Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 κι idle η γραμμή? να μην κατεβαίνει/ανεβαίνει κάποιο torrent ή download γενικότερα από σένα ή κάποιον άλλο στο σπίτι?
Daemonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναί, μόνο κινητά είναι πάνω με wifi idle και αυτά. σήμερα 3 η ώρα θα έρθει τεχνικός, να του πώ οτι έχω χαμηλή ταχύτητα? γεικά ο μέσος όρος περιοχής είναι 10-13 και εγώ συνδέομαι με 8.3 .....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ότι μπορείς, ευκαιρία είναι... 1
taz10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση , είμαι σε 24 γραμμή σε fast path hol αλλά βλέπω ότι με έχουν βάλει να κλειδώνει πολύ λιγότερο και καλά επειδή το max που μπορώ να πιάσω είναι στα 6-7 mbits στη γραμμή μου. 4873 kbps downloads / 541 kbps uploads πιάνω αυτήν την στιγμή . Όταν το είχα σε interleaved έπιανα κοντά στα 5 και κάτι ( λογικό εφόσον μπήκα σε fastpath ) . Ο λόγος πού το άλλαξα είναι καθαρά για gaming. Ότι άλλο πληροφορίες χρειάζεστε πείτε μου να τις αναφέρω. Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 819/5698 kbps Attainable Rate (Up/Down) 852/6576 kbps Noise Margin (Up/Down) 10/9.1 dB Line Attenuation (Up/Down) 22.8/37.5 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.6 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth (Up/Down) 0/0 Interleave Delay (Up/Down) 24/35 ms INP (Up/Down) 0/0 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 15/432 Annex Type AnnexA
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 αν μπορεσεις να τους πεις να σου βαλουν 6 Margin με fast αντι για 11 που εισαι τωρα ή εστω 9 margin τοτε ναι θα κερδισειςλιγο ακομα σε ταχυτητα.εισαι και σχεδον 3 Km οποτε μην περιμενεις πολλα. παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση , είμαι σε 24 γραμμή σε fast path hol αλλά βλέπω ότι με έχουν βάλει να κλειδώνει πολύ λιγότερο και καλά επειδή το max που μπορώ να πιάσω είναι στα 6-7 mbits στη γραμμή μου. 4873 kbps downloads / 541 kbps uploads πιάνω αυτήν την στιγμή . Όταν το είχα σε interleaved έπιανα κοντά στα 5 και κάτι ( λογικό εφόσον μπήκα σε fastpath ) . Ο λόγος πού το άλλαξα είναι καθαρά για gaming. Ότι άλλο πληροφορίες χρειάζεστε πείτε μου να τις αναφέρω. Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 819/5698 kbps Attainable Rate (Up/Down) 852/6576 kbps Noise Margin (Up/Down) 10/9.1 dB Line Attenuation (Up/Down) 22.8/37.5 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.6 dBm Data Path (Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth (Up/Down) 0/0 Interleave Delay (Up/Down) 24/35 ms INP (Up/Down) 0/0 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 15/432 Annex Type AnnexA
taz10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και με το κατέβασαν στο 6αρι το margin και είμαι στα Ταχύτητα Download 7397 kbps και Ταχύτητα Upload637 kbps μια χαρά. Ελπίζω μόνο να μην έχω αποσυνδεσης . Σε ευχαριστώ πάντως!! Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 838/8677 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1000/9988 kbps Noise Margin (Up/Down) 7.5/6.2 dB Line Attenuation (Up/Down) 23/37.2 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/32 Interleave Delay (Up/Down) 793/713 ms INP (Up/Down) 2/0.6 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/86 Annex Type AnnexA .
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και με το κατέβασαν στο 6αρι το margin και είμαι στα Ταχύτητα Download 7397 kbps και Ταχύτητα Upload637 kbps μια χαρά. Ελπίζω μόνο να μην έχω αποσυνδεσης . Σε ευχαριστώ πάντως!! Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 838/8677 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1000/9988 kbps Noise Margin (Up/Down) 7.5/6.2 dB Line Attenuation (Up/Down) 23/37.2 dB Output Power (Up/Down) 12.5/20.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/32 Interleave Delay (Up/Down) 793/713 ms INP (Up/Down) 2/0.6 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/86 Annex Type AnnexA . εισαι στα Actual Rate (Up/Down) 838/8677 οχι στα 7397/637 με βαση την αποσταση σου καλα εισαι.οχι τελεια αλλα αρκετα καλα.
sectoras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδιά μία βοήθεια, πόσο διαφορά έχει (αν έχει) στο latency η Hol vdsl με του Οτε vdsl απο καμπίνα και σε fastpath? Πολλοί προτιμούν τον Οτε αλλά αν η διαφορά είναι <10ms τότε θα επιλέξω hol.
