Προς το περιεχόμενο

Den mporw na katalavw ti fteei...

NeTd4mN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw 2 pc se lan, to pc pou pernei net mesw tou tou allou epeze kanonika mexri thn mera pou xreiastike na syndethei mono tou sto net. Apo tote otan to xana syndesa (sto lan) den mporei na dei net. Oles oi tyrhmiseis (gateway, IP , DNS) einai 0kz, ti mporei na fteei?

Den mporw na skeftw tpt allo

PS. To pc me to net kanei sigoura forward thn connection einai dokimasmeno kai me allo pc, ara to prob yparxei sto 2o pc.

PS2. To pc me to prob trexei win XP greek sp1

Δημοσ.

otan energopoieis to internet sharing ... automata sto pc pou iparxei winme kai pano energopoieitai dhcp server... opote an exeis kanei xeirokinites rithmiseis autes pane ston aera....

prepei sto deutero pc na rithmiseis automatic IP , DNS ktlktl ...

kai na energopoieiseis ean den einai hdh energopoihmeno to dhcp client....

episis o deuteros ipologistis otan kanei reboot prepei panta na exei anoikto to proto ipologisti ( me to internet kai to dhcp) etsi oste na tou apodothei IP.....

Elpizo na boithisa...

filika manolis

Δημοσ.

Pedia thnx gia thn voitheia to thema einai oti oles oi rythmiseis einai ok. Prospathisa loipon na to xanasyndesw mono tou sto net auto to pc (me ta win XP home), syndeete kanonika alla den pezei kanena apo ta services!

Ara sigoura to provlhma to exoun apoklisthka ta win. Twra pws ginete etsi sta kala kathoumena na mhn mporei na "dei" net apo to idio tou to modem?!

Exei tyxei se kapion kati paromio? Kamia idea?

Euxaristw gia thn voitheia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...