Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτος του οτι πρεπει να βαλεις φιλτρο, το πιθανοτερο ειναι να πεταξεις και αυτο το τηλεφωνο φιλε.

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε armin παλιότερα είχα πολύ σωστή γραμμή. Πλέον κ εγώ με το 6 margin έχω το ίδιο θέμα. Δε σηκώνει λάθη εκείνη την ώρα, ούτε πέφτει το margin απλά είναι πολύ κοντά στο 6. Και δεν κάνει τίποτα. Δε φορτώνει σελίδες αλλά ακόμα κ ενα απλό ping μερικές τη συγκεκριμένη στιγμή έχει packet loss. (Δεν φταίει το wireless κ με καλώδιο το κάνει).

Δηλαδή συγχρονίσω από 14 Mbits και πάνω σε ώρες μη αιχμής μετά έχω θέμα. Αν συγχρονίσω ώρες αιχμής στο 13Μbits είμαι οκ. Γιατί ύστερα ο θόρυβος στη γραμμή μειώνεται κ το margin ανεβαίνει. Οπότε πιστεύω ότι αν βάλεις το margin στο 9 θα είσαι κομπλέ.

ακομα και το 6 να παει 5 θα πρεπε να παιζεις κανονικα.αν μπορεις να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ θα ηταν μια καλη δοκιμη.το λεω γιατι εχω 6 margin up ισως και λιγο λιγοτερο και 6 margin στο down λογω annex m και δεν εχω κανενα θεμα.παιζω με technicolor και παλια με thomson που ειναι πολυ σταθερο βεβαια ακομα και με μικρα Margin.ειναι λιγο παραξενο αυτο που εχεις γιατι και το Margin θα πρεπε να πεφτει και να σηκωνεις errors>εκτος αν ειναι αλλο θεμα πχ να μην κανει resolve ο dns ή δεν ξερω τι.αν τωρα συγχρονιζει καποιες φορες λιγοτερο πχ απο 14 στο 13 σημαινει οτι το Margin εχει πεσει λιγακι.το ιδιο ισχυει και οταν βλεπεις να ανεβαινει το Margin.αλλα παλι θα πρεπε και με 6 και με 5 να παιζεις.αλλοι το ριχνουν στο 1 και στο 2.

Λοιπον παδια αυτο που εκανα ηταν απευθειας να βγαλω τα παντα εκτος απο modem και να κανω και ενα rebootακι στο ρουτερ.

Τι συμπερασμα υποιτιθεται πρεπει να βγαλω απο τα αποτελεσματα??ΟΚ ολα μια χαρα οταν βγαλω τα παντα εκτος του μοντεμ ,αλλα δεν μπορω να το εχω συνεχως ετσι.

Ααα παιδια επειδη η μητερα μου βαζει και βγαζει συχνα το σταθερο για ησυχια τα μεσημερια (το ασυρματο ειναι συνδεδεμενο με το μοντεμ με το σπλιτερ) ,και δεν εχει κανενα φιλτρακι επανω του,λετε να φταιει αυτο το βαζε- βγαζε στο σταθερο τηλεφωνο?

.............................................................

Παιδες μολις παρατηρησα οτι οταν επανασυνδεσα ΜΟΝΟ το σταθερο τηλεφωνο ,το οποιο οπως ειπα δεν το εχω με κανενα φιλτρακι,το upload speed κατεβηκε παλι στο 600,και το margin για το upstream κατεβηκε απο το 7.5 στο 7.0.

Αρα... λετε να ειμαι απλα βλακας και να φταιει για ολα το γεγονος οτι δεν εχω φιλτρακι στο τηλεφωνο?

αυτα ειναι φυσιολογικα τωρα τα νουμερα.σχεδον 1021 upload.
α.πες της μητερας σου να το χαμηλωνει ή να κλεινει τον ηχο αντι να το μπαινοβγαζει αν γινεται.
β.αχχχχχχχ θα βαλω τις φωνες.τοσο καιρο μας παιδευεις και δεν εχεις βαλει φιλτρακι στο τηλεφωνο και περιμενεις να παιζει σωστα
η γραμμη η adsl?Ολα τα τηλεφωνα συναγερμοι Fax μηχανηματα πιστωτικων θελουν φιλτρο.

Εκτος του οτι πρεπει να βαλεις φιλτρο, το πιθανοτερο ειναι να πεταξεις και αυτο το τηλεφωνο φιλε.

