Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 442
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είσαι σε fastpath (που δε νομίζω να το έκαναν μόνοι τους) και δεν το χρειάζεσαι, τότε μπορείς να ζητήσεις να το κάνουν interleaved και να σου ριξουν το SNR. (θα κερδίσεις κι άλλη ταχύτητα με το interleaved σε σύγκριση με το fast path)

Αν όμως είσαι interleave ήδη τότε πάλι ζήτα να σου ρίξουν το SNR.

Νομίζω πως η γραμμή σου είναι αρκετά καλή οπότε δε θα έχεις προβλήματα.

Το 12dB noise margin δε σημαίνει ότι είναι και το target. Μπορεί όταν συγχρόνισες να ήταν 11 το οποίο είναι και το target της hol αν δεν πειραχτεί (δε ξέρω αν σε fast path είναι διαφορετικό), και απλά να έτυχε όταν είδες τα στατιστικά στο ρούτερ να είχε λιγότερο θόρυβο η γραμμή από ότι όταν κλείδωσε το ρούτερ. Για να δεις πόσο είναι το target SNR κλείσε και ξανα άνοιξε το ρούτερ και κοίταξε το επι τόπου μόλις συγχρονίσει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αυτή εδώ την γραμμή, μπορώ να ζητήσω fast path από την hol; θα κερδίσω κάτι περισσότερο σε ταχύτητα; ή μόνο το ping θα διορθώσει; επίσης θα χάσω σε ταχύτητα;

Το ρούτερ που έχω είναι αυτό που δίνει η hol,το Alcatel Cellpipe 7130 

MGzbSKo.png

και με speedtest αυτή την ταχύτητα(μένω επαρχία, οπότε χρησιμοποίησα server Αθήνας)

3936608968.png

Δημοσ.

θα χάσεις λίγο σε ταχύτητα και θα ρίξεις αρκετά το ping . Aν παίζεις παιχνίδια αξίζει η αλλαγή.

το πολύ πολύ να σε ρίξει στα 9mbps

υ.γ : άσχετο αλλά βλέπω ότι έχεις πολύ χαμηλό upload

Δημοσ.

υ.γ : άσχετο αλλά βλέπω ότι έχεις πολύ χαμηλό upload

από την αρχή τέτοιο upload είχα πάντα, δεν ξέρω γιατί, μήπως επειδή μένω επαρχία;

υπάρχει περίπτωση με αλλαγή σε fast path να έχω αποσυνδέσεις; εδώ και 2 χρόνια χωρίς fast path, παίζει να είχα 2-3 φορές μόνο 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα απέκτησα νέα γραμμή από τη HoL και τα στατιστικά που βλέπω είναι αυτά τα εξής:

Status:

Με ενδιαφέρει το gaming. Να τους ζητήσω fastpath? Και τι άλλο? Κάτι διάβσσα για 9 margin ή 11 αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει τι ακριβώς πρέπει να τους πω στο τηλέφωνο?

Εκανα και ενα tracert με τα τωρινά δεδομένα της γραμμής.

Tracing route to ethnos.gr [193.41.59.122]
over a maximum of 30 hops:

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  netfaster.modem [192.168.2.1]
  2    20 ms    26 ms    20 ms  loopback2004.med01.dsl.hol.gr [62.38.0.170]
  3    20 ms    21 ms    19 ms  62.38.40.145
  4    32 ms    22 ms    23 ms  gigaeth00-05-04-01.adr00.ccr.hol.gr [62.38.96.81
]
  5    21 ms    21 ms    23 ms  tengigaeth00-00-00-00.adr00.csr.hol.gr [62.38.93
.98]
  6    20 ms    20 ms    20 ms  gigaeth01-00-00.adr00.core.hol.gr [62.38.96.102]

7    30 ms    24 ms    24 ms  62.38.35.234
  8     *        *        *     Request timed out.
  9     *        *        *     Request timed out.
 10     *        *        *     Request timed out.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά,

Πρώτη φορά στο forum, καλώς σας βρήκα.

Σήμερα δοκίμασα να κατεβάσω το ping μου στη hol με voip. Υποτίθεται ότι το κάνανε fastpath 4ms. Έκανα tracert μετά (όχι πριν) και μου έβγαλε αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Είναι λογικό αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-331470-0-99769000-1423652438_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνωμη παιδια επειδη και εγω εχω 24αρι απο hol και επειδη δεν εχω μεγαλη ιδεα απο ολα αυτα τα ιντερνετικα, θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι κανει περιπου το fastpath και αν συμφερει για "casual" χρηστες  οπως εγω που παιζουνε λιγο LOL αλλα κυριως απλο browsing στο ιντερνετ?

Δημοσ.

Αν εχεις ping μεχρι 100ms στο LOL, δεν αξιζει να το γυρισεις σε fast path διοτι σε πανε σε 12αρι απο 24αρι προφιλ και χανεις γενικως πολυ ιντερνετ. Αν κλειδωνεις ομως στα 13 και δε σε νοιαζει να χασεις 1 mbit, τοτε καντο.

Δημοσ.

Συγγνωμη παιδια επειδη και εγω εχω 24αρι απο hol και επειδη δεν εχω μεγαλη ιδεα απο ολα αυτα τα ιντερνετικα, θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι κανει περιπου το fastpath και αν συμφερει για "casual" χρηστες  οπως εγω που παιζουνε λιγο LOL αλλα κυριως απλο browsing στο ιντερνετ?

fast path.μειωνει το ping.διαφορα σε παιχνιδια το βασικο και σε streaming.μικρη διαφορα στο browsing.χανεις σε ταχυτητα συγχρονισμου.

interleave μεγαλυτερο Ping Μεγαλυτερο συγχρονισμο πιο σταθερη γραμμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...