Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτο μου ειπαν οτι εχασα λιγο σε ταχυτητα αλλα πολυ λιγο ημουν με 13 και τωρα ειμε με 12200

στο fast path χανεις απο πολυ λιγο μεχρι  max 2 Mbit σχεδον αν εχεις παρα παρα πολυ καλο συγχρονισμο.απλα αν σε εβαζαν σε 9 margin θα πηγαινες  13,5  ακομακαι με fast path(μπορει και λιγο παραπανω,αναλογως διαφορα)

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφησε το fast path διοτι και χανεται σε ταχυτητα αλλα κα σε fast path δεν σε βαζουν σε 9 margin οσο ξερω.εκτος αν παιζεις παιχνιδια.οι δοκιμες ειναι με wireless η ethernet?γιατι βλεπω οτι συγγχρονιζεις 15 αλλα κατεβαζεις και σε speedtest και σε ftp με 10.

Μηπως οταν εκανες τα τεστ κατεβαζε κανας αλλος απο κανα αλλο Pc στο δικτυο ή ειχες αφησει εσυ τιποτα ανοιχτο και ετρωγε ταχυτητα?με αλλο Pc παλι τα ιδια εχεις?

για αρχη παρε τηλεφωνο και πεστους να σου κανουν το margin απο 11 σε 9.θα κερδισεις ενα Mbit σιγουρα μην πω 1,5.σε interleave εισαι εκτος αν ζητησες fast path ή αν ειχες πριν fast path>το κακο ειναι οτι δεν το γραφει καπου οποτε μονο με κανα Ping θα φανει η αμα σου πουν αυτοι οταν τους παρεις για το margin.εσυ αν δεν παιζεις παιχνιδια  η αν σε καλυπτει το Ping μην πας σε fast path.

Λογικα παντα με το Ping Του speedtest εισαι σε Interleave.παντως ξεκινα με το Margin καιμετα να δουμε γιατι δεν κατεβαζεις οσο θα πρεπε εκτος αν μετα κατεβασεις οσο πρεπει.τωρα εισαι 15 και κατεβαζεις 10.μετα λογκα θα πας κανα 16,5 με 17.να δουμ μετα ποσο θα κατεβαζεις.

Η αληθεια ειναι οτι το δοκίμασα με wireless-θα το ξαναδοκιμάσω με καλώδιο και θα ξαναποστάρω τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνω οτι καλο θα ήταν να μου κάνουν το margin απο 11 --> 9.

Τι εννοείς δεν είδες ουσιαστική διαφορά; 

Από τα 6 στα 10 που είσαι τώρα δεν κατάλαβες διαφορά;

Πες τους να σος κατεβάσουν το margin γιατί η Hol μας έχει κουράσει με τα νούμερα που βάζουν.

Χάνεις ταχύτητα χωρίς λόγο.

Ναι δεν ειδα ουσιαστική διαφορά και μάλιστα ισως να μου ανεβηκε και το ping λίγο μιας και αργει να ανοίξει κάπως τις σελίδες πλέον.

Θα ποστάρω αργότερα ένα ακόμα speedtest και tracert και ping να δείτε και εσεις τι παίζει...

Δημοσ.

το θέμα είναι να σταθεροποιηθεί και η γραμμή σου αν ρίξεις το margin γτ μπορεί μετά να έχεις πολλές αποσυνδέσεις στη hol

Δημοσ.

το θέμα είναι να σταθεροποιηθεί και η γραμμή σου αν ρίξεις το margin γτ μπορεί μετά να έχεις πολλές αποσυνδέσεις στη hol

και το  9 margin too much ειναι αμα εχεις καλη γραμμη.αν εχει θεματα τοτε ζηταει ξανα 11 αν και δυσκολο να εχει θεματα διοτι γενικα εχει καλες ταχυτητες ο φιλος μας.και εχει και μικρη αποσταση.19 attenuation.

Η αληθεια ειναι οτι το δοκίμασα με wireless-θα το ξαναδοκιμάσω με καλώδιο και θα ξαναποστάρω τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνω οτι καλο θα ήταν να μου κάνουν το margin απο 11 --> 9.

Ναι δεν ειδα ουσιαστική διαφορά και μάλιστα ισως να μου ανεβηκε και το ping λίγο μιας και αργει να ανοίξει κάπως τις σελίδες πλέον.

Θα ποστάρω αργότερα ένα ακόμα speedtest και tracert και ping να δείτε και εσεις τι παίζει...

α.παντα με καλωδιο.λογικα θα κατεβαζεις με 15.παντως ακομα και με 10 που κατεβαζες παλι σε download ειναι αρκετη διαφορα τα 4 mbit Με πριν.αλλο τοσο αν πιασεις 15 και αλλο τοσο αν ζητησεις 9 margin.

για αρχη πριν κανεις κατι παρε για το Margin.

αν θες καλυτερο ping Μπορεις να ζητησεις fast path αλλα θα εχεις 2 αρνητικα.το ενα αρνητικο θα ειναι οτι θα σε αφησουν σε 11 Margin διοτι fast path και 9 margin δεν δινουν και το δευτερο ειναι οτι θα χασεις λιγο σε ταχυτητα λογω του fast path>οποτε αν δεν σε νοαιζει το Ping ζητα 9 margin.

μπορει να λες οτι ανεβηκε το Ping γιατι μηπως πριν ειχες ζητησει fast?η κουμπωνες κανα g.dmt?

παντως πριν ξανακανεις speedtest και tracert ζητα 9 margin

Δημοσ.

Είμαι στην HOL αρκετά χρόνια και έχω το πακέτο στα 24€ , το ιντερνετ είναι στα 6Mbps σκοπεύω να ζητήσω αναβάθμιση του πακέτου ΗΟL double-play ευέλικτο 300 στα 20€ .  Θέλω κάποια συμβουλή  όταν πάρω τηλ τη να τους επισημάνω για να έχω σωστά αποτελέσματα ; 

Δημοσ.

Είμαι στην HOL αρκετά χρόνια και έχω το πακέτο στα 24€ , το ιντερνετ είναι στα 6Mbps σκοπεύω να ζητήσω αναβάθμιση του πακέτου ΗΟL double-play ευέλικτο 300 στα 20€ .  Θέλω κάποια συμβουλή  όταν πάρω τηλ τη να τους επισημάνω για να έχω σωστά αποτελέσματα ; 

αν πας στα 24 mbit απλα ζητα να σου κατεβασουν το margin στα 9.πρωτα περιμενε να σε ενεργοποιησουν στα 24 και μετα ζητα το γιατι να θυμηθουν να το κανουν κατευθειαν το κοβω χλωμο.

Δημοσ.

Πρώτα θα απευθυνθώ στο τμήμα πωλήσεων για την αλλαγή και μετά την ενεργοποίηση θα πάρω το τηλ. στο τεχνικό τμήμα να κατεβάσουν το μάρτσιν στα 9 ;   

Ελπίζω να καταλάβει και να μην αρχίσει της ερωτήσεις γιατί είμαι άσχετος και δεν ξέρω τι να απαντήσω ..

Δημοσ.

Πρώτα θα απευθυνθώ στο τμήμα πωλήσεων για την αλλαγή και μετά την ενεργοποίηση θα πάρω το τηλ. στο τεχνικό τμήμα να κατεβάσουν το μάρτσιν στα 9 ;   

Ελπίζω να καταλάβει και να μην αρχίσει της ερωτήσεις γιατί είμαι άσχετος και δεν ξέρω τι να απαντήσω ..

Αρχικά πρέπει να έχεις υπομονή γιατί θα περιμένεις τουλάχιστον 20 λεπτά αναμονή(πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πιάσεις γραμμή στα 10 λέπτα) . Πρώτα θα σε συνδέσουν με εξυπ.πελατών και αυτή θα σε πάει στο τεχνικό τμήμα . εκεί είναι ότι σου κάτσει

Δημοσ.

λογικα δεν θα σε ρωτησουν κατι.απλα το margin στο downstream απο 11 σε 9.αν βαριεσαι να περιμενεις στο τηλεφωνο στειλε email.θα το δεις οτι εγινε οταν θα ανεβει τη ταχυτητα σου (μετα την αναβαθμιση στα 24) και θα δεις το margin στο 9

Δημοσ.

Μεγάλη πολυτέλεια , μακάρι να τα διαβάζουν τα mail , εγώ θα το στείλω  , υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βλέπω τα χαρακτηριστικά της γραμμής που έχω τώρα ώστε να συγκρίνω με τα χαρακτηριστικά τον αλλαγών που θα κάνουν ;  

( Για να μην βασίζομαι στο τι καταλαβαίνω αλλά να το αποδεικνύουν τα νούμερα .)  

Δημοσ.

Μεγάλη πολυτέλεια , μακάρι να τα διαβάζουν τα mail , εγώ θα το στείλω  , υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βλέπω τα χαρακτηριστικά της γραμμής που έχω τώρα ώστε να συγκρίνω με τα χαρακτηριστικά τον αλλαγών που θα κάνουν ;  

( Για να μην βασίζομαι στο τι καταλαβαίνω αλλά να το αποδεικνύουν τα νούμερα .)  

αν μπεις μεσα στο ρουτερ ναι υπαρχει μια καρτελλα η οποια θα ειναι το status της adsl.τωρα θα την δεις στα 6 mbit Την γραμμη.καποια στιγμη θα δεις οτι ειναι παραπανω απο 6 αναλογως τι μπορεις να πιασεις και θα εχει margin 11 και μετα θα ανεβει λιγο η ταχυτητα και το Margin θα ειναι 9

Δημοσ.

Βρήκα αυτό που μου λες  ( 6 mbit ) το margin που αναφέρεις υπάρχει και αυτό ονομαστικά ; 

με αυτην την εικονα το μονο που βλεπω ειναι οτι εισαι στα 6mbit>καπου πρεπει να γραφει αναλυτικα την ταχυτητα οπως και τα χαρακτηριστικα της γραμμης(margin,attenuation) για να δουμε τι μπορει να πιασει η γραμμη.ζητησες 24αρα?την εκαναν?ζητησες 9 Margin?

λογικα στο statistics

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...