sakisvele Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καποιος να βοηθησει να φτιαξω την γραμμη πιο σταθερη στον ΟΤΕ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2015 από sakisvele
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Παιδιά μία βοήθεια, πόσο διαφορά έχει (αν έχει) στο latency η Hol vdsl με του Οτε vdsl απο καμπίνα και σε fastpath? Πολλοί προτιμούν τον Οτε αλλά αν η διαφορά είναι <10ms τότε θα επιλέξω hol. εφόσον μιλάμε για ίδιο path το latency με εσωτερικό είναι ίδιο και στους 2... με εξωτερικό όμως παίζουν μεγάλο ρόλο τα κυκλώματα/διασυνδέσεις που διαθέτει ο κάθε πάροχος (με εξωτερικό), πόσα Gbps είναι, αν "γεμίζουν" στις ώρες αιχμής κτλπ...
sectoras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Για servers EU west/Eu east με ενδιαφέρει περισσότερο. Να φανταστώ οτι τα κυκλώματα αναλόγος με την κίνηση αλλάζουν συνέχεια, άρα μια μπορεί να έχω καλύτερο latency με hol και άλλοτε καλύτερο με οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 συνήθως ο ΟΤΕ έχει καλύτερα, αλλά πχ για μένα δεν αξίζει η διαφορά στην τιμή...
dNt^ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Έχω μια 4άρα σύνδεση στον ΟΤΕ. Την χρησιμοποιώ για games (League of Legends/Counter Strike) και για να κατεβάζω όποτε χρειάζομαι κάτι. Θα με συνέφερε να τους πω να μου την κάνουν fast path για να έχω καλύτερο Ping στα παιχνίδια?
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Καποιος να βοηθησει να φτιαξω την γραμμη πιο σταθερη στον ΟΤΕ screenshot.JPGscreenshot1.JPGscreenshot.JPG α.πετας το zte. b.γυρνας την γραμμη σε adsl over pstn oxi adsl over isdn που ειναι τωρα.εφοσον εισαι stable ζητας 9 margin και οχι 15 που εχεις τωρα διοτι σου κοβει πολυ ταχυτητα για θεμα σταθεροτητας.adsl router thomson/technicolor για σταθεροτητα. Έχω μια 4άρα σύνδεση στον ΟΤΕ. Την χρησιμοποιώ για games (League of Legends/Counter Strike) και για να κατεβάζω όποτε χρειάζομαι κάτι. Θα με συνέφερε να τους πω να μου την κάνουν fast path για να έχω καλύτερο Ping στα παιχνίδια? ναι.επειδη εχεις 4αρα λογικα η μεγιστη ταχυτητα σου ειναι παραπανω οποτε αν ζητησεις fast path δεν θα εχεις μειωση στην ταχυτητα απλα καλυτερο ping.εκτος αν η γραμμη σου ειναι στα ορια.αν σηκωσεις χαρακτηριστικα γραμμης στο λεμε και σιγουρα.αλλα αμα εχεις στο downstream margin πανω απο 10-11 margin γυρισε το απευθειας fast. Παιδιά μία βοήθεια, πόσο διαφορά έχει (αν έχει) στο latency η Hol vdsl με του Οτε vdsl απο καμπίνα και σε fastpath? Πολλοί προτιμούν τον Οτε αλλά αν η διαφορά είναι <10ms τότε θα επιλέξω hol. και στους δυο μπορεις να εχεις fast path.απο εκει και περα τα υπολοιπα τα ειπαν απο κατω.οτι εχει να κανει ποσο πιταρει ο παροχος με το εξωτερικο.ο οτε λογικα θα σου δωσει λιγο καλυτερο ping αλλα και πιο ακριβως με λιγοτερα πραγματα στην ιδια τιμη.ή με τα ιδια πραγματα απλα με πιο ακριβη τιμή.απλα ναι ο οτε ειναι πιο ανετος στο bandwidth με το εξωτερικο.για καλυτερη συγκριση πρεπει να μας πει καποιος ποσο ping εχει με ενα site εξωτερικου με οτε και ενας ποσο με hol.και οι δυο να ειναι πχ με interleave ή με fast.μην ειναι ο ενας με interleave και ο αλλος με fast γιατι σιγουρα θα βγει λαθος. εφόσον μιλάμε για ίδιο path το latency με εσωτερικό είναι ίδιο και στους 2... με εξωτερικό όμως παίζουν μεγάλο ρόλο τα κυκλώματα/διασυνδέσεις που διαθέτει ο κάθε πάροχος (με εξωτερικό), πόσα Gbps είναι, αν "γεμίζουν" στις ώρες αιχμής κτλπ... και με εσωτερικο θα μπορουσες να δεις διαφορες απλα θα ειναι μικροτερες οποτε ειναι σαν αμελητεες εκτος αν εχει πιταρει τελειως ο παροχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα