Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είσαι σε fast path.Να πάρεις τηλ. να σε βάλουν.

Δημοσ.

δηλαδη φιλε πουλινε ευχαριστω για απαντηση  να τους παρω τηλ να με το κανουν fast path η ειμε ηδη ????

δεν εισαι σε fast path.αλλο το 11 αρι profil και το 9ari και αλλο το fast path.

αν παιζεις παιχνιδια και θες καλυτερο Ping ζητας fast path>θα πεσει λιγο ο συγχρονισμος σου.

αν δεν παιζεις παιχνιδια η σε καλυπτει το Ping που εχεις στα παιχνιδια ζητας απλα 9αρι profile και κερδιζεις σε ταχυτητα.

και τα δυο μαζι δεν νομιζω να στα κανουν συν οτι αμα τα κανεις και τα 2 μαζι ναι μεν θα κερδισεις σε Ping αλλα σε ταχυτητα οτι κερδισεις θα το χασεις λογω του fast  path.

Δημοσ.

οκ επειδη παιζω παιχνιδια και σερνετε θα τους παρω τηλ αυριο και θα τους πω να με το κανουν απλα πειτε λιγο μετα τι διαφορες θα δω δλδ μετα αν τους παρω τηλ και τους πω εγω πως θα καταλαβω οτι εγινε οντως fast path???

Δημοσ.

οκ επειδη παιζω παιχνιδια και σερνετε θα τους παρω τηλ αυριο και θα τους πω να με το κανουν απλα πειτε λιγο μετα τι διαφορες θα δω δλδ μετα αν τους παρω τηλ και τους πω εγω πως θα καταλαβω οτι εγινε οντως fast path???

ζητα και 9 αρι Profile και fast path μηπως και το κανουν.αλλιως ζητας fast path μονο.θα δεις οτι α.επεσε λιγο ο συγχρονισμος σου.β.το ρουτερ σου θα γραφει Fast path μεσα και τριτον θα εχεις καλυτερο Ping.αν θες κανε ping καπου πχ ping www.insomnia.gr

ping 194.219.227.2 και δες ποσο Ping εχεις τωρα και ποσο με fast path>θα πρεπει να πεσεις κανα 15 αρι.οταν τρεχεις τα ping δεν κανεις τιποτε αλλο εννοειται.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλύτερα να το checkάρει με tracert, αν στα 1-2 hops μετά του router (που είναι 1ms και κάτω) έχει μονοψήφιο latency τότε είναι σε fastpath

Δημοσ.

αυτο με το ping insomnia πως το κανω φιλος επειδη ειμε λιγο ασχετος!!!!

πουλινος το εκανα τελικα αυτο που με ειπες και επισυναπτω φοτο ειμε καλα λες αν παρω τηλ θα πετυχω καλυτερο ping ????

post-238316-0-96154300-1389655714_thumb.png

Δημοσ.

καλύτερα να το checkάρει με tracert, αν στα 1-2 hops μετά του router (που είναι 1ms και κάτω) έχει μονοψήφιο latency τότε είναι σε fastpath

μην βαζεις δυσκολα στον κοσμο :P.

δωσε καποιο παραδειγμα να ειναι πιο ευκολα.αντε βαζω εγω.

ο thresh εννοει να κανεις κατι σαν αυτο

C:\Documents and Settings\onsite>tracert 194.219.227.2

Tracing route to teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2]

over a maximum of 30 hops:

1     1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.254

2    30 ms    30 ms    28 ms  bbras-llu-ath-02L500.forthnet.gr [213.16.246.5]

3    30 ms    30 ms    29 ms  gi5-0-0.core-ath-08.forthnet.gr [194.219.208.5]

4    29 ms    29 ms    30 ms  serv-ath-01.forthnet.gr [194.219.227.205]

5    31 ms    29 ms    29 ms  teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2]

Trace complete.

αν σε βαλουν fast path στο 2 και 3 θα πρεπει να εχεις μικροτερο νουμερο απο αυτο που εχεις τωρα και μπορει να ειναι μονοψηφιο.hol ειναι κραταω επιφυλαξεις.επισης οπως σου ειπα θα πεσει και ο συγχρονισμος σου λιγακι ΛΟΓΙΚΑ

αυτο με το ping insomnia πως το κανω φιλος επειδη ειμε λιγο ασχετος!!!!

πουλινος το εκανα τελικα αυτο που με ειπες και επισυναπτω φοτο ειμε καλα λες αν παρω τηλ θα πετυχω καλυτερο ping ????

κανε 2-3 Ping σε διαφορα sites και συγκρινε τα μετα αφου πας fast path.

κανε Ping πχ ακομα ping 194.219.227.2

ping ns1.otenet.gr

για να τα δεις και μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα,

αναβαθμισα απο 6αρα σε "24αρα" και δεν εχω δει ουσιαστική διαφορά...

δειτε λιγο και πειτε μου τι παιζει...

Receive Direction Send Direction Max. DSLAM data rate kBit/s 24576 1024 Min. DSLAM data rate kBit/s 32 32 Attainable data rate kBit/s 15492 1060 Current data rate kBit/s 15097 894         Latency   4 ms 7 ms Bit swap   on on Seamless Rate Adaption   off off Impulse Noise Protection   0.2 1.9 L2 Power mode enabled - -         Signal-to-noise ratio dB 11 12 Line attenuation dB 19 8 Power cutback dB 0 0

Loss of
Signal Loss of
Frame Forward Error Correction Cyclic Redun-
dancy Check No Cell Delineation Header Error Control CPE 0 0 13198 129 0 0 COE 1 0 288 2 0 0

απο speedtest εχω

3217137089.png

και απο ote/ntua ειναι γυρω στα 900-1100 kbps το download speed...

ειναι οκ ή να μιλησω με τεχνική υποστήριξη; ειμαι σε fastpath; να ζητησω;

Εταιρεία HOL/Fritz box 7140/Αθηνα κεντρο

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Τι εννοείς δεν είδες ουσιαστική διαφορά; 

Από τα 6 στα 10 που είσαι τώρα δεν κατάλαβες διαφορά;

Πες τους να σος κατεβάσουν το margin γιατί η Hol μας έχει κουράσει με τα νούμερα που βάζουν.

Χάνεις ταχύτητα χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

αναβαθμισα απο 6αρα σε "24αρα" και δεν εχω δει ουσιαστική διαφορά...

δειτε λιγο και πειτε μου τι παιζει...

Receive Direction Send Direction Max. DSLAM data rate kBit/s 24576 1024 Min. DSLAM data rate kBit/s 32 32 Attainable data rate kBit/s 15492 1060 Current data rate kBit/s 15097 894         Latency   4 ms 7 ms Bit swap   on on Seamless Rate Adaption   off off Impulse Noise Protection   0.2 1.9 L2 Power mode enabled - -         Signal-to-noise ratio dB 11 12 Line attenuation dB 19 8 Power cutback dB 0 0

Loss of

Signal Loss of

Frame Forward Error Correction Cyclic Redun-

dancy Check No Cell Delineation Header Error Control CPE 0 0 13198 129 0 0 COE 1 0 288 2 0 0

απο speedtest εχω

3217137089.png

και απο ote/ntua ειναι γυρω στα 900-1100 kbps το download speed...

ειναι οκ ή να μιλησω με τεχνική υποστήριξη; ειμαι σε fastpath; να ζητησω;

Εταιρεία HOL/Fritz box 7140/Αθηνα κεντρο

αφησε το fast path διοτι και χανεται σε ταχυτητα αλλα κα σε fast path δεν σε βαζουν σε 9 margin οσο ξερω.εκτος αν παιζεις παιχνιδια.οι δοκιμες ειναι με wireless η ethernet?γιατι βλεπω οτι συγγχρονιζεις 15 αλλα κατεβαζεις και σε speedtest και σε ftp με 10.

Μηπως οταν εκανες τα τεστ κατεβαζε κανας αλλος απο κανα αλλο Pc στο δικτυο ή ειχες αφησει εσυ τιποτα ανοιχτο και ετρωγε ταχυτητα?με αλλο Pc παλι τα ιδια εχεις?

για αρχη παρε τηλεφωνο και πεστους να σου κανουν το margin απο 11 σε 9.θα κερδισεις ενα Mbit σιγουρα μην πω 1,5.σε interleave εισαι εκτος αν ζητησες fast path ή αν ειχες πριν fast path>το κακο ειναι οτι δεν το γραφει καπου οποτε μονο με κανα Ping θα φανει η αμα σου πουν αυτοι οταν τους παρεις για το margin.εσυ αν δεν παιζεις παιχνιδια  η αν σε καλυπτει το Ping μην πας σε fast path.

Λογικα παντα με το Ping Του speedtest εισαι σε Interleave.παντως ξεκινα με το Margin καιμετα να δουμε γιατι δεν κατεβαζεις οσο θα πρεπε εκτος αν μετα κατεβασεις οσο πρεπει.τωρα εισαι 15 και κατεβαζεις 10.μετα λογκα θα πας κανα 16,5 με 17.να δουμ μετα ποσο θα κατεβαζεις.

Δημοσ.

τελικα πηρα τηλ στη hol ζητησα fast path και με το εκανε οντως ισχυει το fast path επισυναπτω και μετρησεις στο ping εχω δει διαφορα στα παιχνιδια δεν με κολλαει ομως το snr με ειπαν δεν  αλλαζει ειναι στο 11 δεν μπορουν να το κατεβασουν επισυναπτω και μετρησεις

δειτε και τις μετρησεις στο προηγουμενο ποστ εχω τεραστια διαφορα στο ping

τελικα πηρα τηλ στη hol ζητησα fast path και με το εκανε οντως ισχυει το fast path επισυναπτω και μετρησεις στο ping εχω δει διαφορα στα παιχνιδια δεν με κολλαει ομως το snr με ειπαν δεν  αλλαζει ειναι στο 11 δεν μπορουν να το κατεβασουν επισυναπτω και μετρησεις

post-238316-0-04099100-1389782044_thumb.png

post-238316-0-31452100-1389782103_thumb.png

post-238316-0-97137600-1389782503_thumb.png

Δημοσ.

οχι δεν μπορουν αλλα δεν το κανουν για να ειναι σταθερη η γραμμη.βλακειες.απλα ελεος.ολοι δινουν fast path με 9 margin η forthnet δινει και με 6 και μονο η Hol δινει με 11.στο κανει 9 το Margin μονο αν εχεις Interleave>και fast path και 9 Margin ηταν η τελευταια εταιρεια που εδωσε πριν 5-6 μηνες.ναι θα εχεις καλυτερο Ping απλα θα χασες λιγο σε ταχυτητα.αν στο εκαναν 9 to margin θα ησουν το ιδιο με πριν και ισως και λιγο καλυτερα σε θεμα ταχυτητας sync

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...