Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πως έχει τέτοια σύνδεση ρε?! 

Poulinos δώσε κανένα καλό πρόγραμμα να κάνω μετρήσεις και εγώ να δώ.

Δημοσ.

πως έχει τέτοια σύνδεση ρε?! 

Poulinos δώσε κανένα καλό πρόγραμμα να κάνω μετρήσεις και εγώ να δώ.

αφου εχει attenuation 4 Λογικο ειναι να παιζει 24αρι.οπως και αλλοι σε Vdsl παιζουν 50 και εχουν attainable 100+

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω το snr στο upload γίνεται και αυτό να το ρίξει ο πάροχος όπως και του download? Π.Χ στο ρουτερ μου βλέπω για το upload :

Current Rate: 870

Max Rate: 1032

SNR margin : 12

​Line Attenuation: 16.3

στο speed test παίρνω 0.74

Γίνεται να πω να μου το πάει 9 το snr π.χ ?

Δημοσ.

θεωρητικα γινεται.πρακτικα δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι οι παροχοι.δηλαδη στο profile που βαζουν μπορει να αλλαζει μονο το Downstream snr αλλα μπορει να αλλαζει και το πανω.στην Hol αν θυμαμαι καλα ισχυει αυτο που βλεπεις .και να σου αλλαξει το snr στο down στο Up παραμενει 11 αν θυμαμαι.στο down το μικροτερο που μπορουν να σου βαλουν ειναι το 6.

Δημοσ.

Δεν σου αλλαζουν το snr αλλα το margin που σου εχουν βαλει πανω στο snr. Πρακτικα αυτο σημαινει απολυτως καμια αλλαγη σε τιμες κατω των 12mbit.

Το snr ειναι σταθερο.

Δημοσ.

Δεν σου αλλαζουν το snr αλλα το margin που σου εχουν βαλει πανω στο snr. Πρακτικα αυτο σημαινει απολυτως καμια αλλαγη σε τιμες κατω των 12mbit.

Το snr ειναι σταθερο.

απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κατεβαζουν πιο κατω οταν φτιαχνουν profiles .ειναι τοσα λιγα bits per tone ετσι και αλλιως το Upload ειναι και σε πιο καλες συχνοτητες απο το download τι το αφηνουν στο 12.δηλαδη να βλεπεις 6 στο down και στο Up κατι 11 και κατι 9 και να μην μπορει να κλειδωσεις ευκολα 1021.το ευκολο 1021 το εχω δει στην forthnet επειδη ειναι 6/6 up down το margin στο default profile.

Δημοσ.

Πήρα τηλ και ζήτησα να είμαι σε fastpath και το snr να μου το πάνε στο 6.... και μου είπαν οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Παίζει να ισχύει?

Επίσης μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό:

http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1972

Δημοσ.

απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το κατεβαζουν πιο κατω οταν φτιαχνουν profiles .ειναι τοσα λιγα bits per tone ετσι και αλλιως το Upload ειναι και σε πιο καλες συχνοτητες απο το download τι το αφηνουν στο 12.δηλαδη να βλεπεις 6 στο down και στο Up κατι 11 και κατι 9 και να μην μπορει να κλειδωσεις ευκολα 1021.το ευκολο 1021 το εχω δει στην forthnet επειδη ειναι 6/6 up down το margin στο default profile.

Poulinos μπορείς να βοηθήσεις με το script?

Δημοσ.

Εγω HOL κλειδωνω 20000/1024 καθε μερα.

Τωρα οσων αφορα το snr στο εχουν 12 ολοι απο οσο ξερω που ειναι το οριο για αποσυνδεση (βασικα και με 10 παιζεις αν εχεις καλη γραμμη) και αναλογως τη γραμμη μπορεις να παιξεις και με ενα επιπλεον 6 margin. Για αυτο ακους πολλους οτι το κατεβαζουν με dmt tool στο 0 και παιζουν επειδη στην ουσια εχουν 12 SNR και εχουν απλα καλη γραμμη και για αυτο δε κανουν αποσυνδεσεις. Και εγω το κατεβαζα καποια εποχη στο 0 και κλειδωνα 24 αλλα βαρεθηκα να το κανω συνεχεια. Επαιζα μια χαρα ομως.

Σε πολυ απομακρυσμενες γραμμες, πανω απο 3 χιλιομετρα, για να μην εχουν αποσυνδεσεις και να κλειδωνει η γραμμη, τους βαζουν snr πανω απο 20.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...