g.shock Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την άποψη σας να μου πείτε για την αγορά τς evga gtx780 sc απο Αμερική. Έχω φίλο οπου θα μπορέσει να την αγοράσει απο το Amazon εκεί και να μου την στείλει. Ερώτηση. Εαν μου την στείλει χωρίς την συσκευασια της και φανεί οτι είναι μεταχειρισμένη θα πληρώσω δασμούς-φπα ? Δλδ όταν ανοίξουν το κουτί στο τελωνείο να είναι μια κάρτα τυλιγμένη με αφρολέξ και τίποτα άλλο. Το έχει κάνει κανείς σας ?
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αν το σύστημα σου είναι αυτό της υπογραφής δε θα πρότεινα στον 8350 να έβαζες την 780.δεν θα πάρεις το 100% της κάρτας. μια χαρά είναι η 7970 και για τα 1080p σε υπερκαλύπτει! το τελωνείο είναι κόρωνα γράμματα,τα πράγματα έχουν σφίξει τον τελευταίο καιρό και οι πιθανότητες να γλιτώσεις το φπα και τους δασμούς είναι ελάχιστες! πάντα με usps γιατί με courier(fedex-ups κτλ)είναι 100% ότι θα πληρώσεις
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αν δεν ειναι μεσα σε κουτι αλλα οπως λες σε αφρολέξ και χύμα δεν νομίζω να εχεις θέμα με τελωνείο γιατι δεν φαίνεται απο καπου οτι την αγόρασες
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Να σου την στείλει με ταχυδρομείο όπως κάνουμε και για τα κινέζικα tablets/smartphones.
g.shock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αν το σύστημα σου είναι αυτό της υπογραφής δε θα πρότεινα στον 8350 να έβαζες την 780.δεν θα πάρεις το 100% της κάρτας. μια χαρά είναι η 7970 και για τα 1080p σε υπερκαλύπτει! το τελωνείο είναι κόρωνα γράμματα,τα πράγματα έχουν σφίξει τον τελευταίο καιρό και οι πιθανότητες να γλιτώσεις το φπα και τους δασμούς είναι ελάχιστες! πάντα με usps γιατί με courier(fedex-ups κτλ)είναι 100% ότι θα πληρώσεις Γιατί φίλε μου να μην την σηκώσει ο FX ? To usps τι είναι...το ταχυδρομείο τους ? Αν δεν ειναι μεσα σε κουτι αλλα οπως λες σε αφρολέξ και χύμα δεν νομίζω να εχεις θέμα με τελωνείο γιατι δεν φαίνεται απο καπου οτι την αγόρασες Ετσι όπως τα λές νομίζω οτι μπορει να γίνει. Και να μου στείλει κάποια άλλη στιγμή το κουτί με τα παρελκόμενα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα