Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει,απλά το έβαλα σαν επιλογή που ίσως να έχει κάποιος στο να μπορεί να κόψει ο ίδιος ή να του κάνει εξυπηρέτηση φίλος,γνωστός....

Δημοσ.

ειναι διαθεσιμες παλι ,με την φουσκωμενη τιμη η απλη ,η sc, και η απλη acx, για καποιον που θελει να τσιμπησει και το παιχνιδι (splinter cell blacklist που  βγαινει 20 αυγουστου και εχει ενα 50αρικο στο steam)

Δημοσ.

ειναι διαθεσιμες παλι ,με την φουσκωμενη τιμη η απλη ,η sc, και η απλη acx, για καποιον που θελει να τσιμπησει και το παιχνιδι (splinter cell blacklist που  βγαινει 20 αυγουστου και εχει ενα 50αρικο στο steam)

Μου ήρθε και εμένα το email, ακόμα καλή προσφορά είναι.

Δημοσ.

Ποιο ειναι καλη προσφορα?? Οο Να παρεις με 250Ε++ μια μετρια υλοποιηση ή θα παρεις τις acx που κανουν 260+?? Και γιατι οχι απο Ελλαδα την gigabyte με 250Ε που ειναι σε στοκ vs στοκ ειναι και πιο δυνατη και με καλυτερες θερμοκρασιες??

• Like 1
Δημοσ.

ε φανικε πως ηταν marketing κολπακι :P παντως και στα 250 απο ελλαδα η gigabyte ειναι καλη τιμή

Κάνουν τέτοια οι μεγάλες και σοβαρές εταιρείες; :P

• Like 2
Δημοσ.

Πριν γράψετε οτιδήποτε μπήκατε στον κόπο να αναρωτηθείτε μήπως η nVidia αύξησε την τιμή στην GPU ?

Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι.. πρώτα έπρεπε να εξαντλήσει τις παραγγελίες της και μετά να περάσει την αύξηση..

Αλλά δυστυχώς μάλλον επειδή δίνει Step Up , 3 χρόνια εγγύηση και απροβλημάτιστο RMA να τα υπολόγισαν αλλιώς,ακόμα και έτσι όμως όποιος βρει εταιρία να σου προσφέρει όλα αυτά που σου προσφέρει η EVGA να μου την δείξει..

Αν δεν 300σαριζουν όλες οι υπόλοιπες υλοποιήσεις της 760 στον μεγαλύτερο βαθμό του στην EVGA οφείλεται..

Μην γινόμαστε δηκτικοί λοιπόν αδίκως.

Δημοσ.

Επειδή δεν είναι τόσο χαζοί, ας μην είμαστε κι εμείς αφελείς..ήταν απλά κράχτης

Όσο γιατί δε 300αρισαν οι υπόλοιποι πιθανώς είναι πιο πολύ θέμα της nvdia παρά της εβγα

Και οι 770 άλλωστε είναι γενικά πολύ πιο φθηνές από τις 680, ίσως πιο φθηνές από ότι είναι η 760 σε σχέση με την 660ti που αντικαθιστά

Δημοσ.

Εγώ έμαθα και ξέρω αυτά που έγραψα,από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει..

Έχουν φάει χοντρό κράξιμο και για την αύξηση της τιμής και για την καθυστέρηση στην παράδοση των backplates..

Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο.. μια εταιρία που εχει χτίσει το όνομα της στην εξυπηρέτηση του τελικού χρήστη δεν νομίζω ότι έχει την ανάγκη τέτοιων πρακτικών.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...