BloodDonor89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγω δεν δοκιμαζω τιποτα αλλο, γιατι εχω ψηλο βαρεθει ειναι η αληθεια. Αλλωστε δεν με ενδιαφερει και που το upstream που και που μονο οταν streamarw για μερικους φιλους, για την πλακα τελειως! Οποτε ειμαι οκ! Καλοριζικος! Παντως δεν ξερω οι αλλες εταιριες, αλλα οτι εχω ζητησει απο την Hol-vodafone δεν μου εχουν πει ποτε οτι δεν γινεται κτλ! Και αυτο ειναι υπερ για μενα. 1
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Νομίζω οτι δεν έχει να κάνει μόνο οταν streamάρεις, αλλα γενικά μειώνει τα σφάλματα, έχεις καλύτερο latency κτλ. Θα το παρακωλουθήσω μερικές μέρες και βλέπω... πως έχουν τα πράγματα τώρα...
Silverage Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σοβαρά τώρα? εμένα μου έλεγαν οτι δεν γίνεται... Ναι, το έχω πάνω απο 1 μήνα τώρα. 1
makis269 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 LOL, πόσο περίμενες δλδ να δεις? οχι ειδα διαφορά -50 millisec , έκανα εγώ λάθος διατύπωση , δηλ απο 250-300 μέσο όρο 200 με 250 σε ψιλο-μακρινό host απο ευρώπη .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το κέρδος της αλλαγής (αναλόγως σε τι path έπαιζες δλδ πριν) από full interleaved path σε fast path είναι περίπου 24-26ms κι από low depth interleaved σε fastpath 10-12ms. 50ms βελτίωση δεν γίνεται μόνο από την αλλαγή σε fastpath, απλά κάτι άλλο μπορεί να έφταιγε κι είχε παραπάνω latency (πχ να ήταν πίτα ο ISP)...
makis269 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εγώ να πω την αλήθεια επειδή δεν γνώριζα και πολλά περι fast path , νόμιζα οτι θα έπρεπε να πέσω τουλάχιστον 100 μιλιδευτερα απο τα 300 περίπου που είχα σε συγκεκριμένο παιχνίδι ( το siege ) .οκ αφού λέτε οτι -50 ειναι σούπερ σας πιστέυω.
BloodDonor89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Απλως οταν παιζεις online μην κατεβαζεις τιποτα αρχεια γιατι σου γινατιζει τη γραμμη και εχεις ping! Γενικα κατα τη διαρκεια του online gaming μην απασχολεις με πολλα πραγματα το internet!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και πάντα ενσύρματα, όχι wifi ούτε powerline... 1
yazidis Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τωρα μου βαλατε πριζες με το Annex M, αλλα εχω τοσο ωραια fast path γραμμουλα που με βαζει σε σκεψεις μην πεσω σε καναν ασχετο και μου μπλεξει τα profile.... Upload vs fast path σε browsing τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο;
BloodDonor89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Σε browsing τιποτα απο τα δυο δεν εχει διαφορα! Fast Path αν παιζεις online gaming. Αnnex M αν σε ενδιαφερει να ανεβαζεις με 1mbps* διαφορα. *Να ξερεις συνηθως ειναι πιο κατω απο 1mbps η αύξηση.
tyf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 σε annexm εμενα επαιξε στα 1,5. το εβλεπα και στο Upload. απλα πρεπει να το εχεις ενεργοποιημενο και στο μοντεμ αλλιως δεν θα συγχρονισει και μπορει να νομιζει ο τεχνικος οτι δεν σηκωνει η γραμμη κτλ. πρεπει να τσεκαρετε οτι υποστηριζει το μοντεμ και ειναι επιλεγμενο. εμενα το tplink ενω στο google ελεγε οτι δεν υποστηριζει στο μενου μεσα υπηρχε επιλογη .
takkk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Εψαχνα για το ιντερνετ σημερα το μεσημερι (τι παίζει γενικά). Εχω VDSL (απο καμπινα) 50αρι, κλειδώνω 45.7 down, 4,7 upload σε Hyperhosting στο speedtest. Εχω ping 15-17 αρα ειμαι interleaved (αλλα καλή περίπτωση φαντάζομαι! ) Κατι servers για gaming (Γερμανία) μου βγάζουν 70αρι. Πρόβλημα δεν έχω πάντως, κυρίως τρώγομαι. Να εκανα κανενα try για fastpath? Τι λέτε; Στα torrents σε download speed θα χάσω ταχύτητα; Γιατι λένε ολοι οτι εννοω πέφτει η ταχυτητα, ευνοείται τελικα το p2p. Φοβάμαι κυρίως μην πέσω σε κανενα τεχνικό ψιλοάσχετο και μου τα "πειράξει" :/ Δείτε και stats απο Tplink...
yazidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Συνηθως χανεις μεχρι 2mbps max, αλλα ρε φιλαρακι, και 3 να χασεις που λεει ο λογος, σε αυτες τις ταχυτητες δεν σκεφτεσαι το downlod απο torrent, εκτος και αν εισαι καμια εταιρια που σκεφτεσαι ακομα και το 1 λεπτο καθυστερησης
takkk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Συνηθως χανεις μεχρι 2mbps max, αλλα ρε φιλαρακι, και 3 να χασεις που λεει ο λογος, σε αυτες τις ταχυτητες δεν σκεφτεσαι το downlod απο torrent, εκτος και αν εισαι καμια εταιρια που σκεφτεσαι ακομα και το 1 λεπτο καθυστερησης Όχι καμία σχέση, το download ετσι και αλλιώς ειναι υπεραρκετό απλά το upload το χρησιμοποιώ αρκετά, και αν χάσω και 1mbps εκεί ειναι σημαντικό για εμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα