krokos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αυτην την στιγμη πληρωνω 24αρι ιντερνετ + 300 λεπτα αστικα τον μηνα 17 ευρω με το φπα! πιστευω αρκετα καλα. 300 λεπτα μονο σε αστικα ή και σε κινητα μαζι? (δηλ το ευελικτο 300)
tyf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 300 σε σταθερα. κινητα δεν με ενδιαφερει γιατι τα κανω απο το κινητο. τα χαρακτηριστικα θα βαλω το βραδυ screenshot να δειτε. τες συγρονιζε στα 16+ και με ενα αλλο μοντεμ λιγο λιγοτερο. αλλα εχω και το εξης νεο. φιλος μετακομισε προς πειραια και ειχε θεμα με την γραμμη τις hol. με draytec vigor συγχρονιζε στα 11 και πολλα παραπονα σε call of duty mw3. τον παιρνω χτες και του λεω παρε τηλ και ζητα fastpath κτλ. τον πετυχαινω το βραδυ και μου λεει συχγρονιζει στα 15 και φυσικα πολυ καλυτερα απο πριν στα παιχνιδια. αλλα το κουφο που του εκανε και αυτουνου εντυπωση οτι ανεβηκε η ταχυτητα. αυτος ειχε ξηλωσει κεντρικες , ειχε φερει ξαδερφο που δουλευε στον οτε του μετρησε γραμμες κτλ και ακρη δεν ειχε βρει , ηταν στα 11 σταθερα. απο εχτες 15. ενταξει δεν λεω οτι θα ειναι κανονας αυτο αλλα ξερω απο πρωτο χερι οτι σε δυο περιπτωσεις ισχυει. πινγ με ntua.gr μου βγαζει average 29ms. νε ξερω αν ειναι καλο η οχι.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εκτος αν του αλλαξαν και Profile μαζι με το fast path και τον εριξαν σε κανα 9 απο 11.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 γιατι να αλλαξει κατι στον χαλκο δεν αλλαζει.οποτε οτι κανουν ειναι απο Profile.αν και απο 11 inteleave σε 9 fast δεν επρεπε να κερδισει τοσο αλλα οκ.ισως του ειχαν μεγαλυτερο απο 11
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 @poulinos, κάτι παίζει με το profile.Πριν λίγες μέρες συνδέθηκα στη hol(από οτε).Κλασικά 11 db το margin και κλείδωνα στα 13200-13400.Τους πήρα τηλ. για να ρίξουν το margin στα 9, το έκαναν και εκεί που περίμενα κανά 14άρι, τσουουουπ......14924 Mbps και παίζει από 14900 έως 15100.Πιστεύω είναι μεγάλη η διαφορά.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 @poulinos, κάτι παίζει με το profile.Πριν λίγες μέρες συνδέθηκα στη hol(από οτε).Κλασικά 11 db το margin και κλείδωνα στα 13200-13400.Τους πήρα τηλ. για να ρίξουν το margin στα 9, το έκαναν και εκεί που περίμενα κανά 14άρι, τσουουουπ......14924 Mbps και παίζει από 14900 έως 15100.Πιστεύω είναι μεγάλη η διαφορά. σε ολα τα Profiles οσο πιο καλα παιζει μια γραμμη τοσο πιο πολυ σου κοβει η σου δινει.το ιδιο και με το gap στα dslam της forthnet στα alcatel που λενε.και ειναι λογικο αυτο.γιατι αν σου κοβουν η σου δινουν συχνοτητες που εσυ παιζεις τοτε η θα χασεις ταχυτητα η θα κερδισεις.αν σου κοψουν η σου δωσουν ομως συχνοτητες bits η οτι αλλο σε συχνοτητες που εσυ δεν παιζεις ετσι και αλλιως λογο χαλκου εκει θα δεις πολυ μικρη διαφορα ειτε παλι προς τα πανω ειτε προς τα κατω αναλογα αν μικραινεις το margin η οχι.
salonika91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να μας πει καποιος ποση διαφορα ειδε απο την αλλαγη σε fast path και σε πιο παιχνιδι?Δηλ τα Pings της hol
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να μας πει καποιος ποση διαφορα ειδε απο την αλλαγη σε fast path και σε πιο παιχνιδι?Δηλ τα Pings της hol πρεπει να κανει ακριβως τα ιδια ping για να δει.επισης εξαρτατε και απο ποσα Hops περναει μεχρι να φτασει στον server.αλλα πανω κατω οι διαφορες ειναι λιγο δεδομενες.πιο αντιληπτες γινονται αμα κανει καποιος Ping σε dns κτλ και δει την διαφορα με πριν.καμια 10 ms θα τα κερδισει παντως. 1
salonika91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω πουλινε απλα ρωτησα αν εχει καποιο συγκεκριμενο μουμερο σε κανενα game
tyf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 φιλε εγω παιζω mw3 και δεν παιζω σε σερβερ ωστε να σου πω αν συγκεκριμενο νουμερο. παντως ειναι ποιο smooth στην κινηση . πιστευω οτι μια μικρη διαφορα θα την δεις. 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 το fast path σου ριχνει την ταχυτητα συγχρονισμου? εγω κλειδωνω στα 29.999 και θεωρητικα παει μεχρι τα 110++ οποτε απλα θα πεσει η θεωρητικη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 yeap το attainable θα πέσει...
LifeScarcity Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μπορει να μας πει καποιος ποση διαφορα ειδε απο την αλλαγη σε fast path και σε πιο παιχνιδι?Δηλ τα Pings της hol Εγω απο ~80 πηγα στα 54-56 στο lol και 60-65 στο BF4. Fast path με hol. Noise Margin 10.0 dB 9.5 dB Attenuation 21.3 dB 34.0 dB Αν και στο link type γραφει interleaved...εγω παντως τη διαφορα την είδα.Τωρα η forthnet πιανει ακομα πιο μικρο ping απο 50?
salonika91 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ωραια νουμερακια.O αδερφος μου που παιζει lol θυμαμε 50 επιανεΕγω στην dota 2 πιανω συνηθος 66 στον west.Στον east αρκετα παραπανο(forthnet και οι 2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα