Baynar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα το πρόβλημα μου είναι ότι αυτές η συσκευές: WAN Miniport (IP) WAN Miniport (IPv6) WAN Miniport (Network Monitor) Δείχνουν σφάλμα στη διαχείριση συσκευών, και στην κατάσταση συσκευής γράφει: Αυτή η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά επειδή τα Windows δεν μπορεί να φορτώσει τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 31) Για ποιο λόγο αυτές οι συσκευές δεν λειτουργούν, ποιες είναι οι συνέπειες και πως μπορώ να τα διορθώσω;
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δοκιμασες να σβησειες καρτες δικτυου και να τις ξαναπερασες οπως και να σβησεις και αυτες τις συσκευες για να τις ξαναβρει.μετα υπαρχει και η λυση του system restore.
Baynar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 απεγκατάσταση δεν γίνετε να τα κάνω δεν με αφήνει όσες φόρες και να το έχω δοκιμάσει ...
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 απεγκατάσταση δεν γίνετε να τα κάνω δεν με αφήνει όσες φόρες και να το έχω δοκιμάσει ... απο το device manager δεν πας να τα σβησεις?γιατι δεν σε αφηνει?τι σου βγαζει?επισης ουτε την καρτα δικτυου σε αφηνει να σβησεις η να την ξαναπερασεις με ποιο νεους drivers?system restore τοτε?
Baynar Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Απο διαχείριση συσκευών πάω δεν γράφει τίποτα άπλα πατάω απεγκατασταση και μετά τίποτα.. και οσο για τα drivers λέει το καλύτερο πρόγραμμα οδήγησης είναι ήδη εγκατεστημένο
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Απο διαχείριση συσκευών πάω δεν γράφει τίποτα άπλα πατάω απεγκατασταση και μετά τίποτα.. και οσο για τα drivers λέει το καλύτερο πρόγραμμα οδήγησης είναι ήδη εγκατεστημένο update οκ δεν κανει αφου δεν βρισκει κατι αλλα να μην κανει καταργηση παραξενο.system restore??
Baynar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα άλλα βρήκα αυτο http://oyam.ca/blog/2011/11/windows-miniports.html άπλα δεν ξέρω καλά αγγλικά και δυσκολεύομαι...
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 λιγο που το διαβασα δεν ειναι δυσκολο αλλα θελεει την ωριτσα του.μερικες φορες αξιζει περισσοτερο ενα format παρα να προσπαθεις να βγαλεις ακρη.οκ καλο να το ψαχνεις και να μαθαινεις αλλα καποιες φορες καθυστερεις χωρις λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα