mpampis2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τη καλησπερα μου Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα Συνδεομαι κανονικα στο ιντερνετ αλλα μολις παω να κατεβασω κατι πεφτει η συνδεση Ενω εαν κανω πλοηγηση σκετη δεν εχω δει προβλημα Εχω το Player Momo7 Καποιος που να το εχει αντιμετωπισει ξανα να μας βοηθησει λιγο?
rafail1994 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Όταν λες ότι πέφτει η σύνδεση εννοείς από το router η ότι το tablet χάνει την επικοινωνία με το router ;
evmenis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ασχετο. Για το μομο 7 που φορτιζει απο το usbακι βαζε και βγαζε το βυσμα οταν φορτιζεις το ταμπλετ με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ.
mpampis2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω evmenis Μαλλον για να το λες θα εχει παρουσιασει προβλημα ε? Χανει την επαφη αναμεσα σε tablet και Router rafail Συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχεια
evmenis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B009AYP60G/ref=cm_cr_pr_hist_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0
mpampis2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Για οσους ενδιαφερονται το προβλημα ξεπεραστηκε κανοντας καποιες ρυθμισεις στο Router κατεληξα εκει γιατι μου το παρουσιασε και σε αλλο tablet οποτε σκεφτηκα οτι κατι κολλαγε με τις ρυθμισεις ασφαλειας Αλλαξα τη ρυθμιση (βασικα τη κωδικοποιηση) που δουλευει το router και το καναλι και ολα δουλευουν ενταξει *** Αντε να δω ποτε θα μπορεσουμε καποιοι εδω μεσα να καταλαβουν οτι αυτο ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και οχι φορουμ για σπαμαρισμα μηνυματων και ειρωνειες
Wrech Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 *** Αντε να δω ποτε θα μπορεσουμε καποιοι εδω μεσα να καταλαβουν οτι αυτο ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και οχι φορουμ για σπαμαρισμα μηνυματων και ειρωνειες Σε εμενα παει η μπηχτη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα