jkoukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποια περιοχή είσαι, για να δούμε αν υπάρχουν οι νέες καμπίνες;
sot20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αθήνα στα Άνω Πατήσια Αποστολή από το JY-S3 με τη χρήση Insomnia App
jkoukos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχουν καμπίνες και παίρνεις από αστικό κέντρο. Άρα είναι δουλειά της HOL.
BloodDonor89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εκανα την μαλακια και γυρισα την γραμμη μου σε annex-m ωστε να παρω περισσοτερο upstream αλλα δεν ηταν τοσο σταθερο ειχα αποσυνδεσεις. Του παιρνω τηλ να ξανα γυρισω σε fast path. Το οτι υπαρχουν ασχετοι τεχνικοι το ηξερα αλλα τοοοοοοσο ασχετοι πρωτοι, την πρωτη φορα που πηρα τηλ μου λεει ο τυπος ναι δωστε μου ενα λεπτο. Μετα απο λιγο μου λεει ετοιμος. Του κανω μια σιγουρα γιατι δνε εκανε restart το ρουτερ. Μισο λεπτο να το δω. ναι μου λεει μπηκε... Κανω μονος μου ενα ρισταρτ, μπαινω στις ρυθμισεις, καμια απολύτως αλλαγη. Ξανα παιρνω επεσα σε εναν καλο μου λεει δωστε μου 1 λεπτο να φτιαξω τη γραμμη σας γιατι καπως τα εχουν μπερδεψει. Και πλεον εχω καλυτερα νουμερα, σε downstream upstream και ping απ οτι ειχα πριν καιρο που ημουν σε φαστ παθ. πως με βρισκεται;
makis269 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 είχα fast path απο hol-vodafone και δυστυχώς δεν είδα τρομερή διαφορά στο ping στα παιχνίδια , π.χ rainbow six siege ,ίσα ίσα που έχασα και 1,5 Mbps και έτσι ξαναγύρισα σε interleaved. *είδα μόνο 50 millisec περίπου . Εκανα την μαλακια και γυρισα την γραμμη μου σε annex-m ωστε να παρω περισσοτερο upstream αλλα δεν ηταν τοσο σταθερο ειχα αποσυνδεσεις. Του παιρνω τηλ να ξανα γυρισω σε fast path. Το οτι υπαρχουν ασχετοι τεχνικοι το ηξερα αλλα τοοοοοοσο ασχετοι πρωτοι, την πρωτη φορα που πηρα τηλ μου λεει ο τυπος ναι δωστε μου ενα λεπτο. Μετα απο λιγο μου λεει ετοιμος. Του κανω μια σιγουρα γιατι δνε εκανε restart το ρουτερ. Μισο λεπτο να το δω. ναι μου λεει μπηκε... Κανω μονος μου ενα ρισταρτ, μπαινω στις ρυθμισεις, καμια απολύτως αλλαγη. Ξανα παιρνω επεσα σε εναν καλο μου λεει δωστε μου 1 λεπτο να φτιαξω τη γραμμη σας γιατι καπως τα εχουν μπερδεψει. Και πλεον εχω καλυτερα νουμερα, σε downstream upstream και ping απ οτι ειχα πριν καιρο που ημουν σε φαστ παθ. πως με βρισκεται; απο hol-vodafone πήρες annex m ? δηλαδη εως 24/2 ?
BloodDonor89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ναι. Μπορούσε και 2 απ ότι μου είπε ο τεχνικός αλλά θα έχω παρά πολύ σε downstream οπότε το αφήσαμε στο 1.5 αλλά είχα θέματα.
makis269 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ναι. Μπορούσε και 2 απ ότι μου είπε ο τεχνικός αλλά θα έχω παρά πολύ σε downstream οπότε το αφήσαμε στο 1.5 αλλά είχα θέματα. ok,ευχαριστώ , το annex m το χρεώνει η hol ? και γίνεται επιτόπου τηλεφωνικά ?
BloodDonor89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν χρεώνει τίποτα. Και γίνεται επιτόπου. Αν πέσει σε κανέναν καλό θα σου δοκιμάσει δυο τρία προφίλ. Απλά πες τους ότι θέλεις να ανεβάσεις στα 2 και κάνε τους σαφές ότι ξέρεις ότι δίνουν παραπάνω up γοα να μην σου πουν ότι δεν γίνεται κτλ.
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εκανα την μαλακια και γυρισα την γραμμη μου σε annex-m ωστε να παρω περισσοτερο upstream αλλα δεν ηταν τοσο σταθερο ειχα αποσυνδεσεις. Του παιρνω τηλ να ξανα γυρισω σε fast path. Το οτι υπαρχουν ασχετοι τεχνικοι το ηξερα αλλα τοοοοοοσο ασχετοι πρωτοι, την πρωτη φορα που πηρα τηλ μου λεει ο τυπος ναι δωστε μου ενα λεπτο. Μετα απο λιγο μου λεει ετοιμος. Του κανω μια σιγουρα γιατι δνε εκανε restart το ρουτερ. Μισο λεπτο να το δω. ναι μου λεει μπηκε... Κανω μονος μου ενα ρισταρτ, μπαινω στις ρυθμισεις, καμια απολύτως αλλαγη. Ξανα παιρνω επεσα σε εναν καλο μου λεει δωστε μου 1 λεπτο να φτιαξω τη γραμμη σας γιατι καπως τα εχουν μπερδεψει. Και πλεον εχω καλυτερα νουμερα, σε downstream upstream και ping απ οτι ειχα πριν καιρο που ημουν σε φαστ παθ. πως με βρισκεται; Με μπέρδεψες.... τι είχες και τι έχεις τώρα? για να καταλάβω. To SNR σου πώς το βάλανε στο 7.6 με fastpath? απο όσο ξέρω δεν το δίνουν σε κανένα προφίλ...
Silverage Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εμένα μου το έχουν 6 με fast path. Βέβαια κάπου κάπου τρώει καμιά αποσύνδεση. Δεν ξέρω μήπως μπορούν να μου το πάνε στα 7 να είναι πιο σταθερό.
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εμένα μου το έχουν 6 με fast path. Βέβαια κάπου κάπου τρώει καμιά αποσύνδεση. Δεν ξέρω μήπως μπορούν να μου το πάνε στα 7 να είναι πιο σταθερό. Σοβαρά τώρα? εμένα μου έλεγαν οτι δεν γίνεται...
BloodDonor89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Λοιπον τους παιρνω τηλ τον Οκτώβρη να μου το κανουν φαστ παθ...ολα καλα....ημουν πολυ σταθερος και μηδενικές αποσυνδεσεις Τους πηρα πριν κανα μηνα να μου ανεβασουν το upload στα δυο, μου το εβαλαν στα 1,5 αλλα ειχα πολλα προβληματα. Τους πηρα χθες να ξανα γυρισω σε fast path και μου το εκανα οπως δειχνω στο παραπανω screenshot. Να πω οτι τα νουμερα αυτα ειναι μετα κι απο δικο μου restart στο router!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 είχα fast path απο hol-vodafone και δυστυχώς δεν είδα τρομερή διαφορά στο ping στα παιχνίδια , π.χ rainbow six siege ,ίσα ίσα που έχασα και 1,5 Mbps και έτσι ξαναγύρισα σε interleaved. *είδα μόνο 50 millisec περίπου . LOL, πόσο περίμενες δλδ να δεις?
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Απο Fastpath και 9 SNR ζήτησα να γίνει Annex m με 6άρι snr..... so far so good! Κέρδισα 2 mbit up, έχασα 1 απο το down. επίσης ανέβηκα 6 ping (no big deal)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα