Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Θεωρητικά δεν θα χάσεις τπτ γιατί το Max Rate είναι αρκετά ψηλότερο από το Current Rate. Στην ADSL2+ χάναμε επειδή αυτά ήταν το ίδιο... 2
yazidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ακριβως οτι λεει και το παιδι. Στο upload ειδικα δεν παιζει να χασεις γιατι σε κλειδωνουν στα 5, ενω η γραμμη σου μπορει να φτασει στο Θεο Btw ποσο κοντα εισαι σε καμπινα και ποια περιοχη απο απορια; την τερματιζεις τη γραμμη σου... 1
takkk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ακριβως οτι λεει και το παιδι. Στο upload ειδικα δεν παιζει να χασεις γιατι σε κλειδωνουν στα 5, ενω η γραμμη σου μπορει να φτασει στο Θεο Btw ποσο κοντα εισαι σε καμπινα και ποια περιοχη απο απορια; την τερματιζεις τη γραμμη σου... Χαλάνδρι είμαι, καμπίνα γύρω στα 30μ... Τι να το κάνεις ομως που σε περιορίζουν! Υπαρχει περιπτωση να σου δώσουν και παραπάνω γνωρίζει κανείς; Λιγο upload θα το εκτιμούσα!
Daemonos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ήρθαν κατι παλικάρια για ενημέρωση πριν 10 μέρες περίπου και μου είπαν οτι η Vodaphone - HOL περνάει δίκτυο στην περιοχή (Μασταμπάς) με οπτική ίνα - Μένω Ηράκλειο Κρήτης. Θα συνεχίσω να έχω 24άρα χωρίς επιπλέον χρέωση, απλά θα παίρνω απο οπτική ίνα αντί χαλκού. Το μέσον όρο της περιοχής είναι 8-9 εγώ είμαι στα 10 (με πατέντα). Τώρα, όταν ολοκληρωθεί το δίκτυο πιστεύω θα ανέβω στα 18-19. Είδομεν! Καλά νέα πάντως. 1
takkk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Επιστρέφω λοιπόν, τηλεφώνησα χθες Vodafone-HOL και σήμερα το πρωι τσέκαρα και είχε ενεργοποιηθεί! Το status πριν αλλάξω σε fastpath τα έχω στην προηγούμενη σελίδα. Αυξήθηκε και όλας το MaxRate! Οπως και να έχει μένει αχρησιμοποίητο βέβαια.. Επίσης, speedtest, Hyperhosting και GRNET, απο 16ms ping, πλέον ειμαι 6-7ms... Ίδια ακριβώς ταχύτητα Ευχαριστημένος! 1
takkk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καλο-γονατιστη ! Ευχαριστώ φίλε... Κόμβος της HOL, πλεον σε 4ms!
sikelianos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια εχω και γω μια ερωτηση περι του θεματος,εχω vdsl κλειδωνει στα down 84000 kai up 45000 kbs αλλα διαθεσιμο 50000 και 5000 up με το snr 30 μου κόβουν ταχυτητα ενω μπορω να εχω περισσοτερη,εχω ενα tp link w9980 μπορώ με telnet να κατεβασω το snr να παρω λιγο ταχυτητα παραπανω? Σαν την εικονα που εχει πιο πανω ο φιλος περιπου ετσι κλειδωνει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Όσο και να ρίξεις το SNR δεν πρόκειται να ξεπεράσει ο συγχρονισμός τον περιορισμό των 50mbps που έχει βάλει ο πάροχος.
jkoukos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αφού έχεις συμβόλαιο για 50/5 και πληρώνεις το αντίστοιχο πάγιο, με ποιον μαγικό τρόπο θέλεις ν' αυξήσεις την ταχύτητα συγχρονισμού; Το μεγάλο SNR είναι ένας τρόπος περιορισμού να συγχρονίζεις στην ταχύτητα που πληρώνεις. Αν αύριο-μεθαύριο βγάλει ο πάροχος νέο μεγαλύτερο πακέτο, τότε θα έχεις δυνατότητα, φυσικά με το ανάλογο κόστος. 1
Daemonos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ήρθαν κατι παλικάρια για ενημέρωση πριν 10 μέρες περίπου και μου είπαν οτι η Vodaphone - HOL περνάει δίκτυο στην περιοχή (Μασταμπάς) με οπτική ίνα - Μένω Ηράκλειο Κρήτης. Θα συνεχίσω να έχω 24άρα χωρίς επιπλέον χρέωση, απλά θα παίρνω απο οπτική ίνα αντί χαλκού. Το μέσον όρο της περιοχής είναι 8-9 εγώ είμαι στα 10 (με πατέντα). Τώρα, όταν ολοκληρωθεί το δίκτυο πιστεύω θα ανέβω στα 18-19. Είδομεν! Καλά νέα πάντως. Πήρα για επιβεβαίωση στην Vodaphone και με διέψευσαν. Η απάντηση που πήρα: Έχετε δει ο ΟΤΕ να περνάει καλώδια και να σκάβει στην περιοχή? αν όχι τότε αυτό που σας είπαν δεν ισχύει. ΤΑΠΑ έφαγα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είσαι ήδη στη Vodafone? Αν ναι, το ήξεραν πριν σου πουν για τις οπτικές ίνες? Αν δεν είσαι στη Vodafone λογικά στο είπαν για να πας...
jkoukos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω είναι ασθένεια και μεταδίδεται. Δεν εξηγείται διαφορετικά, όταν το ίδιο κάνουν και οι πωλητές του ΟΤΕ (συνεργαζόμενη εταιρεία). Με πήρε χθες το απόγευμα μια κοπελίτσα λέγοντας ότι μια που είμαι καλός (sic) πελάτης θα μου αναβαθμίσουν δωρεάν την γραμμή. Κατάλαβα ότι πρόκειται για την τηλεφωνία και μιας δεν είχα πρόβλημα να μου την αλλάξουν σε VoIP σκέφτηκα να δω ποια θα είναι αυτή η προσφορά. Όλο νάζι και χάρη μου λέει ότι μου δίνει 30άρι VDSL και ότι άλλο είχα στο υπάρχων πρόγραμμα, με +7€ και μάλιστα θα έχω καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες αφού πλέον αυτές θα έρχονται μέσω οπτικής ίνας και όχι του παλαιού χάλκινου καλωδίου. Σε απορία δικιά μου, αν θα με συνδέσουν με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, καθώς στην περιοχή μου (Γηροκομείο Αθηνών) δεν έχει γίνει αναβάθμιση των καμπίνων άρα το VDSL θα έρχεται από το αστικό κέντρο, στην αρχή της ξέφυγε ένα ναι αλλά το έσωσε τελικά και γρήγορα το μάζεψε.
Daemonos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είσαι ήδη στη Vodafone? Αν ναι, το ήξεραν πριν σου πουν για τις οπτικές ίνες? Αν δεν είσαι στη Vodafone λογικά στο είπαν για να πας... Είμαι ήδη, αυτό ήταν το θέμα... Επίσης είπε οτι εξωτερικοί συνεργάτες κανονίζουν τις διαφημίσεις οπότε μπορεί το πιθανότερο είναι ή τα παλικάρια να μην ήξεραν και να το έλεγαν η να το έλεγαν εσκεμμένα (ενώ ήξεραν οτι είναι μούφα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ακριβώς, λογικά δεν ήξεραν ότι ήσουν ήδη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα