Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Διάβασα σε κάποιο site του χώρου πως μερικοί συνδρομητές της hol μπήκαν σε fastpath κατόπιν αιτήματος τους.Σχετικό link, το δίνω κατόπιν έγκρισης από κάποιον moderator. Καλό θα ήταν να δοκιμάσει κάποιος που θέλει να μπει σε fastpath, και να μας πει την άποψή του.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 καποιος το ειχε πει και εδω μεσα οτι πλεον δινει.οπως δινουν και 9 margin.εβαλαν μυαλο μετα απο τοσα χρονια.μετα απο traffic shaping ,11 profile,kai interleave αποφασισαν να σοβαρευτουν και να τα κανουν ολα αυτα στην ακρη.καλιο αργα παρα ποτε. το link μπορεις να το δωσεις αφοβα. αν και κατι μου λεει οτι το fast path τους δεν θα ειναι τοσο καλο οσο αλλων providers αφου και το interleave τους δεν φημιζεται για το Ping Οπως λενε.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/740057-Fast-Path-%CF%83%CE%B5-HOL-%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 Αντικρουόμενα πράγματα διαβάζω κι εκεί.Έχουν ανεβάσει και traceroutes.Καλό θα ήταν, επαναλαμβάνω, να γράψουν και άλλοι τις εμπειρίες τους.Όχι τις πρότερες, μα τις μελλοντικές. ΥΓ:Μη μιλάς για traffic shaping.Παθείς και δεινοπαθείς.Ξέρεις τι σημαίνει να κλειδώνεις στα 17+ Mbps και να μην κατεβάζεις πάνω από 600 KB/s στα torrents;
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/740057-Fast-Path-%CF%83%CE%B5-HOL-%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 Αντικρουόμενα πράγματα διαβάζω κι εκεί.Έχουν ανεβάσει και traceroutes.Καλό θα ήταν, επαναλαμβάνω, να γράψουν και άλλοι τις εμπειρίες τους.Όχι τις πρότερες, μα τις μελλοντικές. ΥΓ:Μη μιλάς για traffic shaping.Παθείς και δεινοπαθείς.Ξέρεις τι σημαίνει να κλειδώνεις στα 17+ Mbps και να μην κατεβάζεις πάνω από 600 KB/s στα torrents; εχω μια μεγαλη απορια που θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.παω στοιχημα οτι θα δωσουν fast path μονο με 11 αρι profile και οχι με 9ari profile.ελπιζω να βγω λαθος αλλα καποιος λεει οτι τον γυρισαν σε 11 αρι.δηλαδη αν εισαι συγρονισμενος στα 15 mbit και σου βαλουν fast και 11 αρi profile εχεις χασει ανετα 2,5 Mbit..1 mbit θα το χασεις απο το fast path ετσι και αλλιως αναλογα το ποσο συγχρονιζεις και αλλο τοσο παλι αναλογα συγχρονισμο για το 11αρι profile. b.απλα θα ειχα αλλαξει εταιρεια αν μου εβαζαν traffic shaping>οχι οτι θα με πειραζε αλλα για το γαμοτο
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλα κρασιά αν ειναι να πας σε fast path που τις περισσότερες φορές χανεις αρκετά να εισαι και σε 11αρι προφίλ παει ο συγχρονισμός περίπατο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 στο vdsl από KV όμως gg...
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καλα κρασιά αν ειναι να πας σε fast path που τις περισσότερες φορές χανεις αρκετά να εισαι και σε 11αρι προφίλ παει ο συγχρονισμός περίπατο ναι σκοπος ειναι να δωσουν και σε 9 αρι Profile που ο αλλος αν διαβασα καλα γιατι το διαβασα γρηγορα ελεγε οτι απο 9 αρι τον πηγαν σε 11 αρι.βλεπω να γινεται παραπονο και για αυτο και η Hol να λεει.ε ναι για θεματα σταθεροτητας σας βαζουμε 11 με fast path. στο vdsl από KV όμως gg... τι εννοεις?αν παρει απο Kv ο οτε θα καθορισει αν θα εισαι fast path η οχι και οχι η cyta. καλα διαβασα """"( Έμενα που με γύρισαν μου είπαν ότι μόνο σε 12αρι προφιλ και απο 15 τώρα κλειδώνω 12 σε fastpath...... __))
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 OTE και Wind έδιναν, η HOL έρχινε άκυρο για fastpath από KV...
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 OTE και Wind έδιναν, η HOL έρχινε άκυρο για fastpath από KV... το ζητουσαν απο τον οτε και εδινε .η Hol ενταξει κλασσικη.ελπιζουμε να αλλαξε πολιτικη τωρα που δινει στο adsl fast path.η φοβαται οτι και απο το kv θα υπαρχουν προβληματα.
Socratis_g Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 σκέφτομαι απο forthnet na paw hol. μου κάνουν 10% εκπτωση στο πάγιο του κινητου. τι λεει σαν εταιρία?
dimopou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 βασικά μείον είναι το ότι το προφίλ είναι ψηλό και μειώνεται η ταχύτητά σου και αν είσαι gamer το fastpath, το οποίο και το δίνουν και δεν το δίνουν από ό,ιτ φαίνεται. κάτι πανε να κάνουν, αλλά δεν το δίνουν σε όλους ακόμα, ίσως θέλουν να το τεστάρουν πρώτα. μέχρι τότε εγώ δεν θα την έκανα την κίνηση. τα γράφουν τα παιδιά όλα αυτά και πιο πάνω.
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/740057-Fast-Path-%CF%83%CE%B5-HOL-%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 Αντικρουόμενα πράγματα διαβάζω κι εκεί.Έχουν ανεβάσει και traceroutes.Καλό θα ήταν, επαναλαμβάνω, να γράψουν και άλλοι τις εμπειρίες τους.Όχι τις πρότερες, μα τις μελλοντικές. ΥΓ:Μη μιλάς για traffic shaping.Παθείς και δεινοπαθείς.Ξέρεις τι σημαίνει να κλειδώνεις στα 17+ Mbps και να μην κατεβάζεις πάνω από 600 KB/s στα torrents; ξέρω εγώ πολύ καλά .. για αυτό το κατέβασα στο 6άρι και κατεβάζω και πάλι με 600.. τελικά δεν ημουν μόνο έγω.. Επίσης εμένα είχε και σοβαρό πρόβλημα με το streaming.. μετά το ψιλοέστρωσαν.. με τέτοια μυαλα δεν πας μπροστά και θα σε φάνε οι ανταγωνιστές ανετα..ασε το 12 αρι Snr.. ελεος
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 σκέφτομαι απο forthnet na paw hol. μου κάνουν 10% εκπτωση στο πάγιο του κινητου. τι λεει σαν εταιρία? δες και τα υπολοιπα οχι μονο την εκπτωση στο κινητο.αν ειναι πιο ακριβη στο ιντερνετ η πιο ακριβη πχ σε κλησεις στα κινητα η δεν ξερω τι ,μπορει να μην αξιζει το 10 τις 100 που λες για εκπτωση.η αν θες Nova κτλ μετα δεν συμφερει να την παρεις ξεχωριστα.απλα σκεψου ολο το προγραμμα τι θες.τωρα για Margin σε 9 το minimum οποτε αν εχεις καλη γραμμη το 9 με το 6 της forthnet ειναι μια χ διαφορα. βασικά μείον είναι το ότι το προφίλ είναι ψηλό και μειώνεται η ταχύτητά σου και αν είσαι gamer το fastpath, το οποίο και το δίνουν και δεν το δίνουν από ό,ιτ φαίνεται. κάτι πανε να κάνουν, αλλά δεν το δίνουν σε όλους ακόμα, ίσως θέλουν να το τεστάρουν πρώτα. μέχρι τότε εγώ δεν θα την έκανα την κίνηση. τα γράφουν τα παιδιά όλα αυτά και πιο πάνω. το 11 αρι ηταν τρελλο.το 9 οκ ας το δεχτουμε αφου και οι περισσοτεροι δινουν 9 Profile.λογικα το fast path αργα η γρηγορα θα το μαθει ολο το suppport Οτι δινουν οποτε ας το θεωρησουμε οτι οκ.ακομα και να μην του τοαλλαξουν δια τηλεφωνου θα του το αλλαξουν αμα ξαναπαρει και πετυχει αλλον η αμα στειλει email.να τεσταρεις κατι με το fast path δεν εχει νοημα.ξερεις οτι κανει την γραμμη πιο επιρρεπης στις αποσυνδεσεις αλλα με 11 margin που το δινουν σιγα την διαφορα.πρεπει να παιζει ο αλλος χαλια ηδη για να εχει θεμα με το fast. ξέρω εγώ πολύ καλά .. για αυτό το κατέβασα στο 6άρι και κατεβάζω και πάλι με 600.. τελικά δεν ημουν μόνο έγω.. Επίσης εμένα είχε και σοβαρό πρόβλημα με το streaming.. μετά το ψιλοέστρωσαν.. με τέτοια μυαλα δεν πας μπροστά και θα σε φάνε οι ανταγωνιστές ανετα..ασε το 12 αρι Snr.. ελεος ναι το 11 snr ειναι φρικη.πλεον δινουν 9 βεβαια αλλα οπως φαινετε οχι με fast path.με τα Pings γενικοτερα η hol δεν φημιζεται.παρολα αυτα εχουν πολλους συνδρομητες.που να μην ειχαν κανει και τις διαφορες βλακειες τοσα χρονιαμε τα fast path και με τα traffic shaping κτλ.
tyf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 παιδια εψαχνα και εγω να αλλαξω παροχο για να γυρισω σε fastpath λογω gaming αλλα επεσε χτες σε αυτο εδω το ποστ . πηρα τηλεφωνο χτες αργα το βραδυ , ο εκπροσωπος στην αρχη δεν καταλαβε τι του ζηταγα αλλα ρωτησε διπλα και με συνδεσανε με το τεχνικο τμημα. σε 5 λεπτα μου γυρισανε την γραμμη σε fastpath και εγινε και το εξης κουφο. απο το 2008 που εχω adsl ειτε altec ειτε οτε ειτε hol παντα συγχρονιζα 14,500 με 916 . με καποια αλλα μοντεμ και χαμηλοτερα. τα καλυτερα τα ειχα πιασει με fritz και με ενα gennet modem. εχτες και ενω μιλαγαμε με τον τεχνικο και κανει την αλλαγη και το βαζει να συγχρονισει επιασα 17000+ και καθαρο 1024 στο μοντεμ. τιμες που δεν ειχα ξαναδει. ολο το βραδυ εχτες ηταν ετσι. θα το ξαναδω και σημερα που θα γυρισω απο την δουλεια αλλα εμενα αντιθετα με αυτα που διαβασα ανεβηκε η ταχυτητα. μου ειπαν αν εχω θεμα να ξανακαλεσω να το διορθωσουμε αλλα μεχρι στιγμης ειμαι οκ. ειλικρινα σκεφτομουν να φυγω απο Hol μονο για αυτο αλλα τελικα μενω. επισης ειναι απο τις λιγες μην πω μοναδικη εταιρεια που επειδη ειμαι χρονια οταν βγει καποιο εκπτωτικο προγραμα τους ζηταω να με βαλουν για μειωση του παγιου και το κανουν. ενω παλιοτερα σε αλλες εταιρειες (και στην hol) μου ελεγαν μονο για νεες συνδεσεις. αυτην την στιγμη πληρωνω 24αρι ιντερνετ + 300 λεπτα αστικα τον μηνα 17 ευρω με το φπα! πιστευω αρκετα καλα. παλια ειχα πολλα παραπανα απο hol μαλιστα ειχα κανει και καταγγελια στην εετ ktl αλλα τελευταια βλεπω οτι και η εξυπηρετηση ειναι ποιο αμεση τηλεφωνικα (οχι αναμονη 1 ωρα +οπως παλια ) και γενικα οτι αναβαθμιζεται το ολο θεμα. εγω προς το παρον αραξα hol!!!
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να μην σε ειχαν σε 11 αρι Profile αλλα σε μεγαλυτερο και τωρα που σε εβαλαν σε 11αρι με fast να πηγες 17 mbit.εκτος αν σε εβαλαν σε 9 αρι με fast.αλλα πρεπει να δουμε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου για να ειμαστε σιγουροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα