Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τηλ και ζήτησα να είμαι σε fastpath και το snr να μου το πάνε στο 6.... και μου είπαν οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Παίζει να ισχύει?

Επίσης μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό:

http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1972

δεν θα στο κανουν.

Ποιά εταιρία αφήνει? 

σε forthnet τα Profiles ειναι  Οπως αυτα στην υπογραφη μου στο θεμα με τα Profiles.6,8,11,15 ειτε σε Fast path ειτε σε Interleave.σε hol δινουν 6,8,11 δεν ξερω αν εχει πιο πανω αλλα 6 μονο με Interleave για θεματα σταθεροτητας εκτος αν μπορεις να κανεις εσυ κατι μετα με dmt ή μεσα απο το ρουτερ.

Εγω HOL κλειδωνω 20000/1024 καθε μερα.

Τωρα οσων αφορα το snr στο εχουν 12 ολοι απο οσο ξερω που ειναι το οριο για αποσυνδεση (βασικα και με 10 παιζεις αν εχεις καλη γραμμη) και αναλογως τη γραμμη μπορεις να παιξεις και με ενα επιπλεον 6 margin. Για αυτο ακους πολλους οτι το κατεβαζουν με dmt tool στο 0 και παιζουν επειδη στην ουσια εχουν 12 SNR και εχουν απλα καλη γραμμη και για αυτο δε κανουν αποσυνδεσεις. Και εγω το κατεβαζα καποια εποχη στο 0 και κλειδωνα 24 αλλα βαρεθηκα να το κανω συνεχεια. Επαιζα μια χαρα ομως.

Σε πολυ απομακρυσμενες γραμμες, πανω απο 3 χιλιομετρα, για να μην εχουν αποσυνδεσεις και να κλειδωνει η γραμμη, τους βαζουν snr πανω απο 20.

απο οτι καταλαβα ο πιο πανω χρηστης θελει snr margin 6 που δεν του το δινουν απο Hol σε fast path παρα μονο σε Interleave αντιθετα πχ με Forthnet που θα του το δωσουν και με Fasth.οποτε η μονη λυση να το ριξει αυτος.

πχ εγω παιζω.

Name Centralized Remote Status UP UP Actual Standard adsl2Plus   Attenuation 32 db 18 db Attain Rate 10504 kbps 1444 kbps SNR Margin 6.1 db 6 db

ειμαι σε annex m (interleave)δεν δινουν Fast  και ειμαι με 6 margin > ο τοπικ σταρτερ απλα θα ηθελε 6 Margin με Fast path στην Hol που δεν θα του το δωσουν παρα μονο με Interleave και αφου τους πρηξει.μηπως να εβρισκες κανα ρουτερ να αποθηκευει την ρυθμιση μονιμα στο 0 που θες?αν και εσυ εισαι Ready και για vdsl.

Poulinos μπορείς να βοηθήσεις με το script?

τι δεν μπορεις να κανεις?

Δεν σου αλλαζουν το snr αλλα το margin που σου εχουν βαλει πανω στο snr. Πρακτικα αυτο σημαινει απολυτως καμια αλλαγη σε τιμες κατω των 12mbit.

Το snr ειναι σταθερο.

γιατι να μην αλλαξει η ταχυτητα οταν αλλαζεις το snr margin σε γραμμες κατω των 12 Mbit?στις εικονες που εχω βαλει αλλαζοντας το snr margin αλλαζει και η ταχυτητα.οσο βεβαια πιο χαμηλα παιζει η γραμμη τοσο λιγοτερη διαφορα στην ταχυτητα.εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα .

και επισης γιατι εχω μπερδευτει.σε Interleave η Hol σου δινει 6 margin απο το 11 που ειναιτ ο default.σε fastσε κλειδωνουν στα 12 Mbit no matter what ή σε 12 margin?

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το καταλαβα αυτο.που κολλησες εννοω?

Τώρα δεν έχει σημασία μιας και το παλιό κάηκε και πήρα καινούριο

Δημοσ.

ελπιζω σε αυτο να μπορεις νατο αλλαξεις.

Απο ότι είδα όχι, δεν ξέρω απο telnet όμως - παρόλα αυτά δεν έχω βρει κανέναν να το έχει κάνει :(

Δημοσ.

Άσχετο, όταν ήμουν interleave προτού πάω σε fast, ήθελα κάνα 18 hop για τον dns της hol. Τώρα μετά από το fast που ξαναγύρισα σε interleave, θέλει 4 hop. Τι έγινε ρε παιδιά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άσχετο, όταν ήμουν interleave προτού πάω σε fast, ήθελα κάνα 18 hop για τον dns της hol. Τώρα μετά από το fast που ξαναγύρισα σε interleave, θέλει 4 hop. Τι έγινε ρε παιδιά;

18 Hop/?μηπως καποιο θεμα δρομολογησης?9 hop θελω εγω για τον ns1.hol.gr με interleave διαμεσω forthnet Ομως που τα πρωτα 4-5 ειναι στην forthnet πριν παω hol.

Απο ότι είδα όχι, δεν ξέρω απο telnet όμως - παρόλα αυτά δεν έχω βρει κανέναν να το έχει κάνει :(

στα netgear οσο θυμαμαι αλλαζει.στο 2000 σιγουρα αλλαζε αλλα νομιζω και στο 2200.

σημειωσε λαθος.ποιο πηρες ειπαμε τωρα?

• Like 1
Δημοσ.

18 Hop/?μηπως καποιο θεμα δρομολογησης?9 hop θελω εγω για τον ns1.hol.gr με interleave διαμεσω forthnet Ομως που τα πρωτα 4-5 ειναι στην forthnet πριν παω hol.

στα netgear οσο θυμαμαι αλλαζει.στο 2000 σιγουρα αλλαζε αλλα νομιζω και στο 2200.

σημειωσε λαθος.ποιο πηρες ειπαμε τωρα?

Tp Link  TD-W9980

http://www.tp-link.com/en/download/TD-W9980.html

Δημοσ.

α.καποιος εγραψε σε καποιο θεμα οτι τα asus εχουν snr tweak μεσα απο το interface.ο spank εχει το draytek 2760 και εχει vdsl

και επισης οσο θυμαμαι ειχε πει οτι εχει snr tweak.αν ειναι να παρεις billion παρε να εχει και vdsl για μελλοντικη χρηση.και καποιο αλλο ειχαν γραψει σε ενα θεμα οτι εχει snr tweak αλλα μου διαφευγει.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,διαβαζω αυτη τη συζητηση εδω και καιρο,και ειχα αποφασισει πριν απο κανα χρονο να ενεργοποιησω το fastpath,με την hol.Αλλα πια εχω ψιλοπαρατησει τα online games που επαιζα,και γιαυτο το λογο δεν νομιζω πια οτι χρειαζομαι τοσο χαμηλο ping (6-7 ms).

Εσεις πιστευετε οτι αφου ειμαι πια casual χρηστης και οτι τα παιχνιδια που  παιζω πια ΔΕΝ ειναι online,να το αλλαζα σε interleave??

Συγχωρηστε με για την αγνοια αλλα το παραδεχομαι απο τωρα δεν ξερω απο αυτα.

Οποιος θελει να δει τα στοιχεια του internet μου πλζ στειλτε μου τον τροπο για να τα βρω και να τα ποσταρω.... :mellow:

Δημοσ.

Δεν υπαρχει σωστο και λαθος, παρα προσωπικες προτιμησεις. Αν εισαι ευχαριστημενος οπως εισαι μπορεις να μεινεις οπως εχει. Αν θες παραπανω ταχυτητα για downloading τοτε γυρνα το παλι σε interleave.

Δημοσ.

Απλα επειδη ελεγα σε λιγο καιρο να εβαζα netflix και επειδη αποσο εχω δει οι απαιτησεις του για hd αναλυση ειναι τουλαχιστον 5mbps ,και εγω για download speed πιανω μαξιμουμ τα 8mbps.Αν εβαζα interleave πιστευετε οτι θα επιανα πχ κανα τρελο 15αρι ας πουμε??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...