μια που αναφεραμε και αυτο το θεμα τι εχω δει ως τωρα.

πανω στην γραμμη θελουμε μεχρι 5 ren(telnum).

μια συσκευη σταθερη επειδη δεν εχει δικια της τροφοδοσια μπορει να τρωει απο 1 μεχρι και 2,5 συνηθως αν και εχω πετυχει και σταθερες να τρωνε 4.επισης καποιες βγαζουν και σαν μικρη αντισταση σε tip ring.καποιες αλλες που ειναι χαλια βγαζουν πολλες φορες και σε t-r και σε t-g.

τα ασυρματα απο την αλλη ειναι απο 0,50 εως 1 max και δεν βγαζουν τιποτα παραξενο.αυτο επειδη εχουν δικια τους τροφοδοσια.

οποτε συνηθως λεμε στην γραμμη μαξ ενα σταθερο και μετα ασυρματα.επισης και ο συναγερμος ειναι περιπου αναμεσα σε σταθερη συσκευη και ασυρματο .

οποτε προσπαθουμε να εχουμε ασυρματες παρα σταθερες ή αν εχουμε σταθερες να μην ειναι τιποτα συσκευες Looney tunes και goofy και δεν ξερω τι.

• Like 2
Δημοσ.

Ti να πω ρε παιδια ξερω σας εχω πρηξει και εγω ,αλλα εδω και δυο μερες που εχω βγαλει μονιμως το σταθερο απο τη μπριζα μεχρι να παρουμε φιλτρακι,και εχω μονο συνδεδεμενο το ασυρματο μαζι με το μοντεμ,και μου βγαζει τα παρακατω...Ξερω οτι φαινεται ψιλοασχημα,αλλα ειναι χειροτερα...να μην μπορει να παιξει youtube σε 144p !!!

Το κυριως ενοχλητικο ειναι οτι υπαρχουνε και αυτες οι χρυσες στιγμες μεσα στη μερα οπου οι ταχυτητες που πιανει ειναι σφαιρατες.Αλλα εγω νομιζα οτι αλλαξα την συνδεση μου απο fast σε inter για να εχω μια σταθεροτητα,και νιωθω οτι η αλλαγη που εκανα ηταν ακριβως η αντιθετη!

Δημοσ.

ακομα και το 6 να παει 5 θα πρεπε να παιζεις κανονικα.αν μπορεις να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ θα ηταν μια καλη δοκιμη.το λεω γιατι εχω 6 margin up ισως και λιγο λιγοτερο και 6 margin στο down λογω annex m και δεν εχω κανενα θεμα.παιζω με technicolor και παλια με thomson που ειναι πολυ σταθερο βεβαια ακομα και με μικρα Margin.ειναι λιγο παραξενο αυτο που εχεις γιατι και το Margin θα πρεπε να πεφτει και να σηκωνεις errors>εκτος αν ειναι αλλο θεμα πχ να μην κανει resolve ο dns ή δεν ξερω τι.αν τωρα συγχρονιζει καποιες φορες λιγοτερο πχ απο 14 στο 13 σημαινει οτι το Margin εχει πεσει λιγακι.το ιδιο ισχυει και οταν βλεπεις να ανεβαινει το Margin.αλλα παλι θα πρεπε και με 6 και με 5 να παιζεις.αλλοι το ριχνουν στο 1 και στο 2.

Κ εγώ το έριχνα στο ένα. Όταν η γραμμή μου ήταν άψογη! Το θέμα αυτό προέκυψε μετά από πρόβλημα στη γραμμή το οποίο είχε πάρει κανα μήνα+ να λυθεί οπότε απλά δέχτηκα την κατάσταση. Δεν κλειδώνω μεν στο 15 όπως παλιά αλλά το 13 είναι τέρμα σταθερό κ για 2 μήνες πχ χωρίς ούτε μια αποσύνδεση. Θέμα DNS δεν τίθεται. Έχω δοκιμάσει κ με καρφωτή IP και πάλι δε φορτώνει. Τα λάθη ίσως να ανεβαίνουν εκείνη την ώρα κ απλά να μη τα δείχνει σωστά το router. Το margin δεν εχει πέσει τις ώρες που κλειδώνω χαμηλότερα. Πιο σωστό θα ήταν να πούμε ότι η τιμή του SNR μειώνεται επειδή ο θόρυβος είναι αυξημένος κ δεδομένου του 6 αριού Margin που απαιτείται κλειδώνει σε εκείνη την ταχύτητα τη δεδομένη χρονική στιγμή του συγχρονισμού. Κ ύστερα τις ώρες μη αιχμής το SNR ανεβαίνει συνεπώς κ το Margin.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι ο φίλος κ όχι η δική μου γραμμή. Εγώ επιμένω να ζητήσεις 9άρι Margin και να μας πεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ξανά fast path σε Hol. Με 6άρι profile, αλλά πλέον δεν είναι κλειδωμένο όντως. Το κατέβασα πάλι στο Θεό και συγχρονίζω στα 18+

Λοιπόν, τα πρώτα 20 λεπτά είναι εκπληκτικά.... Νιώθω ότι σερφάρω σε intranet.... Πατάω click και φορτώνει η σελίδα απίστευτα γρήγορα...

post-218318-0-35254900-1453755979_thumb.png

Δημοσ.

Ti να πω ρε παιδια ξερω σας εχω πρηξει και εγω ,αλλα εδω και δυο μερες που εχω βγαλει μονιμως το σταθερο απο τη μπριζα μεχρι να παρουμε φιλτρακι,και εχω μονο συνδεδεμενο το ασυρματο μαζι με το μοντεμ,και μου βγαζει τα παρακατω...Ξερω οτι φαινεται ψιλοασχημα,αλλα ειναι χειροτερα...να μην μπορει να παιξει youtube σε 144p !!!

Το κυριως ενοχλητικο ειναι οτι υπαρχουνε και αυτες οι χρυσες στιγμες μεσα στη μερα οπου οι ταχυτητες που πιανει ειναι σφαιρατες.Αλλα εγω νομιζα οτι αλλαξα την συνδεση μου απο fast σε inter για να εχω μια σταθεροτητα,και νιωθω οτι η αλλαγη που εκανα ηταν ακριβως η αντιθετη!

το 650 στο up ειναι προβλημα .αν βγαζεις το τηλεφωνο και το ξαναβαζεις τοτε θα πρεπει να κανεις Reboot οταν το βγαλεις για να ξαναπιασει την αρχικη ταχυτητα αν ειναι προβλημα του τηλεφωνου αλλιως θα ανεβει μονο το Margin χωρις να ανεβει η ταχυτητα συγχρονισμου.το φιλτρο θα το βαλεις ετσι και αλλιως.απλα το θεμα μας ειναι να δουμε οχι μονο αν φταιει που δεν εχεις φιλτρο αλλα αν φταιει και η συσκευη σαν συσκεη.τωρα βεβαια βλεπω και χαμηλο Margin και χαμηλο Up.παρατηρησε και δες αν πηγαινεις αργα οταν το Upload σου ειναι στο 650 και αν πηγαινεις γρηγορα οταν πηγαινει στο 1021.αλλιως ξαναζητα fast που δεν δικαιολογειται βεβαια αυτο το προβλημα.αν δηλαδη σου κανει προβλημα με το Interleave τοτε με Fast Θα πρεπε να ηταν ακομα πιο εντονο το προβλημα.

το ασυρματο ελπιζω να το εχεις ειτε με φιλτρο ειτε με σπλιττερ πανω αλλιως ειναι λογικο να εχεις θεματα.

Ξανά fast path σε Hol. Με 6άρι profile, αλλά πλέον δεν είναι κλειδωμένο όντως. Το κατέβασα πάλι στο Θεό και συγχρονίζω στα 18+

Λοιπόν, τα πρώτα 20 λεπτά είναι εκπληκτικά.... Νιώθω ότι σερφάρω σε intranet.... Πατάω click και φορτώνει η σελίδα απίστευτα γρήγορα...

0.1 και εσυ το παρακανες.η αφασια ειναι οτι αυτα που πιανεις με 0.1 snr με βαση το attenuation σου θα πρεπε να τα πιανες με το default profile σου πχ 6.κατα τα αλλα που να βαλεις vdsl 50 ari Με fast Path ή να δεις καμια οπτικη ινα :)

Κ εγώ το έριχνα στο ένα. Όταν η γραμμή μου ήταν άψογη! Το θέμα αυτό προέκυψε μετά από πρόβλημα στη γραμμή το οποίο είχε πάρει κανα μήνα+ να λυθεί οπότε απλά δέχτηκα την κατάσταση. Δεν κλειδώνω μεν στο 15 όπως παλιά αλλά το 13 είναι τέρμα σταθερό κ για 2 μήνες πχ χωρίς ούτε μια αποσύνδεση. Θέμα DNS δεν τίθεται. Έχω δοκιμάσει κ με καρφωτή IP και πάλι δε φορτώνει. Τα λάθη ίσως να ανεβαίνουν εκείνη την ώρα κ απλά να μη τα δείχνει σωστά το router. Το margin δεν εχει πέσει τις ώρες που κλειδώνω χαμηλότερα. Πιο σωστό θα ήταν να πούμε ότι η τιμή του SNR μειώνεται επειδή ο θόρυβος είναι αυξημένος κ δεδομένου του 6 αριού Margin που απαιτείται κλειδώνει σε εκείνη την ταχύτητα τη δεδομένη χρονική στιγμή του συγχρονισμού. Κ ύστερα τις ώρες μη αιχμής το SNR ανεβαίνει συνεπώς κ το Margin.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι ο φίλος κ όχι η δική μου γραμμή. Εγώ επιμένω να ζητήσεις 9άρι Margin και να μας πεις.

Πολυ παραξενο πραγματι.απλα ελεγα μηπως για καποιο λογο το ρουτερ ετρωγε κανα σκαλωμα και δεν εκανε Resolve o dns αλλα αυτο το βλεπεις ευκολα με Ping Σε ip και μετα σε ping σε Καποιο Domain.Οταν κλειδωνεις χαμηλοτερα  πχ στα 13 τοτε οταν φτιαξει η γραμμη θα πρεπει να βλεπεις και παραπανω margin πχ 7-8. .αν κλειδωσεις την καλη στιγμη σε 14 mbit Με 6 Margin τοτε οταν χαλαει η γραμμη θα πρεπε να το βλεπεις να πεφτει .οταν κλειδωνεις χαμηλα το καλο ειναι οτι θα εισαι πιο σταθερα αφου χρησιμοποιεις λιγοτερα bits Per tone και το snr μονο προς τα πανω θα παει παρα προς τα κατω.anyway.δεν χανει κατι να βαλει 9 margin απλα θα χασει σε ταχυτητα.ακομα με παραξενευει το upload που καθε φορα ειναι διαφορετικα μια 1000 και μια 500.κατι δεν παει καλα.

Πιστευα οτι ειναι απο την συσκευη την τηλεφωνικη αλλα λεει οτι την εβγαλε εκτος αν δεν εχει βαλει φιλτρο στην αλλη οποτε λογικο να εχει πολλα προβληματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Poulinos κατάφερα και το έφτιαξα το πρόβλημα με το ppp0 timeout, με το που βάζω Mac clone : Use Current Computer MAC Address κατευτίαν έρχεται το Inernet και σταματάνε τα ppp0 Timeout waiting for PADO packets μπορείς να μου εξηγήσεις όμως σε παρακαλώ γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να συμβένει αυτό. Και βάζωντας Mac cloning τι διαφορά υπάρχει από το default Mac μπορεί να μου δημιουργήσει προβλήματα ?

ThReSh Συγνώμη διορθώθηκε!

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η adsl2+ είναι έως 24mbps κι όχι 24 διότι όσο πιο μακρυά είσαι από το Αστικό Κέντρο που βρίσκεται ο εξοπλισμός τόσο πιο πολύ εξασθενεί το σήμα με αποτέλεσμα να μειώνεται ο συγχρονισμός και σε συνδιασμό με παρεμβολές από άλλες συνδέσεις μειώνεται ακόμα παραπάνω...

Δημοσ.

5.7 κλειδωνεις φιλε μου.....

ειχα συνδεση 6mb/s με πηραν τηλ απο την vodafone και ψε ψησαν για 24αρα εδω και μηνες δεν αλλαξε τιποτα απο ταχυτητα κτλ εκτος απο τον λογαριασμο που ανεβηκε 4 ευρω και δεσμευτηκα για 12 μηνες χεχε δεν ειναι απατη???

Δημοσ.

Καταρχήν έχεις αποσυνδέσεις καθόλου ???? αν όχι πές τους να σου ρίξουν το snr στο 9 και θα πας στα 7 με 7.5 και αν και πάλι δέν έχεις κσαναπές τους να στο πάνε στο 6 δοκιμαστικά και αν δείς στο 6 οτι έχεις αποσυνδέσεις γύρνας πίσο στο 9 στο 9 κατα πάσα πιθανότιτα αν δεν έχεις και τώρα δεν θα έχεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...