει και μετα αλλαξε εταιρεια γιατι πιο ευκολα θα φτιαξει ο οτε δικια του βλαβη παρα τον παροχων η μπορεις να ζητησεις νεα γραμμη μηπως παιζει καλυτερα.ειναι λιγο ρισκο το δευτερο,μπορει να πας για καλυτερα αλλα μπορει να σου βγει και χειροτερα.και το κακο ειναι οτι η νεα γραμμη στοιχιζει παραπανω σαν τελος ενεργοποιησης.
RedDeaDGr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ιδια Margin εχουν και θα παρεις και τον ιδιο χαλκο οποτε θεωρητικα θα εχεις την ιδια ταχυτητα.η ταχυτητα που εχεις χασει μπορει να ειναι λογω Profile αν σου εχουν αλλαξει το 9 margin μπορει να ειναι λογω καλωδιου του οτε που επαθε κατι,μπορει να ειναι λογω crosstalk απο αλλες γραμμες.μπορει να ειναι καποιο προβλημα πχ σε σενα ειτε λεγεται splitter ειτε καποιο τηλεφωνο ειτε καποια οξειδωση στην χωνευτη κατανεμητη κτλ.θελει ελεγχο σε χωνευτη η κατανεμητη για να δεις αν ειναι σε σενα η προς τα εξω το θεμα.αν θες γραψε μας και τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου να δουμε αν ειναι φυσιολογικα οπως και τι Margin εχεις.αν εχεις 9 τοτε και η cyta 9 θα σου βαλει οποτε ιδια ταχυτητα πανω κατω.αν εχεις 11 η παραπανω λογω connex tv τοτε θα κερδισεις με cyta αν και θα μπορουσες και απο τον οτε να ζητησεις να σε χαμηλωσει profile.το κακο της cyta για μενα ειναι οτι δινει voip Τηλεφωνια οποτε σε δεσμευει με το ρουτερ της αν θες να εχεις και τηλεφωνο.αν δεν θες να εχεις τοτε οκ το αλλαζεις.μετα παιζει και forthnet Με 6 margin αλλα αμα εισαι πολυ μακρια απο το κεντρο(επειδη ειχες 8mbit) τοτε δεν θα δεις μεγαλη διαφορα ακομα και με 6 Margin.ολα αυτα τα νουμερα που λες ελπιζω να εειναι μεσα απο το ρουτερ που τα εχεις δει οτι ηταν 8 και εγινε 5-6 και οχι απο speedtests. αν τωρα τα χαρακτηριστικα δεν δικαιολογουν την ταχυτητα εκει μπορεις α.να δηλωσεις βλαβη στον οτε να το φτιαξει και μετα αλλαξε εταιρεια γιατι πιο ευκολα θα φτιαξει ο οτε δικια του βλαβη παρα τον παροχων η μπορεις να ζητησεις νεα γραμμη μηπως παιζει καλυτερα.ειναι λιγο ρισκο το δευτερο,μπορει να πας για καλυτερα αλλα μπορει να σου βγει και χειροτερα.και το κακο ειναι οτι η νεα γραμμη στοιχιζει παραπανω σαν τελος ενεργοποιησης. από speedtest είναι, έμενα πάντως όσο download μου βγάζει τόσο έχω, π.χ αμα μου βγαλει 7 το κανω επι εκατο και βρισκω το download speed εγώ το ποιο πιθανό είναι κάνω αυτό που είπες να το φτιάξει ο οτε και μετα να αλλάξω + θα μετακομίσω (στην ιδια περιοχη) σύντομα και θα κανω αυτό το κολπακ! ευχαριστώ να σε πάντα καλά
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 από speedtest είναι, έμενα πάντως όσο download μου βγάζει τόσο έχω, π.χ αμα μου βγαλει 7 το κανω επι εκατο και βρισκω το download speed εγώ το ποιο πιθανό είναι κάνω αυτό που είπες να το φτιάξει ο οτε και μετα να αλλάξω + θα μετακομίσω (στην ιδια περιοχη) σύντομα και θα κανω αυτό το κολπακ! ευχαριστώ να σε πάντα καλά μην μετρας με speedtest.μπες μεσα στο ρουτερ και σου λεει ακριβως τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.margin,attenuation,data rate κτλ.απο εκει μπορουμε να καταλαβουμε περισσοτερα.απλα δεν σημαινει οτι ο οτε θα το θεωρησει βλαβη υποχρεωτικα.αλλα γραψε και τα χαρακτηριστικα για να δουμε και τι margin εχεις.2,5 km ειναι 35 attenuation και κατι .τα 8 ειναι καπως νορμαλ τα 5-6 ειναι λιγο.δεν λεω τα μεγιστα θεωρητικα που ειναι πολυ παραπανω αλλα λεω τα πρακτικα λογω crosstalk κτλ κτλ.και παντα με 9 margin πο δινει ο οτε.δεν εχει νοημα να φτιαξεις την γραμμη σου αν μετακομισεις σε αλλο σημειο.ουτε να αλλαξεις παροχο πριν μετακομισεις.τζαμπα θα πληρωσεις τα λεφτα.αν πας σε αλλο σπιτι θα παρεις αλλο ζευγαρι ετσι και αλλιως.οποτε κατσε οπως εισαι τωρα με τον οτε και οταν μετακομισεις η μαλλον καμια 15 αρια μερες πιο πριν κανε αιτηση στην εταιρεια που θες στο νεο σπιτι .νεα γραμμη θα σου φερουν ετσι και αλλιως.εκτος αν εννοεις οτι θα μετακομισεις στο ιδιο σπιτι σε αλλο οροφο οποτε αυτο δεν μετραε σαν μετακομιση.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.επισης οτι θα πας στην ιδια περιοχη δεν σημαινει ουτε ιδιο καν καφαο και σε μερικες περιπτωσεις ουτε καν ιδιο αστικο κεντρο.αλλα οτι και να γινει θα εισαι σε αλλο καλωδιο απερχομενο οποτε μην ασχοληθεις με κατι εδω που εισαι.
RedDeaDGr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 μην μετρας με speedtest.μπες μεσα στο ρουτερ και σου λεει ακριβως τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.margin,attenuation,data rate κτλ.απο εκει μπορουμε να καταλαβουμε περισσοτερα.απλα δεν σημαινει οτι ο οτε θα το θεωρησει βλαβη υποχρεωτικα.αλλα γραψε και τα χαρακτηριστικα για να δουμε και τι margin εχεις.2,5 km ειναι 35 attenuation και κατι .τα 8 ειναι καπως νορμαλ τα 5-6 ειναι λιγο.δεν λεω τα μεγιστα θεωρητικα που ειναι πολυ παραπανω αλλα λεω τα πρακτικα λογω crosstalk κτλ κτλ.και παντα με 9 margin πο δινει ο οτε.δεν εχει νοημα να φτιαξεις την γραμμη σου αν μετακομισεις σε αλλο σημειο.ουτε να αλλαξεις παροχο πριν μετακομισεις.τζαμπα θα πληρωσεις τα λεφτα.αν πας σε αλλο σπιτι θα παρεις αλλο ζευγαρι ετσι και αλλιως.οποτε κατσε οπως εισαι τωρα με τον οτε και οταν μετακομισεις η μαλλον καμια 15 αρια μερες πιο πριν κανε αιτηση στην εταιρεια που θες στο νεο σπιτι .νεα γραμμη θα σου φερουν ετσι και αλλιως.εκτος αν εννοεις οτι θα μετακομισεις στο ιδιο σπιτι σε αλλο οροφο οποτε αυτο δεν μετραε σαν μετακομιση.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.επισης οτι θα πας στην ιδια περιοχη δεν σημαινει ουτε ιδιο καν καφαο και σε μερικες περιπτωσεις ουτε καν ιδιο αστικο κεντρο.αλλα οτι και να γινει θα εισαι σε αλλο καλωδιο απερχομενο οποτε μην ασχοληθεις με κατι εδω που εισαι. ευχαριστώ θα το κοιτάξω!
Luxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εδω εγω που ειμαι στα 700 μετρα και ο τεχνικος μου ειπε οτι εαν βαλω μεχρι 35. Τα 50 δε θα παιζουν. Φαντασου τι γινεται στα 3,5 χιλιομετρα! Φοβαμαι οτι ουτε 2mbit δε θα εχεις. Λεω και εγω.. Καβαλα και vdsl; Εδω στην Αθηνα με το ζορι.. Απλα το εχουν λιγοι προνομιουχοι που ειναι κοντα στο κεντρο. Τωρα στο μελλον εαν φτιαξουν και αλλες εγκαταστασεις αλλαζει το θεμα. Αλλα προς το παρον δε αξιζει να πληρωνεις τζαμπα λεφτα, και να πιανεις μικροτερες ταχυτητες.. Βαλε μια 8αρα για αρχη και βλεπεις.. Ή ρωτα τον τεχνικο. Αν και χωρις να ειμαι ειδικος, πιστευω οτι ουτε τα 8 θα τα πιανεις. Οποτε καλυτερα μια 4αρα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Λεω και εγω.. Καβαλα και vdsl; Εδω στην Αθηνα με το ζορι.. Απλα το εχουν λιγοι προνομιουχοι που ειναι κοντα στο κεντρο. μην λέμε ότι θέλουμε όμως...
Luxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Για ανελυσε το λιγο.. Εγω στο Βυρωνα, 700 μετρα απο το καφαο και δε μπορω να υποστηριξω vdsl50, και το 35 με το ζορι, ειπε ο τεχνικος. Βρισκεις κατι παραξενο στα λεγομενα μου; Ή μηπως η καβαλα ειναι η πολη με την σουπερ τεχνολογια; Εχω παει καβαλα και ξερω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 sorry δεν διευκρίνησα, το post μου πήγαινε στο "Αθήνα με το ζόρι" και για τους "προνομιούχους κοντά στο κέντρο" ο ΟΤΕ παρέχει VDSL μέσω ΚΑΦΑΟΥ σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομητηνή και Σέρρες, σχεδόν πλήρης κάλυψη αν δεν κάνω λάθος... κι οι περιοχές στην Αθήνα στις οποίες υπάρχει VDSL με τον ίδιο τρόπο είναι Βούλα, Γλυφάδα, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου, Καλαμάκι, Τερψιθέα, Ηλιούπολη και κάποιες που δεν μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή... στην παροχή vdsl μέσω ΚΑΦΑΟΥ δεν χρειάζεται να είσαι κοντά στο κέντρο γιατί έχουν περάσει οπτικές ίνες μέχρι τις υπαίθριες νέες καμπίνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα