Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α.πετας το zte.

b.γυρνας την γραμμη σε adsl over pstn oxi adsl over isdn που ειναι τωρα.εφοσον εισαι stable ζητας 9 margin και οχι 15 που εχεις τωρα διοτι σου κοβει πολυ ταχυτητα για θεμα σταθεροτητας.adsl router thomson/technicolor για σταθεροτητα.

ναι.επειδη εχεις 4αρα λογικα η μεγιστη ταχυτητα σου ειναι παραπανω οποτε αν ζητησεις fast path δεν θα εχεις μειωση στην ταχυτητα απλα καλυτερο ping.εκτος αν η γραμμη σου ειναι στα ορια.αν σηκωσεις χαρακτηριστικα γραμμης στο λεμε και σιγουρα.αλλα αμα εχεις στο downstream margin πανω απο 10-11 margin γυρισε το απευθειας fast.

και στους δυο μπορεις να εχεις fast path.απο εκει και περα τα υπολοιπα τα ειπαν απο κατω.οτι εχει να κανει ποσο πιταρει ο παροχος με το εξωτερικο.ο οτε λογικα θα σου δωσει λιγο καλυτερο ping αλλα και πιο ακριβως με λιγοτερα πραγματα στην ιδια τιμη.ή με τα ιδια πραγματα απλα με πιο ακριβη τιμή.απλα ναι ο οτε ειναι πιο ανετος στο bandwidth με το εξωτερικο.για καλυτερη συγκριση πρεπει να μας πει καποιος ποσο ping εχει με ενα site εξωτερικου με οτε και ενας ποσο με hol.και οι δυο να ειναι πχ με interleave ή με fast.μην ειναι ο ενας με interleave και ο αλλος με fast γιατι σιγουρα θα βγει λαθος.

και με εσωτερικο θα μπορουσες να δεις διαφορες απλα θα ειναι μικροτερες οποτε ειναι σαν αμελητεες εκτος αν εχει πιταρει τελειως ο παροχος.

Οκ. Είμαι στο χωριό τώρα και δεν μπορώ αλλά μόλις πάω σπίτι θα τα postάρω. Φαντάζομαι μπαίνω στο 192.168.1.x και τα βρίσκω?

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

poulinos, on 25 Jul 2015 - 7:21 PM, said:

α.πετας το zte.

b.γυρνας την γραμμη σε adsl over pstn oxi adsl over isdn που ειναι τωρα.εφοσον εισαι stable ζητας 9 margin και οχι 15 που εχεις τωρα διοτι σου κοβει πολυ ταχυτητα για θεμα σταθεροτητας.adsl router thomson/technicolor για σταθεροτητα.

κοίτα "poulinos" επειδή έχω ανοίξει και άλλο topic θέλω να μου πεις .Ζήτησα και μου έκαναν την γραμμή VOb και

τώρα έχω fast patch με αυτά τα χαρακτηριστικά.

post-135861-0-73681600-1437939113_thumb.jpg

Έχω 2 γραμμές "ανεξαρτητες" πάνω στο router και θέλω να μου πεις αν παίρνει κάτι καλύτερο η γραμμή και αν ένα άλλο router θα άλλαζε τα πράγματα

Δημοσ.

Οκ. Είμαι στο χωριό τώρα και δεν μπορώ αλλά μόλις πάω σπίτι θα τα postάρω. Φαντάζομαι μπαίνω στο 192.168.1.x και τα βρίσκω?

yess

κοίτα "poulinos" επειδή έχω ανοίξει και άλλο topic θέλω να μου πεις .Ζήτησα και μου έκαναν την γραμμή VOb και

τώρα έχω fast patch με αυτά τα χαρακτηριστικά.

attachicon.gifscreenshot.JPG

Έχω 2 γραμμές "ανεξαρτητες" πάνω στο router και θέλω να μου πεις αν παίρνει κάτι καλύτερο η γραμμή και αν ένα άλλο router θα άλλαζε τα πράγματα

το vdsl θελει και σωστη καλωδιωση για να παρεις τα μεγιστα.

διαβασε αυτο.

https://cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Δημοσ.

τι εννοεις vob?εγω βλεπω μια γραμμη συγχρονισμενη σε vdsl2.

και τι router εχεις με 2 γραμμες πανω?κατι εχω χασει.

Δημοσ.

κοιτα σε παρακαλω ειμαι  στον ΟΤΕ και εχω VOB δηλ VoiP αυτοι το λενε VOB.Εχω ρουτερ το speedport 724 και εχω ενα κεφαλικο αριθμο και ενα msn δηλ 2 ανεξαρτητα νουμερα.Τωρα σου ανεβαζω τα χαρακτηριστικα που μου με εχουν βαλει.Πριν ειμουν στην ΟN και ειχα αυτα με VoiPpost-135861-0-24456900-1438148481_thumb.jpg

και τωρα σε ΟΤΕpost-135861-0-32079700-1438148567_thumb.jpg.

ΠΡιν συγχρονιζα Up 1024 /Down 6.8 εως 7.4 .

Το SNR μπορει να κατεβει χωρις θεμα στην γραμμη και να παρω καλυτερα χαρακτηριστικα?

Εχω ζητησει και εχω μπει σε fast patch.

Απαντησε μου ''poulinos'' γιατρε μου :mellow:

Δημοσ.

κοιτα σε παρακαλω ειμαι  στον ΟΤΕ και εχω VOB δηλ VoiP αυτοι το λενε VOB.Εχω ρουτερ το speedport 724 και εχω ενα κεφαλικο αριθμο και ενα msn δηλ 2 ανεξαρτητα νουμερα.Τωρα σου ανεβαζω τα χαρακτηριστικα που μου με εχουν βαλει.Πριν ειμουν στην ΟN και ειχα αυτα με VoiPattachicon.giftomson router.JPG

και τωρα σε ΟΤΕattachicon.gifscreenshot.JPG.

ΠΡιν συγχρονιζα Up 1024 /Down 6.8 εως 7.4 .

Το SNR μπορει να κατεβει χωρις θεμα στην γραμμη και να παρω καλυτερα χαρακτηριστικα?

Εχω ζητησει και εχω μπει σε fast patch.

Απαντησε μου ''poulinos'' γιατρε μου :mellow:

α.τωρα σε εχουν σε vdsl για καποιο λογο.επισης ναι μπορει ςνα τους πεις να σου ριξουν το Margin για να κερδισεις σε ταχυτητα.ελπιζω να μην σου πουν οτι δεν το κανουν για θεματα σταθεροτητας του voip.φαινεται σαν να σε εχουν κλειδωσει επιτηδες στα 4mbit διοτι εισαι 4096 που ειναι ακριβως τα 4 Mbit.kai me on συγχρονιζες λιγο παλι λογω margin

Αν χρειάζεσαι και κάποιο άλλο screenshot, πες μου για να το βάλω και αυτό

attachicon.gifscreencapture-192-168-1-1-1438259304007.png

μια χαρα γραμμουλε με αρκετα μεγαλο margin.κριμα να εχεις ζητησει πακετο 4 mbit.δεν γραφει το attenuation εδω κατι υπαρχει σε καποια αλλη καρτελλα αλλα η γραμμη σου ναι εχει περιθωριο.εχεις πολυ μεγαλο margin στο down.

Δημοσ.

α.τωρα σε εχουν σε vdsl για καποιο λογο.επισης ναι μπορει ςνα τους πεις να σου ριξουν το Margin για να κερδισεις σε ταχυτητα.ελπιζω να μην σου πουν οτι δεν το κανουν για θεματα σταθεροτητας του voip.φαινεται σαν να σε εχουν κλειδωσει επιτηδες στα 4mbit διοτι εισαι 4096 που ειναι ακριβως τα 4 Mbit.kai me on συγχρονιζες λιγο παλι λογω margin

μια χαρα γραμμουλε με αρκετα μεγαλο margin.κριμα να εχεις ζητησει πακετο 4 mbit.δεν γραφει το attenuation εδω κατι υπαρχει σε καποια αλλη καρτελλα αλλα η γραμμη σου ναι εχει περιθωριο.εχεις πολυ μεγαλο margin στο down.

Αυτό φαντάζομαι θα σου κάνει. Και αν γίνεται, θα με βοηθούσε να μου εξηγήσεις λίγο τους τεχνικούς όρους :P

post-229999-0-99856800-1438437608_thumb.png

Δημοσ.

΅Σημερα επιτελους με <φτιαξιανε> και ειμαι :-)

εχασες λιγο στο up λες και σου εχουν βαλει παραπανω margin στο Up απο οτι πριν αλλα οκ.κερδισες στο down τουλαχιστον

Αυτό φαντάζομαι θα σου κάνει. Και αν γίνεται, θα με βοηθούσε να μου εξηγήσεις λίγο τους τεχνικούς όρους :P

attachicon.gifyo.png

εχεις attenuation περιπου 20 που ειναι περιπου 1500 μετρα και Margin 24>κανονικα πρεπει να δεις κανα 15 αρι  + σε ταχυτητα αμα ζητησεις μεγαλυτερο πακετο απο των 4mbit που εχεις τωρα. (το πακετο εως 24 mbit)οποτε θα σου λεγα go for it.

Δημοσ.

εχασες λιγο στο up λες και σου εχουν βαλει παραπανω margin στο Up απο οτι πριν αλλα οκ.κερδισες στο down τουλαχιστον

εχεις attenuation περιπου 20 που ειναι περιπου 1500 μετρα και Margin 24>κανονικα πρεπει να δεις κανα 15 αρι  + σε ταχυτητα αμα ζητησεις μεγαλυτερο πακετο απο των 4mbit που εχεις τωρα. (το πακετο εως 24 mbit)οποτε θα σου λεγα go for it.

Μου είχε πει ο πατέρας μου ότι τον είχαν πάρει τηλέφωνο για να του κάνουν προσφορά για 24άρι και είπαν ναι αλλά από κει και μετά δεν ξαναακούστηκε τίποτα. Και 24άρι σίγουρα δεν έχω :P

Άρα παίρνω το 13888 (?), συνδέομαι με το τεχνικό τμήμα και τους λέω ότι θέλω fastpath στην τάδε σύνδεση?

Δημοσ.

ναι ζητας Fast path και αμα θες δες και για 24 αρι.μπορει να σε εχουν ηδη σε Fast path Λογω 4mbit Πακετο αλλα ρωτησε τους.αλλιως πρεπει να το δεις με βαση το ping που εχεις.αν κανεις Ping ns1.otenet.gr και δεις κοντα στο 10 τοτε ειναι fast path.αν δεις 25 αρι τοτε interleave.εννοειται χωρις να κατεβαζεις εσυ ή καποιος αλλος.αν αργοτερα αλλαξεις σε 24 αρι υπαρχει περιπτωση να σε ξαναβαλουν παλι σε interleave οποτε εκει ισως χρειαστει να το ξαναζητησεις.δεν γραφει και πουθενα αυτο το ρουτερ αν ειναι Fast path ή Interlave.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...