Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μετά από πολλές ώρες ψάξιμο,δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

Η μητρική που αντικατέστησε την καμμένη μου http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-k8vt800_1x

δεν δέχεται τις 3 μνήμες που είχε η παλιά μου και γι'αυτό μου έκανε τις επαννεκινήσεις.

Ο πίνακας,από την μητρική λέει τι διάταξη και τι μνήμες μπορεί να δεχτεί:

post-207654-0-56307600-1373383323_thumb.jpg

Το πρόβλημά μου είναι ότι ψάχνω να βρω τι είναι το single και το double sided και δεν βγάζω άκρη.

Και οι 3 μνήμες που έχω,έχουν chips και από τις 2 πλευρές.

1. Jetram 512 mb DDR400 DIMM 2.5-3-3 PC3200

2. Samsung 512 mb DDR PC3200 CL3

3. Transcend 1Gb DDR400 DIMM 3-3-3

Η ερώτηση σου μου είναι: βλέποντας τον πίνακα και με τα στοιχεία από τις μνήμες που έχω,μπορεί κάποιος να μου πει πού υπάρχει το πρόβλημα και δεν δουλεύουν οι 3 μαζί.

Και θα ήθελα να με παραπέμψει κάποιος σε κάποιο link για να μπορέσω να βάλω 3 Χ1 Gb μνήμες στην συγκεκριμένη μητρική.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χρηστο το single sided ειναι το οτι η μνημη εχει πανω τσιπακια απο την μια πλευρα.

το double sided ειναι το οτι η μνημη οπως φανταζομαι καταλαβες ως τωρα εχει τσιπακια και στις 2 πλευρες.

τωρα εσυ που θελεις να χρησιμοποιησεις και τα 3 slots,πρεπει να βαλεις ειτε 3 single sided τσιπακια ειτε 3 double sided.

εσενα πως ειναι οι μνημες σου?

Edit:τωρα το ειδα οτι το λες οτι εχουν και στις 3 πλευρες.τα δοκιμασες ενα ενα τα dimms σε καθε slot?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα δοκίμασα ένα ένα και έτσι κατάλαβα γιατί δεν μου έκανε Boot και μου έβγαζε μπλε οθόνη.Τώρα που μιλάμε έχω βάλει την 1Gb στην DDR1 και την SAMSUNG στην DDR3.Ετσι έχω 1,5Gb χωρίς πρόβλημα στο boot.Αν βάλω και την Jetram τότε μου δημιουργεί πρόβλημα.Μήπως επειδή είναι 2,5-3-3 και οι άλλες 2 είναι 3-3-3 ?

Απλά στον πίνακα βλέπω δεξια

Max Memory Speed και δεν καταλαβαίνω αν αυτή θα είναι η ταχύτητα αν βάλω 3 double sided ή είναι αυτό που δέχεται.

Δηλαδή πρέπει να βρώ 1Gb DDR333 PC3200 για να δουλέψει ή μπορώ να βάλω 1Gb DDR400 PC3200 και θα μου κατέβει το max memory speed απο 400 στα 333.

Συγνώμη για την άγνοιά μου αλλά δεν το κατέχω.Επισυνάπτω 2 φωτογραφίες

post-207654-0-72470300-1373389148_thumb.png

post-207654-0-84766300-1373389158_thumb.png

Δημοσ.

Μπορει να μην δινει σωστο ρευμα στις μνημες η μητρικη οταν βαζεις και την αλλη επανω.

βλεπεις οτι σου λεεει οτι ειναι στα 2.5 v.

τα αλλα 512 στα ποσα volts ειναι?

Δημοσ.

Εαν βγαλεις τα αλλα 512 και βαλεις αυτη που δεν δουλευει στην θεση της,δεν θα ανοιξει?εαν ανοιξει,τοτε θα σου τα πει τα volts με το προγραμμα που εβαλες επανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...