billvol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση για αλλαγή από cyta vdsl 50 σε forthnet vdsl 50 Μόλις παρέλαβα το TG589vn v3 ξέρει κάποιος καμία πληροφορία για αυτό το rooter??? Διότι μου είπαν ότι λέει είναι καινούριο ! εγώ εδώ έχω διαβάσει ότι δίνουν το TG788vn σε forthnet vdsl 50 και ένας τεχνικός τους μου το είχε πει. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Υγ. την παρασκευή θα μου το ενεργοποιήσουν και θα σας πω εντυπώσεις….
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση για αλλαγή από cyta vdsl 50 σε forthnet vdsl 50 Μόλις παρέλαβα το TG589vn v3 ξέρει κάποιος καμία πληροφορία για αυτό το rooter??? Διότι μου είπαν ότι λέει είναι καινούριο ! εγώ εδώ έχω διαβάσει ότι δίνουν το TG788vn σε forthnet vdsl 50 και ένας τεχνικός τους μου το είχε πει. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Υγ. την παρασκευή θα μου το ενεργοποιήσουν και θα σας πω εντυπώσεις…. το 788το vn ξερω οτι εχει πανω και θυρες voip υποτιθεται για professional προγραμματα με voip τηλεφωνια.το 589 εκτος αν κανω λαθος ειναi σαν ενα απλο vdsl router και πιθανοτατα ισως λιγακι πιο ξεκλειδωτο απο το 788 που εκει το voice ηταν κλειδωμενο.αν και κανονικα τα γραμματα vn στο τελος σημαινουν voip και 802.11n.αλλα στο ιντερνετ που κοιταω δεν βλεπω να γραφουν κατι για voip θυρες.σε σχεδιο ειναι ακριβως ιδιο με το 788 οπως βλεπω σε φωτο.οταν το παρεις πες μας παραπανω στοιχεια .αν μεχρι τοτε το πετυχω στα χερια μου θα ενημερωσω και εγω αν εχει voip πανω κτλ
billvol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αυτό που έχω μέχρι τώρα είναι ότι έχει άλλες της ρύθμισης για media shering ανοικτές από την μανά του και ftp επίσης ανοικτό από την μανά του σας βαζω και μερικες οικονες Υποψιν είναι κουμπωμένο με 9.999 upload διότι η γραμμή μου είναι ακόμα cyta, την παρασκευή θα ανεβάσω της τελικές με forthnet Τι ταχύτητες λέτε θα πιάσω μετά την αλλαγή της γραμμής σε forthnet?
billvol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Να ευχαριστήσω τον Luciddream και τα υπόλοιπα παιδιά για την πολύτιμη βοήθεια.Παρακάτω έχω πλήρες φωτογραφικό άλικο για το πώς να το ξεκλειδώσετε!!!και φαίνεται όλα να πήγαν καλά σας παραθέτω και πλήρες φωτογραφίες βήμα βήμα 1. http://192.168.1.254/cgi/wizard/?be=0&l0=-1&l1=-1 2.ο Luciddream εχει ανεβάσει τον τελευταίο wizard εδώ: https://www.dropbox.com/s/0gt6szlehe72n9t/setup_wizard_r8_mh_v1.23.7z θα διαλέξεις reconfigure + + 2
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αυτό που έχω μέχρι τώρα είναι ότι έχει άλλες της ρύθμισης για media shering ανοικτές από την μανά του και ftp επίσης ανοικτό από την μανά του σας βαζω και μερικες οικονες Υποψιν είναι κουμπωμένο με 9.999 upload διότι η γραμμή μου είναι ακόμα cyta, την παρασκευή θα ανεβάσω της τελικές με forthnet Τι ταχύτητες λέτε θα πιάσω μετά την αλλαγή της γραμμής σε forthnet? απλα και η καλωδιωση σου να ειναι σωστη.την σωστη καλωδιωση την εχω γραψει και σε αλλα θεματα.αν ειναι να ψαξω να την βρω μεχρι να βρω χρονο να την φτιαξω σαν guide.αν εχεις παραλληλα πριζακια με την κεντρικη πριζα και εχεις τηλεφωνα με φιλτρα τοτε σιγουρα εχεις καποιο λαθος ηδη.ολα τα τηλεφωνα θα πρεπει να παιρνουν απο το phone του splitter.κοινως απο το Phone του splitter γυρνας το καλωδιο πισω απο τον τοιχο για να παει στα υπολοιπα πριζακια.σε μερικα σπιτια αυτο σε υποχρεωνει οτι το ρουτερ θα μπει στην κεντρικη πριζα. επισης απο την μανα του δεν μπαινεις σαν administrator?Οποτε τι ειναι κλειδωμενο?δεν υπαρχει το wizard μεσα απο τον ρουτερ?
oxman7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας. Επειδή και εγώ σκεύτομαι να αναβαθμίσω τη σύνδεσή μου σε 50άρα,ήταν πολύ κατατοπιστικά όλα αυτά που αναφέρεται,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς,αν το router έχει κουμπί on/off του wifi ή αν πρέπει να ανήγω τον σταθερό Η/Υ και να το κάνω από το μενού του router.Το thomson TG585v8 που έχω το κρατάω γι αυτό τον λόγω (έχει κουμπί on/off του wifi).Λόγω παιδιών θα θελα να χει εξωτερικό κουμπί on/off του wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 το technicolor 589 εχει κουμπι On/off μπροστα στην προσοψη και απο Default συνηθως ειναι σε αυτην την λειτουργια.το λεω γιατι σε μερικα thomson αλλαζε η λειτουργια του. μετα μπορεις να το κλεινεις σε οποιοδηποτε ρουτερ μεσα απο το Interface του.βεβαια πχ η forthnet δεν δινει πλεον 589 αλλα zte 168 που εχει και αυτο On/off. κατα τα αλλα και το ρουτερ να κλεισεις εχεις αλλα απειρα ασυρματα κοντα σου οπως και κινητα κτλ. Γεια σας. Επειδή και εγώ σκεύτομαι να αναβαθμίσω τη σύνδεσή μου σε 50άρα,ήταν πολύ κατατοπιστικά όλα αυτά που αναφέρεται,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς,αν το router έχει κουμπί on/off του wifi ή αν πρέπει να ανήγω τον σταθερό Η/Υ και να το κάνω από το μενού του router.Το thomson TG585v8 που έχω το κρατάω γι αυτό τον λόγω (έχει κουμπί on/off του wifi).Λόγω παιδιών θα θελα να χει εξωτερικό κουμπί on/off του wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα