Doc1355 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 εδώ http://www.hardwarehouse.de/product_info.php?products_id=3482144 κόβει και τιμολόγιο οπότε βγαίνει τσαμπέ ολέ Πόσοι πιστεύεις ότι αγοράζουν με τιμολόγιο;
kom Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει,απλά το έβαλα σαν επιλογή που ίσως να έχει κάποιος στο να μπορεί να κόψει ο ίδιος ή να του κάνει εξυπηρέτηση φίλος,γνωστός....
Shion Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αν δεν προλάβαινα την προσφορά της evga κ εγώ με τη συγκεκριμένη υλοποίηση της gigabyte θα πήγαινα.
Fulgore1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=760gtx Διαλεγεις και παιρνεις(Αν και μαλλον πας για Gigabyte λογω χαμηλης τιμης και 3 χρονια εγγυηση σε σχεση με Palit )
skatopaido Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ειναι διαθεσιμες παλι ,με την φουσκωμενη τιμη η απλη ,η sc, και η απλη acx, για καποιον που θελει να τσιμπησει και το παιχνιδι (splinter cell blacklist που βγαινει 20 αυγουστου και εχει ενα 50αρικο στο steam)
FLOOFLIS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ρώτησα και σε άλλο topic. Το game αυτό το παίρνεις μόνο αν παραγγείλεις απο συγκεκριμένους vendors ? (evga,amazon etc)
Shion Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ειναι διαθεσιμες παλι ,με την φουσκωμενη τιμη η απλη ,η sc, και η απλη acx, για καποιον που θελει να τσιμπησει και το παιχνιδι (splinter cell blacklist που βγαινει 20 αυγουστου και εχει ενα 50αρικο στο steam) Μου ήρθε και εμένα το email, ακόμα καλή προσφορά είναι.
Prospector8 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ποιο ειναι καλη προσφορα?? Οο Να παρεις με 250Ε++ μια μετρια υλοποιηση ή θα παρεις τις acx που κανουν 260+?? Και γιατι οχι απο Ελλαδα την gigabyte με 250Ε που ειναι σε στοκ vs στοκ ειναι και πιο δυνατη και με καλυτερες θερμοκρασιες?? 1
qsis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 γιατί η evga είναι το ιερό δισκοπότηρο, τι ρωτάς; 1
ptz13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 γιατί η evga είναι το ιερό δισκοπότηρο, τι ρωτάς; Γίνεσαι κακός!
delpetro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τωρα που ανεβηκαν η τιμες εγιναν διαθεσιμες η καρτες στην evga.Μας κανουν πλακα. οριστε κ ενα bench απο την απο την δικια μου EVGA GeForce GTX 760 2
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ε φανικε πως ηταν marketing κολπακι παντως και στα 250 απο ελλαδα η gigabyte ειναι καλη τιμή Κάνουν τέτοια οι μεγάλες και σοβαρές εταιρείες; 2
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πριν γράψετε οτιδήποτε μπήκατε στον κόπο να αναρωτηθείτε μήπως η nVidia αύξησε την τιμή στην GPU ? Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι.. πρώτα έπρεπε να εξαντλήσει τις παραγγελίες της και μετά να περάσει την αύξηση.. Αλλά δυστυχώς μάλλον επειδή δίνει Step Up , 3 χρόνια εγγύηση και απροβλημάτιστο RMA να τα υπολόγισαν αλλιώς,ακόμα και έτσι όμως όποιος βρει εταιρία να σου προσφέρει όλα αυτά που σου προσφέρει η EVGA να μου την δείξει.. Αν δεν 300σαριζουν όλες οι υπόλοιπες υλοποιήσεις της 760 στον μεγαλύτερο βαθμό του στην EVGA οφείλεται.. Μην γινόμαστε δηκτικοί λοιπόν αδίκως.
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Επειδή δεν είναι τόσο χαζοί, ας μην είμαστε κι εμείς αφελείς..ήταν απλά κράχτης Όσο γιατί δε 300αρισαν οι υπόλοιποι πιθανώς είναι πιο πολύ θέμα της nvdia παρά της εβγα Και οι 770 άλλωστε είναι γενικά πολύ πιο φθηνές από τις 680, ίσως πιο φθηνές από ότι είναι η 760 σε σχέση με την 660ti που αντικαθιστά
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εγώ έμαθα και ξέρω αυτά που έγραψα,από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.. Έχουν φάει χοντρό κράξιμο και για την αύξηση της τιμής και για την καθυστέρηση στην παράδοση των backplates.. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο.. μια εταιρία που εχει χτίσει το όνομα της στην εξυπηρέτηση του τελικού χρήστη δεν νομίζω ότι έχει την ανάγκη τέτοιων πρακτικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις