mpokwsths Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Για πείτε απόψεις ρε παίδες. Πόσο θα χάσω σε συγχρονισμό αν το γυρίσω σε fast path? Η διαδικασία ποια είναι; Που πρέπει να απευθυνθώ;
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Οπως ολοι, ετσι κι εσυ γυρω στο 1 με 1.5Mbps.
mpokwsths Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 OK. Thanks. Καλώ την εξυπηρέτηση πελατών της HOL / Vodafone Home και το ζητώ;
gokuthelegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Είμαι σε Hol/Vodafone και για κάποιον αδιευκρίνιστο/αόριστο λόγο είχα ζητήσει να με γυρίσουν σε fastpath από την πρώτη μέρα που έβαλα την γραμμή (πριν 1+ χρόνο). Online παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν με ενδιαφέρει το μικρό ή μεγάλο ping, αλλά κάνω τακτικά βιντεοκλήσεις ή κλήσεις ήχου σε skype και facebook. Να το γυρίσω σε interleave μπας και ανέβει καθόλου ο συγχρονισμός ή θα έχω πρόβλημα με τις βιντεοκλήσεις οπότε καλύτερα να μείνω σε fast; Η γραμμή μου γενικά είναι σταθερή και συγχρονίζω γύρω στα 14.5 με 15mbps.
mpokwsths Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Η απώλεια στην περίπτωση μου είναι πολύ μεγαλύτερη από 1-1,5 Mbps. Έχω πάει στο όριο το SNR Margin (~3) για να έχω 17Mbps σε Fast Path. Σε interleaved με SNR Margin γύρω στο 3 είχα δει και 21 Mbps. Κοινώς, η απώλεια ανέρχεται στα 4 Mbps.
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Η απώλεια στην περίπτωση μου είναι πολύ μεγαλύτερη από 1-1,5 Mbps. Έχω πάει στο όριο το SNR Margin (~3) για να έχω 17Mbps σε Fast Path. Σε interleaved με SNR Margin γύρω στο 3 είχα δει και 21 Mbps. Κοινώς, η απώλεια ανέρχεται στα 4 Mbps. Untitled.png Αουτς.. Εγώ είμαι σ αυτά τώρα και δεν ξέρω αν το γυρίσω σε fast path μ αυτό που διάβασα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα